Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

nech si auto přelakovat na stříbrno a polep modro-žlutými reflexními pruhy ;) , to už třeba projde :p

Myslíííš joo ? :)

rozhodně ;) a pokud by jsi náhodou chtěl dávat majáky, tak ne moc vysoko, ať s něma neškrtáš o most jak ti náklaďáci korbama lol:smich:

4,5 metru tam je myslim :) na to uz by mohly pristavat letadla :p

vidíš, no a přesto se tam poslední dobou nemůžou náklaďáci vlézt :smich:

Záleží jak je inteligence nastavená, nicméně na člutou barvu de asi inteligence mimo:D

Jinak u nás LPG Flaga 15,30 se mě zdá. Za odebraných 400L 200kč sleva....tudíž 0,5haléřů mínus pro stálejší zákazníky.

Koukal sem ráno u nas 14,50 ú nechápu proč zdražujou venku je přeci 20 stupnu :))

Kluci v sobotu se pohybuju kolem M.B. tak nevychaaazet .)at vam neodleti tupééé :)

Mladá Bolka je na druhé straně republiky, takže to vůbec neřeším :smich:

Horší pro ty pardály, kteří se ti chcou rovnat :feve:

V Bolce jsem byl naposledy před dvěma roky, když jsme tam byli s rodinkou ve škodováckém muzeu :skoda:

Včeeeraa sem si to svištěl přes okruh a v tunelech to tak divně bleskalo tak nevim co se děje :smich:

co Evers že se nehlásíš? To už tě i rovnou zavřeli za rychlou jízdu :kol-138: ?

Aleee kdeeezeee :) bylo nejak vic prace , tak sem to trochu odbejval. :) Mnooo osobu blizkou covece ani nevim na koho bych to svedl :)

Evers: no to je právě na tom to krásné, že bys to svedl na osobu blízkou :p A nemusíš říkat, kdo to je ;) Důležité je, že bys její újmu pociťoval jako újmu sobě vlastní... :p

Honzííííííkůůůů to je dobře že ses tu taky ukázal :) , jsem tě od dovolené neviděl, vlastně nečetl :doh

To víš, moc starostí a problémů a málo radostí... :feve: Tak ani nebyla nějak chuť přispívat, ale občas jsem se alespoň juknul na nové příspěvky :)

prosím tě takový mladý kluk a co může mít za problémy a starosti ;)

Mno joooo kdyz jaaa mam vsechny osoby blizke takove svinee ze bych se asi nedokazal rozhodnout na kterou to svedu ( i kdyz anonymne :)

... no a než se rozmyslíš, tak provedou úpravu zákona a osoby blízké už nebudou, takže to bude jedno lol

krutíí brko :) to nevadí stejně to mám psanééé na firmičku :)

no vidíš a firmička vás má jako osoby blízké :smich:

jaaa si s tim hhlavu nedelam :)

... no a než se rozmyslíš, tak provedou úpravu zákona a osoby blízké už nebudou, takže to bude jedno lol

By ses divil... :mellow:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.