Prosinec 12, 200816 r Spokojenost s forem velká nebýt něho eště furt jezdím na benzín:)) A lidi sem taky chodí šikovní co poradí či rozesmějů takže jen tak dál!!!!
Prosinec 12, 200816 r Jen jsem se zeptal , někteří jsou už rok u koryta a začínají nějak moc mlaskat ( furt nás jebou za OT).
Prosinec 12, 200816 r chlapi plynarenski,ked sa pozriem do historie, tak skoro presne pred rokom sme zacinali. 8.12.2007, 21:53 co vy nato ? spokojnost ? chyba vam nieco ? chceli by ste nieco zmenit, upravit, nastavit ? co by ste robili inak.... hmmm ? to už je rok? ... jak to letí ... maximální spokojenost
Prosinec 12, 200816 r Autor Kdy budou volby? ladies and gentlemens, v kategorii Off Topinkar roka 2008 su nominovani tito uchadzaci : Montas, Amigo vitazom sa stava.....
Prosinec 13, 200816 r Banka: Dobrý deň, pane! Ako vám môžem pomôcť? Klient: Dobrý deň! Chcel by som si vybrať peniaze, dedil som. Číslo účtu je 889635. Banka: Dobre, dobre, áno, máme Váš účet zaznamenaný v počítači. Máte tam teda peknú sumičku! A nechceli by ste si u nás, keď ste už tu, založiť termínovaný účtik? Alebo vstúpiť do podielových fondíkov, alebo Vám ponúkneme nejaký iný výhodný sporivý produktík? Klient: Pani, vy ste asi nepočuli dobre... ja som hovoril, že som DEDIL a nie, že som DEBIL...!
Prosinec 16, 200816 r Ahojte kucííí Spokojenost velká, konečně máme své vlákno a nemusíme se pokoutně scházet v jiných částech fóra A jsem rád, že tu jste a že nám to společně tak dobře A já jsem spokojený jak s rozumnou vládou, pane prezidente , tak i s off-topinkármi, kteří vždy dokáží pobavit a rozesmát, ikdyž kolikrát člověku v daném tématu do smíchu není a je pravda, že tam off-topiky zrovna nepatří... Jen El Presidentovi nezávidím, že musí pořád :prc: , ikdyž se mu třeba zrovna nechce Tedy mám na mysli samozřejmě off-topinkárov, aby nedošlo k hen tomu ňákému omylu...
Prosinec 16, 200816 r chlapci moji zlati nebojte sa neumrel som ani som neni urazeny ale som na dovolenke na horach lyže:palec2: a termalna voda a jaksi neni kedy na internet ale urcite uz len s ucty k el presidentovy sa budem snazit dobehnut zameskane off topic. nech sa vam dari kamarati
Prosinec 17, 200816 r Kurnik jen si pěkně užívaj to u nás v práci je předvánoční horečka a bude až do 24 dopoledne:( Jinak už mám první dárek aj pro auto. Levů přední mlhovku a ten plast vedle. Blbec zajíc netrefil značku:)
Prosinec 19, 200816 r PŘEJI VÁM VŠEM KRÁSNÉ A VESELÉ VÁNOCE, HODNĚ ZDRAVÍ, ŠTĚSTÍ, POHODY, SPOKOJENOSTI A DO NOVÉHO ROKU VYKROČENÍ TOU SPRÁVNOU NOHOU. A ať nám to i v novém roce v pohodě jezdí , ať vždy dojedeme bezpečně do cíle , ať máme i nadále přátele, co vždy pobaví a pomohou a nechť nám vždy fungují nejen auta, ale i vše ostatní, co fungovat má :prc: Krásné a pohodové svátky
Prosinec 19, 200816 r hezkeeee ja vas dufam pobavim maly prispevok ku vseobecnej panike zo svetovej ekonomickej krizy http://medialne.etrend.sk/blog/pastier/pos...krizu-novym-log
