Září 13, 201014 r aaale, robil som vodicak na motorku, utrhol sa mi vyfuk a same radosti zivota. skusim ten vyfuk po 9 rokoch pouzivania "vykuchat" a nafotit. alebo to vyfotim len mobilom, ako niektore zivly bulharskeho typu ? Kua, El Presidento, nemáš náhodou mašinu už tak 2 roky??? A teprve teď děláš vodičák....
Září 13, 201014 r Autor tak tie 2 roky som jazdil opatrne a LEN na prvych piatich prevodovych stupnoch !! teraz uz mozem smelo aj na sestke ! ale je to sranda, ked vam pride SMSka, ze mate si ist pre novy vodiacak. zacina sa to : vazeny obcan, Ministerstvo vnutra vam oznamuje.....aaaa, skoro som zosedivel, ked som to cital, nevedel som si spomenut co som popizdil, ked ma oslovili a po 2 tyzdnoch som ja daaavno zabudol.
Říjen 9, 201014 r Pozdrav pro lidi, co byli v BG na dovči... http://www.youtube.com/watch?v=f1nmGbtFojQ
Říjen 12, 201014 r V létě tam jét na dovču plavat, v zimě bobovat Někteří lidi nevěří, že jamajskej bob zvítězí
Listopad 1, 201014 r ... tak nevím .... budou ty dušičky ... myslím už tu zbývá jen položit ten věnec , páč to tu nadobro umřelo
Listopad 2, 201014 r tak tak, eL Presidento, ten se tu neukázal už od 15.září ... dostal papíry na motorku a zběhl, Amigo koupil Berlingo a od 26.ledna tu nebyl .... zběhl. Robko prodal Fábuli, že snad půjde do něčeho od Chevrolete, byl tu naposledy 10.června, ale příspěvek jsem tady od něj nečetl ani nepamatuji .... zběhl. Monty ... koupil pažouta, byl tu naposledy 27.září .... zběhl. Prostě fšici zběhli a tady to umřelo
Listopad 2, 201014 r no jasan, tak co nového v Práglu Evers? Už jsi jel new tunelem po obchvatu, nebo jsi to ještě nestihl když je věčně zavřený, že se tam co chvíla vysype nějaký ten náklaďák
Listopad 2, 201014 r Mnooo ja tam jezdim hodne , jelikoz to sunu vecne z berouna takze D5 a obchvat je vice mene dost casta trasa... , moc nadsenej z nej teda nejsem je to tam teda hezky to jooo ... ale spis vitam to jak to ulevilo barrandaku a centru .. to je prijemny kdyz tam nemusim stat Jinak Pragl rozkopanej jak tankodrom .)
Listopad 2, 201014 r no slyšel jsem to z rádia, že museli i pozavírat tunely po Praze, jaký byl kolaps
Listopad 2, 201014 r jsou to debilove , otevrou okruh.... a hned rozkopou pulku jizni spojky mno a pak se jim tam stala nehoda a tak to klonej zpatky ale kdyz je pulka rozkopana tak jak to asi bude vypadat
Listopad 2, 201014 r njn pantáti si mysleli, že když otevřou spásný okruh, že už budou fšici jezdit jen tama a jaksi nepočítali s tím že se tam bude na novém okruhu i bourat
Listopad 2, 201014 r no po cestě do práce mám už od léta zatím stabilních 14,90 ... čekám kdy přijde zdražení
Listopad 2, 201014 r Ten okruh a jeho software je dobrej. Jenomže nepočítali, že tama bude jezdit Evers. Pokaždé když tama Evers projede, de inteligentní modul do prdele a po projetí Everse se hroutí pravidelně doprava!!! Tak si Malto usuď, jestli je vina nastraně software nebo někoho jiného
Listopad 2, 201014 r To Malta: jj, v našem okolí se to zatím všude drží na stabilních 14,90Kč (jak píšeš - Lipůvka, já doplňuji Boskovice, Ráječko). Jinak D1 dnes 15,50-15,90, ale nejlepe se mi zatím tankovalo v Prostějově za 12,80 (FLAGA). To je potom ještě větší radost jezdit :-)
Listopad 3, 201014 r jojo v Prostějově u Mechaniky to bylo vždy za super cenu, akorát je blbé, že na tu stranu už moc nejezdím
Listopad 3, 201014 r Ten okruh a jeho software je dobrej. Jenomže nepočítali, že tama bude jezdit Evers. Pokaždé když tama Evers projede, de inteligentní modul do prdele a po projetí Everse se hroutí pravidelně doprava!!! Tak si Malto usuď, jestli je vina nastraně software nebo někoho jiného no nic až si zase naplánuji cestu do Práglu, tak si prověřím jízdní itinerář Everse, abych tam nezůstal náhodou viset . Evers
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.