Květen 28, 201015 r A autem naježděno 1000 km a spotřeba 5,1 l. Jinak spokojenost, klima chladí a auto jede . Cestovní horečku nemám, jen se hrozně těším . S tou ledničkou jsi mohl napsat, mám ji doma a vůbec ji nepoužívám. Všechno chlazené kupuji na benzinkách při tankování a navíc teď mám v pažoutu klimatizovanou přihrádku o velikosti na cca 3 flaše minerálky .
Květen 28, 201015 r víš jak to je, půjčené věci se jak naschvál něco stane. Svá je svá a kdyby něco, je to v záruce. Těch 999,- Kč mě nezruinuje . Jen teď o víkendu dodělám vzadu zásuvku, abych nemusel složitě kabel táhat dopředu a lednička šla kdykkoliv vydělat. Navíc míváme vždy s sebou tu klasickou jen s namraženýma deskama, jenže ty za tu cestu povolí. Takhle jsme chtěli už kolikrát dovézt domů nějaký orig. BG balkáňák, ale díky tomu jsme ho nikdy nekoupili. Letos tomu bude jinak
Květen 28, 201015 r ani mi nemluv, já taky, kor ještě když vidím to počasí tady . Dneska jsem tady dával odkazy na mé vyprávění z cest jednomu uživateli co jede 6.7. do Careva, tak jsem se v nich začetl, že jsem se úplně nabudil a těším se jak malý kluk:)
Květen 30, 201015 r nee. máme to na Cestomaniaku, na Orbionu, dokonce jsem v Lampárně založil téma Dovolená 2010 aneb kam kdo jede autem a nic . Ale těžkou hlavu si s tím nedělám, jel jsem sám úplně poprvé, jel jsemsám i podruhé, až teprve loni jsem jel se svým býv.šéfem, takže když pojedu letos zase sám, zas to zvládnu
Květen 30, 201015 r To je jasný, já bych taky jel klidně sám. Ale jistota je jistota . Třeba na někoho natrefíš
Červen 1, 201015 r Autor chlapi, pozor. zase mame novinky v cestnej premavke. viac info tu : http://natankuj.sme.sk/c/5401204/ste-vodic-alebo-chodec-oddnes-platia-na-cestach-novinky.html
Červen 1, 201015 r tak ti nevím Monty, začínám mít z té dovči začátkem července vzhledem k počasí obavy kolegyně z práce chtěla teď v pátek na nějaké last minute do Řecka na ostrovy (Levkada, Rhodos či Zakynthos) a asi to háká, páč to počasí není nikde
Červen 1, 201015 r To bude dobrý , neboj. Ještě je měsíc před námi http://pocasi.nachodsko.info/bulharsko/primorsko.php - mrkni na počasí od 8.6. - začíná azuro
Červen 2, 201015 r no těmato stránkama mě také uklidňovali na Orbionu ... no hlavně aby se i moře stihlo ohřát
Červen 2, 201015 r Hele budu tam o den dřív, tak když to bude studený, tak ti zavolám a ty to můžeš v Srbsku otočit :smich::smich:
Červen 2, 201015 r no o den nevím , jestli jedeš v nedělu večer jedu cca 12h po tobě ... tak to už moc prostoru pro návrat nebude
Červen 3, 201015 r Tak to otočíš v Burgasu . Určitě to klapne, neboj a bude celou dobu svítit Oskar a my si pořádně nahřejem špíčky
Červen 7, 201015 r Autor ako som sa zabaval cez weekend ? natieral som brzdove bubny s farbou. ked tam clovek da zliatinove disky, tak ten hrdzavy bubon vyzera hrozne. takze postup : otvorit pivo, obrusit, napatlat hameritom, nafotit. a este som sa pritom aj opalil.
Červen 7, 201015 r Pěkné jen v tom postupu nějak postrádám víc piva:)))No já většinú lidom doporučuju alkyton, aspon vím o nekom kdo má hammerite, tak at vydrží co nejdýl:)
Červen 7, 201015 r Slyšel sem dobrej vtip v práci... Letí letadlo ČSA do Ameriky. 10 minut po vzletu shoří jeden motor. Letadlo začíná silně klesat. Kapitán dá pokyn k vyházení veškerých zavazadel a přebytečných věcí. Nicméně i po tom všem je stejně letadlo těžké a mírně ještě klesá. Kapitán tedy hlásí cestujícím: Vážení cestující, stala se nemilá věc - přišli jsme o motor, letadlo je přiliš těžké, vyházeli sme všechny zavazadla, ale stále klesáme, proto jsme se rozhodli vyhodit několik cestujících. Nebudeme soudit ani vybírat podle rasové diskriminace, ani podle barvy pleti, národnosti, náboženského vyznání, finančního zázemí či jiných souvisejících okolností. Rozhodli jsme se, že to vezmeme podle abecedy. Takže.... U dveří budou stát Arabi, Buzeranti, Cigání a připraví se Čerňoši. :-D
Červen 8, 201015 r A tenhle znáte???? Dva bankeři sedí u kávy a diskutují, jeden druhému říká: "Člověče, jak jsi včera spal po takovém propadu na burze?".... "Jak malé dítě"!!! "Prořval jsem celou noc a dvakrát se posral..."
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.