Prosinec 19, 200816 r Autor chlapi tak som bol odovzdat sluzobnu FII HTP (ano Malticka, myslim teraz na prezidentsku limuzinu). :-) nie ze by som neposluchal, ale firma vymyslela, ze urobi novu zmluvu s inou firmickou. ved to poznate, vyberove konanie, vrecko na saku, stempel na zmluvu. ehm, made in SK. zatial som v preklenovacom obdobi, jazdim 77kW Diesel Oktaviu I. oproti tej malej skatulke, ktorou som vsade lahko zaparkoval, mi pripada okta, ako bojove vozidlo pechoty. velke, dlhe, tazke, mohutne jak stara Volga. motor nerobi bzzzzzz, ale kadla, kadla, ka, ka, kadla. volant ide akosi tazsie, hlavne zakrutach. predsa len ten motor ma nejaku vahu a k tomu ten podvozok. zlata Fabia, tam bol podvozok predsa len modernejsi. auto nebolo tak nedotacave ako okta. na jednotkua to vobec netaha, do 2000 otacok je to mrtvola. benzin zavrestal, kola preklzli a vyrazili sme vpred. toto ma sice odpich, ale musi to mat otacky, aby zabralo turbo. potom to uz nepozna brata, ani kopec. 1.2-ku ked som nalozil tromi kolegami a batozinou tak sa na dialnici pri Humpolci trapila. otackomer sa pohyboval tak okolo 4500 otacok. ropak ten nepozna takyto problem. drzi rychlost aj nalozenya zrychluje aj na petke. ale berte to tak, ze ja som naftou nedotknuty ( na rozdiel od borovicky). ten motor urcite nie je zly, asi s tym neviem radit. mam benzinovy zvyk nejazdit pod 2000 otacok, ale tocit to vyssie. ale tento ropozrut ma prave vtedy najvecsi krutiaci moment. kufor to ma velky, zeby sa tam aj mrtva svokra zmestila... stredne spetne zrkadlo to ma akosi moc blizko hlavy, moc mi to zakryva vyhlad dopredu aj v pravej zakrute. preco sa tie nestatne fabriky nedohodnu, ako naladia brzdovy posilovac ? pred prechodom pre priechodcov som pridupol brzdu a skoro som spravil s autom salto vpred. blee.. a tie stierace ! uzke, stieraju hodne nizko od vrchneho okraja skla. sedacka ? alebo mam ja divnu riť, alebo konstrukter chybal na hodinach anatomie. climatronic - palec hore ! laktova opierka je siroka jak pre ruky Schwarzenegra, ale kratka. musim este pozriet, ci sa da posunut dopredu. ak ano, potom sa ospravedlnujem. hehe a tie zvuky motora. hatapka, tam ked som vyradil rychlost a isla do volnobeznych otacok, tak sa tak zvlastne ozvala, ako keby ktosi vypol vysavac. dýzel sa na volnobeh trasie, ako keby mu bolo zima hrkoce si svoju melodiu. kolega nazval zvuk na vlnobeh - "hovnobeh". chichichi... spotreba ? neviem kde chodia dieslaci na cisla ako 4,5 - 5 litrov ja som asi drevo, lebo ked som nakopol som studeny motor, 5 minut nez som sa vymotal na dialnicu, potom polhodinka upalovania domov, takych 130-140. a doma na PC vidim 6,2 priemerna spotreba. v aute som bol len ja a notebook. hatapka spravila do prahy a nazad priemer 7,5 litra benalu. a to nestatne sledovanie cez GPS, pred Ikea clovek potupne 20 minut nevypne motor, lebo kazde zapnutie motora generuje novu jazdu do knihy jazd. yebem taky svet, Velky Brat ta vidi vsade...grrrrr P.S.: osoby a cisla v tomto pribehu su vymyslene a nezakladaju sa na pravde. prosim preto zaprisahanych milovnikov dieselov, aby ma nekamenovali. Upraveno Prosinec 20, 200816 r od colins
Prosinec 20, 200816 r Dva slepí piloti s nasazenými tmavými brýlemi jdou v dopravním # letadle uličkou mezi sedadly. Jednoho vede slepecký pes,druhý hledá # cestu ťukáním hůlky. Vejdou do pilotní kabiny, zavřou za sebou dveře # a nastartují motory. # Cestující na sebe nervózně pohlédnou a čekají, kdy jim někdo oznámí, # že jde o žert. Jenže nikdo nepřichází a z reproduktorů se taky nic neozývá. # Letoun se začne pohybovat čím dál rychleji po ranveji a pasažéři # sledují okýnky, jak se blíží velké jezero na konci startovní dráhy. # Když už to vypadá, že letadlo v plné rychlosti vletí do vody, # pasažéři začnou v hrůze panicky ječet. V ten okamžik piloti přitáhnou # řízení a letadlo se zvedne do vzduchu. # Cestující si oddychnou a v klidu sedí na svých místech. Jsou přesvědčeni, # že letoun je v dobrých rukou. V kokpitu se jeden slepý pilot # otočí k tomu druhému a řekne: # "Teda Bobe, jednoho krásnýho dne ty lidi zařvou pozdě a my všichni # chcípnem." #
