Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

seřizovat není co, páč normálně se mi check nerozsvěcuje, takže naladěno ideálně. Pouze teď v okamžiku přepínání bliká. Dnes jsme ráno jeli na nákup bylo -15°C a opět problém. Už už to vypadalo že to přepne bez problému, dokonce jsem cítil že i motor táhne, tak pak se to ale po chvíli začalo dusit, začal poblikávat check. Nechal jsem to neb jsem doufal že si to natáhne (profoukne), ale nestalo se, takže jsem přepnul zpět na beneli, ovšem jak blikal ten check, řekl bych že ŘJ byla zmatená a nejelo to ani na beneli. Pomohlo až to co mi říkala i polovic, vypnout zapalování, znovu nastartovat a pak to jelo na beneli normálka. Pak došlo i k přepnutí na plyn bez problému. Dokonce ani check nezůstal svítit. Zítra pro jistotu mrknu na chyby, zda jsou stejné a asi zas vyčistím vstřiky.

Vsaď jeden válec :smich: že tam budou výpadky zapalování...

• Autor

Jak jednoduše ověřit funkčnost termostatu?

:palec2:

2vj7byx.jpg

Upraveno od colins

nazdar majstri plynari. dlho som sa neozval ale aby som nekecal furt mam robotu a ked nemam tak nechodim na net ale dnes dufam zacnem aj napriek tomu ze rok jazdim na citrene ale aj ten je plynovy. na fabii jazdi manzelka ale asi sa s nou rozlucim nyslim s fabiou. uz je cas vymenit za nieco novsie. a na fabii sa este moze vyblaznit nejaky mladik. ale musim odstranit maly cerstvy problem a vy tu ozaj vsetko ovladate a vzdy ste poradili ako to opravit.

tiez nemozem prepat na plyn a neviem preco. dokazem ju zapat na plyn len tak ze drzim stlaceny prepinac plynu a sucasne startujem ale aj tak prva kontrolka nesvieti na zeleno ale blika na cerveno ale ide na plyn. nedokaze sa na plyn prepnut sama pomocou zvysenia otacok to znamena neprepne sa sama ako som bol zvyknuty. preco je to tak . DAKUJEM

v tomto ti Amigo neporadím, nicméně tě tu rád vidím ... choď častějšie a možeš i daky ten vtípok prispieť ako kedysi, než si prebehol k těm žabožroutům ;)

no problem som nevyriesil ale bol som v servise a na pondelok som dohodol opravu. ale ako hovorim nastartujem to na plyn len ked to mam stlacene pocas startovania a potom to ide na plyn ale samo sa to neprepne. kusok som cital vase prispevky a v stredu tiez padalo ako svina a mne na zabozrutovi odislo palivove cerpadlo tak som sa dal odtiahnut a to bol zazitok ako svina, najskor odisli stierace potom svetla tma ako v prdeli zasrate okno od tahajuceho auta kolona asi na 5 kilakov za nami policajti a uzavreta cesta koli nehode a nasledna obchadzka aby nebolo malo tak sme roztrhli na priecesti tazne lano vsetci trubili jak jebnuti ale nakoniec sme dosli trvalo to asi hodinu ale stalo to zato kua. zaplatil som 180 evri za nove cerpadlo od boscha a bol zas zo mna spokojny clovek.novy rekord to nebol ale dam iny kolega v kosiciach jazdi pracovne tak ako ja ale on jazdi staru feliciu kazdy den cez 400km. a je to felda 1,3 plyn ama na nej nalietane 860 000 km. je to macher.

na vtip si malta spomeniem a napisem.

teraz len jeden aktualne slovensky s ktoreho ma skoro cele slovensko radost. hokejistom slovana sa totizto nedari.

pan veterinar ja myslim ze mam psika slovanistu.

preco si to myslite

no vzdy ked slovan prehra tak moj pes nic nezere a je strasne smutny

a co ked slovan vyhra

tak to neviem ja ho mam este len tri mesiace.

ty bláho, 860 000km!!!! :o:skoda: A co na motoru už dělal???

Upraveno od Malta

toto ma teraz rozosmialo a dokonca aj moju zenu. aj sa jej bojim dat vecer rozum.

Myšlenka dne:

Muži mají podle žen prý mozek mezi nohama...

Tím pádem ženy mozek nemají,neboť tam mají díru.

Z toho plyne,že ženy jsou rozumné, jen pokud se jinm tam ten mozek vloží...

