Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak to je super reklama :palec2:

tak už jsem omrkl i já (v práci máme youtube bloklý) .... fááákt pěkná reklama :palec2:

• Autor

nechcete si dekarbonovat motor ? lol

dekarbobonizacia

Upraveno od colins

Ty voe, to je fakt hustý help.gif

Kdyby blbost kvetla... wink.gif

• Autor

tak kedy sa do toho pustis Colins?wink.gifbleh.gif

niekto tu zastupuje montasa ?

ja som si myslel, ze sme sa ho konecne striasli..... lol

no su zvědavý, zda na mě a na škodovku nebude na dovči shlížet pohrdavě lol:smich:

Hele chlapci, jste nějací drzí :aggressive: :aggressive: :aggressive:. Máte štěstí, že jste tak daleko :smich: :smich: :smich:. Malťas, s tebou si to ještě rozmyslím, jestli se s tebou budu na dovči vůbec bavit :kuk:.

Dělám si prdel lol lol lol:smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

Upraveno od montas

no proto wink.gif , už jsem myslel že bude stát pažout ráno na ráfkách, jak z něj vypustím duši, jak tam dorazím _icon_smich.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif

kol5 kol5 :p :p Neboj kamaráde, určo splknem . Kuva, já se už na tu dovču těším jako prase lol lol

to mi povídej, v pondělí jsem si byl ve Svitavech pro zlatou plaketu Jánského a při té příležitosti jsem vlítnul do směnárny a nakoupil éčka, nakoupil slov.známku a i maďarské bleh.gif , vyměnil Leva (pouze na známku) a tak nějak to na mě padlo, že bych kurňa nejraději vyrazil už teď wink.gif

No to už by jste kluci vyrazit měli, aby jste tam při té dálce ještě letos do léta dojeli, tedy pokud vůbec nějaké to léto bude... wink.gif

Zatím se Vám alespoň nebude prášit na cestu smile.gif

no v cílové destinaci to nevypadá zas tak hrozně wink.gif

apropo Honzíku, s tvojím milostivím svolením bych tebou zapůjčený zapalovací modul opět rád vyvezl na cestu do BG a zpět, ju?wink.gif

post-3505-1276693054,5489_thumb.jpg

A jak jsi řešil tu maďarskou? :kuk: My to vždycky platíme až na hranici :feve:

směnárna to zavedla jako new službu, takže mají online registrační systém, nahlásíš datum, reg.značku (stejně jako na hranicích) a ona ti to pak vyjede na tiskárně. Takže letos nestavím ani v Rajce, ani zpět na Horgoši, popř. Tompě :p

toto mám jako doklad o zaplacení (mimochodem 195,- Kč za jednu čtyřdenní)

jen tak mimochodem, mají (směnárna) pobočku i v Olmiku http://www.mifin.cz/olomouc.html takže určo budou prodávat HU viněty i tam

post-3505-1276716250,1989_thumb.jpg

Upraveno od Malta

tak co Tome, máš už zakoupenou známku(y) ? Nebo to necháš ještě na později?

no v cílové destinaci to nevypadá zas tak hrozně wink.gif

apropo Honzíku, s tvojím milostivím svolením bych tebou zapůjčený zapalovací modul opět rád vyvezl na cestu do BG a zpět, ju?wink.gif

Ještě, že jsem azbuce přestal rozumět už na základce... bleh.gif

Jasně, vem si cívku s sebou, ať slouží post-23-1156182784.gif ale hlavně ať ji raději nepotřebuješ a ať Tě žádné závady nezlobípost-23-1156182784.gif

Šťastnou cestu a pěknou dovču post-23-1156182784.gif

tak co Tome, máš už zakoupenou známku(y) ? Nebo to necháš ještě na později?

Asi to budu řešit příští týden :palec2: :palec2:

Tak jsem to nakoupil o víkendu v Glóbusu ve směnárně - a chtěli za 4 denní 180,- :palec2: :palec2:

Upraveno od montas

Tak první dlouhá cesta ... Praha.

Zrovna mě na dálnici vybrali (za 500kč) za jízdu do protisměru, když sem chtěl přítelkyni ukázat parádní restauračku a stavit se v ní na snídani. :help::smich:

Tak snidaně jse krapet prodražila :smich: ,ale z toho jsi nic nedělej začatky čehokoliv-i cestovani jsou naročně lol

Ty jsi tak šikovnej.......to víš, s ženskýma to vždycky vyjde všechno dráž, zahneš a jseš bez peněz, kdybys montoval auto, tak se ti to nestane

No nevím no, ale faktem je, že jedna hovězí a jedna dršťková polévka, obě za 600kč je trochu silný kakao. :aggressive::smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.