Prosinec 23, 200816 r Sexuální potřeby muže a ženy Nikdy jsem nechápal, proč jsou sexuální potřeby muže a ženy tak rozdílné. Všechny tyhle povídačky o Marsu a Venuši . . . . A taky jsem nikdy nerozuměl tomu, proč muži myslí hlavou a ženy srdcem. Minulý týden jsme šli s manželkou do postele. Začali jsme se pod dekou navzájem dotýkat a hladit se ... Už jsem byl pěkně nadrženej a myslel jsem si, že je to oboustranný a že je to jednoznačně nasměrovaný na sex. Ale přesně v tu chvíli mi manželka povídá: ''Poslouchej, já teď nemám žádnou chuť na sex, mám chuť jenom na to, abys mě pořádně objal, jasný?'' Odpověděl jsem: ''Coooooo?''. Na to mi odpověděla kouzelnými slovíčky: ''Ty neumíš prostě a jednoduše zacházet s emocionálními požadavky ženy''. Tak jsem to vzdal: tuhle noc jsem musel usnout bez sexu. Následující den jsme šli s manželkou do nákupního střediska chodit po obchodech. Díval jsem se na ni, jak si zkouší troje nádherný, ale drahý šaty. Protože se nemohla rozhodnout, řekl jsem jí, ať si vezme všechny. Nevěřila vlastním uším a motivovaná mým plným porozuměním hned kula železo, dokud bylo žhavé. ''Miláčku, k takovým šatům ale potřebuji nutně nové boty, už vím, jaké by se mi hodily, ale stojí dva a půl tisíce. Řekl jsem jí na to, že má absolutní pravdu, a ať si je samozřejmě vezme. Pak jsme šli kolem klenotnictví. Vrazila mi šaty a boty do ruky a zmizela vevnitř. Vyšla s nádherným náramkem posázeným diamanty. Souhlasil jsem a pochválil jí její vytříbený vkus. Kdybyste ji viděli... Byla nadšená, na vrcholu blaha. Nejspíš si myslela, že jsem se asi zbláznil, ale v tom momentě jí to bylo v podstatě jedno. Myslím, že jsem jí mým souhlasem totálně naboural její filozofické schéma. Byla už jak v extázi a snad i sexuálně vzrušená. Lidičky, výraz jejího obličeje byl neuvěřitelný, to byste museli vidět. A v tom okamžiku mi svým nejmilejším úsměvem povídá: ''Už jsem spokojená, teď můžeme jít k pokladně!'' Byla to makačka nezačít se smát, když jsem jí odpověděl: ''Nene, drahoušku, myslím, že momentálně nemám žádnou chuť na to,abych tyhlety všechny věci kupoval''. Zbledla jako křída a snad ještě trochu víc, když jsem dodal: ''Mám chuť jenom na to, abys mě pořádně objala''. A když začala prskat vzteky, přišel poslední mistrovský kousek: ''Ty neumíš prostě a jednoduše zacházet s finančními požadavky muže''. Myslím, že tak do roku 2013 nebudu mít žádnej sex... A proto - nezašel by někdo na pivo?
Prosinec 23, 200816 r Na Vianoce, v Novom roku vinšujem Vám na sto krát...Teplé slnko nad domovom, dobré skutky s dobrým slovom, šťasia, zdravia akurát, aby Vás mal každý rád...... :band kol109 kol109
Prosinec 23, 200816 r Autor kua chlapi, uz som myslel, ze ste vyhynuli..... inak dostanem pod stromcek maly turisticky propan-butanovy varic.....hihihihihi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.