:smich::smich::smich::_icon_smich2::_icon_smich2::_icon_smich2:

já věděl že tady něco chybí :palec2:

co povie jeden prsnik druhemu u starsej zeny ked sa vecer odopina podprsenka

CAU JA PADAM.

a kde je monty,colins,robko,volf,drozdi

chodia sem este alebo uz pomreli

kua mam laptop od deciek a kua nevie kde je tu otaznik nemate ktosi manual na moju klavesnicu je to laptop s arabskych emiratov a mam tu aj ich pismena kua ale ako to funguje neviem

no asi takhle, všechno je to stejné jako tvůj případ:

Robko, prodal Fábuli a šel snad do Chevroletu .... už sem nechodí

Colins kůpil motorku a kašle na nás, ob dva příspěvky se tu objevil snad po dvou měsících a opět nenávratně zmizel

Monty, ten koupil před dovčou pažouta, takže taky žabožrout jak ty ;) a už sem taky nepáchne

no a Drozdi to netuším

apropo všiml jsem si že máš jedno varování? Za co jsi je dostal? Ještě něco z dřívější doby?

to varovanie mam stare uz som kedisi ziadal admina nech to zmaze lebo sa my decka smeju ze neviem posluchat a stracam potom doma autoritu :help: ale sa na mna vykaslal a teraz to neriesim a snazim sa chovat slusne a nedrazdit admina :palec2:

ma napadlo ze aj drozdi kupil pezot partner dizel ale hlavne to je asi o tom ze je furt volaka robota a na net sa chodi len ked je venku svincik a hned tma a neni co robit. davam bolsevikom este tyzden a verim ze sa tu niekto zo starych struktur tak ako ja este ukaze.

ale to dolezite tu zostalo karel, paulo ,malta. :palec2:

JEDEN NA NOC

Tri prostituky nymfomanky: Ja by som to chcela s desiatimi naraz!

druha: Ja najradsej s tridsiatimi! Tretia zasnene: A ja by som chcela

syna!- o com tocis, my sa bavime o sexe! - vsak aj ja ... predstavte si,

porodim syna, vyrastie, stane sa futbalistom, bude mat zapas, da si

...vlastny gol. Cela tribuna fanusikov vstane a zacne kricat "jebem tvoju

mater!" ..a tu vstavam ja, cela v bielom.... :p

tak som vyhlásil amnestiu na Tvoje varovanie, když už si sa tu po takej dobe ukázal a aj pobavil. :p

• Autor

Maltickovi jeden kresleny od Mikulasa, aby mu nebolo tak smutno :

lol lol lol

post-27-093225500 1291757737_thumb.png

Upraveno od colins

Jde Honza do světa.

Balí si buchty do šátku, upravuje šaty, oprašuje smítka z oděvu, vyrovnává čepici...

Dědeček jej pozoruje a ptá se: "A kam jdeš chlapče?"

"Do světa dědečku, do světa, na zkušenou..."

"Ááá táák, no to děláš moc dobře chlapče", odvětí dědeček, "pořád lepší jít na zkušenou než na pannu..."

Maltickovi jeden kresleny od Mikulasa, aby mu nebolo tak smutno :

lol lol lol

no mě aj rozveselí, když se tu častěji ukážeš a ne jednou za čtvrt roku ;)

• Autor

pani ucitelka, slubujem, ze sa polepsim.... :p

a film S tebou mě baví svět jsi viděl? .... a tu scénku jak malý Pepan nechce pustit svého tátu domů a ten mu slibuje hory doly a on mu odpoví ... vlk taky sliboval ... tak aby to nebylo stejné s tebou ;) . A co už tam řediteluješ v tej vašej energetickej spoločnosti či čo ... že už na nás nemáš čas? A co mamina už má práci? ... tuším jsi kdysi psal, že o práci přišla .... děti a pes poslouchají?

no teď jsem dostal taky jeden hooodně dobrý :smich:

Utahaný chlap se vrací ze šichty domů, ovšem ledvá otevře dveře, už na něj ječí manželka:

"No to je dost, že jdeš! Víš kde jsem byla!?! Já jsem byla u doktora!!!

No nečum, u doktora! A víš co mi řekl?! Že mám vaginální mykózu!!! No a co ty na to?

"Co já na to? No, že je to snad spravedlivé."

"Cože?! Co to meleš?! Jak,spravedlivé?!?!"

"No, možná už je na čase, abys taky poznala, jaké to je žít s podrážděnou pi.ou!"

Možná alespoň děti a pes Collinse poslouchají, když už ne manželka... :p

• Autor

skuste premyslat, co vsetko sa musi stat, aby sa vas plechovy milasek

prepadol na dno rebricka TOP 10.

:disgust:

Upraveno od colins

sorry Luboš, to jsem nevěděl, ikdyž jsem nějaké problémy tušil ... takže já se hluboce omlouvám, pokud se tě nějaký z mých vtípků na Tvou osobu dotkl ... nechtěl jsem tak a určitě tak bylo jen z nevědomosti, jinak máš PM

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.