Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

řekl jsem o víkendu ....

jinak, nevíte, někde na fóru bylo něco o fontech jakými je psáno Fabie, Octavie, nechce se mi to hledat. Kdybyste to někdo našel dejte vědět

řekl jsem o víkendu ....

jinak, nevíte, někde na fóru bylo něco o fontech jakými je psáno Fabie, Octavie, nechce se mi to hledat. Kdybyste to někdo našel dejte vědět

to v coreli upravis a ponatahujes, tak sa to da spravit aj bez fotnu :)

ja sa dnes pohram v coreli ak budem mat cas

nikoho nekopala múza ? :)

tak pro některé nedočkavce ;) nahazuji pár náčrtů. Popisy bych dodělal doma, páč v hokně mám blokované instalace čehokoliv, včteně fontů

post-3505-1202995812_thumb.jpg

post-3505-1202995822_thumb.jpg

post-3505-1202995837_thumb.jpg

• Autor

za SÚN slubujem, ze sa polepsime....

s pozdravom

vasa oddana

Slovenska Únia nedockavcov

tak pro některé nedočkavce ;) nahazuji pár náčrtů. Popisy bych dodělal doma, páč v hokně mám blokované instalace čehokoliv, včteně fontů

no nevyzera to zle, este keby viac ludi chcelo prispiet navrhmi a spravime tema navrh samolepky a bude sa hlasovat :prc:

este ma tak napadlo ci by nebolo tam lepsie dat len znak skodovky, lebo ked tam dame len fabiu tak odstavime vlastne vsetkych ostatnych

alebo potom zvlast samolepky na octavie room a podobne?

• Autor
no nevyzera to zle, este keby viac ludi chcelo prispiet navrhmi a spravime tema navrh samolepky a bude sa hlasovat :prc:

este ma tak napadlo ci by nebolo tam lepsie dat len znak skodovky, lebo ked tam dame len fabiu tak odstavime vlastne vsetkych ostatnych

alebo potom zvlast samolepky na octavie room a podobne?

3 veci potrebujeme sklbit : skoda, plyn a forum

------------

malo by to vystihovat Skodarne jazdiace na plyn

a zaroven by tam mala byt webova adresa forum.skodahome.cz

Skoda powered by LPG

---obrazok, logo, atd...---

forum.skodahome.cz

Upraveno od colins

------------

Skoda powered by LPG

forum.skodahome.cz

a obrazok by sa ti aky pacil? co tak nejake logo skodovky alebo co by to mohlo este vystihovat?

mozno predna maska, ta je skoro na vsetkych rovnaka

nieco skusim vecer pozriet na nete a pustim sa do corelu

------------

Skoda powered by LPG

forum.skodahome.cz

tak neutrální by mohl být třeba tento. Kritici omluví zhoršenou kvalitu obrázku, přece jenom kreslit to ve Wordu ... žádný med

tvar vystihuje vršek chromové masky a v logu je také vše co El Presidento požadoval ;)

post-3505-1203002940_thumb.jpg

Upraveno od Malta

Skoda powered by LPG

forum.skodahome.cz

mam par navrhov, ak sa budu pacit budem rad mne sa pacia vsetky tri :palec2:

splnuju podmienky, ktore maju mat podla vyssie uvedeneho a ak chcete nejake upravy tak staci navrhnut :palec2:

post-11096-1203009831_thumb.jpg

post-11096-1203009840_thumb.jpg

post-11096-1203009854_thumb.jpg

• Autor

malticka je to nadejne, aj ten stredny robkov vyzera dobre.

:palec2:

malticka je to nadejne, aj ten stredny robkov vyzera dobre.

:palec2:

uz som myslel ze sa tu nikto neukaze, ten stredny je dobry, ani neviem ako som to spravil lol

ak mas nejake navrhy na upravu tak len pis, aspom mame teraz nejake odrazove mostiky

a mozno sa dopracujeme k uspesnemu zaveru :prc:

Upraveno od robko

uz som myslel ze sa tu nikto neukaze, ten stredny je dobry, ani neviem ako som to spravil lol

ak mas nejake navrhy na upravu tak len pis, aspom mame teraz nejake odrazove mostiky

Zdar hoši, jsem rád že jste se tady neflákali, zatímco já jsem poznával krásy Prahy a Špindlu :prc: :prc: :prc: .

