Červen 14, 201015 r Autor nechcete si dekarbonovat motor ? dekarbobonizacia Upraveno Červen 14, 201015 r od colins
Červen 14, 201015 r Autor tak kedy sa do toho pustis Colins? niekto tu zastupuje montasa ? ja som si myslel, ze sme sa ho konecne striasli.....
Červen 14, 201015 r Hele chlapci, jste nějací drzí :aggressive: . Máte štěstí, že jste tak daleko :smich: . Malťas, s tebou si to ještě rozmyslím, jestli se s tebou budu na dovči vůbec bavit . Dělám si prdel lol :smich: :smich: Upraveno Červen 15, 201015 r od montas
Červen 15, 201015 r no proto , už jsem myslel že bude stát pažout ráno na ráfkách, jak z něj vypustím duši, jak tam dorazím
Červen 15, 201015 r kol5 :p Neboj kamaráde, určo splknem . Kuva, já se už na tu dovču těším jako prase lol
Červen 16, 201015 r to mi povídej, v pondělí jsem si byl ve Svitavech pro zlatou plaketu Jánského a při té příležitosti jsem vlítnul do směnárny a nakoupil éčka, nakoupil slov.známku a i maďarské , vyměnil Leva (pouze na známku) a tak nějak to na mě padlo, že bych kurňa nejraději vyrazil už teď
Červen 16, 201015 r No to už by jste kluci vyrazit měli, aby jste tam při té dálce ještě letos do léta dojeli, tedy pokud vůbec nějaké to léto bude... Zatím se Vám alespoň nebude prášit na cestu
Červen 16, 201015 r no v cílové destinaci to nevypadá zas tak hrozně apropo Honzíku, s tvojím milostivím svolením bych tebou zapůjčený zapalovací modul opět rád vyvezl na cestu do BG a zpět, ju?
Červen 16, 201015 r směnárna to zavedla jako new službu, takže mají online registrační systém, nahlásíš datum, reg.značku (stejně jako na hranicích) a ona ti to pak vyjede na tiskárně. Takže letos nestavím ani v Rajce, ani zpět na Horgoši, popř. Tompě
Červen 16, 201015 r toto mám jako doklad o zaplacení (mimochodem 195,- Kč za jednu čtyřdenní) jen tak mimochodem, mají (směnárna) pobočku i v Olmiku http://www.mifin.cz/olomouc.html takže určo budou prodávat HU viněty i tam Upraveno Červen 16, 201015 r od Malta
Červen 17, 201015 r no v cílové destinaci to nevypadá zas tak hrozně apropo Honzíku, s tvojím milostivím svolením bych tebou zapůjčený zapalovací modul opět rád vyvezl na cestu do BG a zpět, ju? Ještě, že jsem azbuce přestal rozumět už na základce... Jasně, vem si cívku s sebou, ať slouží ale hlavně ať ji raději nepotřebuješ a ať Tě žádné závady nezlobí Šťastnou cestu a pěknou dovču
Červen 17, 201015 r tak co Tome, máš už zakoupenou známku(y) ? Nebo to necháš ještě na později? Asi to budu řešit příští týden :palec2:
Červen 21, 201015 r Tak jsem to nakoupil o víkendu v Glóbusu ve směnárně - a chtěli za 4 denní 180,- :palec2: Upraveno Červen 21, 201015 r od montas
Červen 21, 201015 r Tak první dlouhá cesta ... Praha. Zrovna mě na dálnici vybrali (za 500kč) za jízdu do protisměru, když sem chtěl přítelkyni ukázat parádní restauračku a stavit se v ní na snídani.
Červen 21, 201015 r Tak snidaně jse krapet prodražila ,ale z toho jsi nic nedělej začatky čehokoliv-i cestovani jsou naročně
Červen 21, 201015 r Ty jsi tak šikovnej.......to víš, s ženskýma to vždycky vyjde všechno dráž, zahneš a jseš bez peněz, kdybys montoval auto, tak se ti to nestane
Červen 21, 201015 r No nevím no, ale faktem je, že jedna hovězí a jedna dršťková polévka, obě za 600kč je trochu silný kakao.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.