Listopad 3, 201014 r nech si auto přelakovat na stříbrno a polep modro-žlutými reflexními pruhy , to už třeba projde
Listopad 3, 201014 r rozhodně a pokud by jsi náhodou chtěl dávat majáky, tak ne moc vysoko, ať s něma neškrtáš o most jak ti náklaďáci korbama
Listopad 3, 201014 r Záleží jak je inteligence nastavená, nicméně na člutou barvu de asi inteligence mimo:D Jinak u nás LPG Flaga 15,30 se mě zdá. Za odebraných 400L 200kč sleva....tudíž 0,5haléřů mínus pro stálejší zákazníky.
Listopad 4, 201014 r Mladá Bolka je na druhé straně republiky, takže to vůbec neřeším Horší pro ty pardály, kteří se ti chcou rovnat
Listopad 5, 201014 r V Bolce jsem byl naposledy před dvěma roky, když jsme tam byli s rodinkou ve škodováckém muzeu
Listopad 5, 201014 r Včeeeraa sem si to svištěl přes okruh a v tunelech to tak divně bleskalo tak nevim co se děje
Listopad 11, 201014 r Aleee kdeeezeee bylo nejak vic prace , tak sem to trochu odbejval. Mnooo osobu blizkou covece ani nevim na koho bych to svedl
Listopad 11, 201014 r Evers: no to je právě na tom to krásné, že bys to svedl na osobu blízkou A nemusíš říkat, kdo to je Důležité je, že bys její újmu pociťoval jako újmu sobě vlastní...
Listopad 11, 201014 r Honzííííííkůůůů to je dobře že ses tu taky ukázal , jsem tě od dovolené neviděl, vlastně nečetl
Listopad 11, 201014 r To víš, moc starostí a problémů a málo radostí... Tak ani nebyla nějak chuť přispívat, ale občas jsem se alespoň juknul na nové příspěvky
Listopad 12, 201014 r Mno joooo kdyz jaaa mam vsechny osoby blizke takove svinee ze bych se asi nedokazal rozhodnout na kterou to svedu ( i kdyz anonymne
Listopad 12, 201014 r ... no a než se rozmyslíš, tak provedou úpravu zákona a osoby blízké už nebudou, takže to bude jedno
Listopad 12, 201014 r ... no a než se rozmyslíš, tak provedou úpravu zákona a osoby blízké už nebudou, takže to bude jedno By ses divil...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.