Pro EL PREZIDENTA - :p :p :p :p :p

Ten prostřední je fakt dobrý :palec2: Když už nevíš, jak jsi ho dělal, tak si ho probůh hlavně nesmaž z počítače, ať o něj nepřijdeme lol

Ten prostřední je fakt dobrý :palec2: Když už nevíš, jak jsi ho dělal, tak si ho probůh hlavně nesmaž z počítače, ať o něj nepřijdeme lol

toho sa nebojim to by mi musel zhoret notas lol

mam aj pracovnu verziu, ale uz som mal namale, lebo pri hladani obrazkov som chytil virusa na komp a ten hajzlik mi to tu pekne :prc:

ale dostal som ho :aggressive::aggressive::aggressive:

toho sa nebojim to by mi musel zhoret notas lol

mam aj pracovnu verziu, ale uz som mal namale, lebo pri hladani obrazkov som chytil virusa na komp a ten hajzlik mi to tu pekne :prc:

ale dostal som ho :aggressive::aggressive::aggressive:

ten prostřední je fakt dobrej :palec2: :palec2: :palec2: :palec2:

tak jsem dorazil konečně dom. Sotva jsem přijel z práce, tak jsme jeli s dcerou na pohotovost. Chápete to, moje 16letá dcera se porve s "kamarádkou", tak že měla ruku (předloktí)nateklou, tak jsme jeli pro sychr jestli to nemá zlomené nebo naštíplé. Naštěstí jen obražené... já myslel že mám doma holky ... to mně hlava nebere.

Upraveno od Malta

tak jsem dorazil konečně dom. Sotva jsem přijel z práce, tak jsme jeli s dcerou na pohotovost. Chápete to, moje 16letá dcera se porve s "kamarádkou", tak že měla ruku (předloktí)nateklou, tak jsme jeli pro sychr jestli to nemá zlomené nebo naštíplé. Naštěstí jen obražené... já myslel že mám doma holky ... to mně hlava nebere.

no holky su horsie ako chalani lollollol

ale hlavne ze je v poriadku :palec2:

no holky su horsie ako chalani lollollol

ale hlavne ze je v poriadku :palec2:

Už jsem ti to jednou říkal, že musíš TY vědět co děláš. A co jsi si udělal :prc: :prc: to máš.

Hlavně že je v pořádku.Musíš jí otcovsky domluvit a naučit ji nějakým základům aby měla příště tu ruku nateklou kamarádka a ne ona!!!!(od toho jsi tátá)

Jéžiš chlapi, logo fabie ne, to by byla diskriminace menšiny, a na to jsme my ze severu Čech

od Matiční citlivý lol

Ten návrch uprostřed má opravdu něco do sebe :palec2:

Jéžiš chlapi, logo fabie ne, to by byla diskriminace menšiny, a na to jsme my ze severu Čech

od Matiční citlivý lol

ja uz som tu pisal, ze by to malo byt neutralne, nie je dovod aby sem octaviani a iny nechodili len preto, ze to je pod fabiou vo fore

treba sa spojit za LPG :palec2:

ja uz som tu pisal, ze by to malo byt neutralne, nie je dovod aby sem octaviani a iny nechodili len preto, ze to je pod fabiou vo fore

treba sa spojit za LPG :palec2:

možná by nebylo marné udělat samostatné fórum LPG, aby to nabylo zařazené pod Fábii. Co na to Prezident?

:p :p :p :p :p

• Autor
možná by nebylo marné udělat samostatné fórum LPG, aby to nabylo zařazené pod Fábii. Co na to Prezident?

:p :p :p :p :p

to nam nepovolia hore.

navyse by som povysil na cisara.

to by ti ani 5 vyplazenych jazykov nestacilo.

od Matiční citlivý lol

Taky se přidám za menšinu ;) . S nálepkou Fabie na Oktě bych tady nejezdil to bych byl :D:D .

Mě se líbí jak ta prostřední :palec2::palec2::palec2: tak i ta vpravo :palec2::palec2::palec2:

Upraveno od milix

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.