Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Collins: no moc se toho stát nemusí, to si uvědomuji. A rázem se z auta stane jen věc, na které nezáleží... :feve:

Štěstěna je vrtkavá a problémy nevyzpytatelné.

Jen nás něco takového ani ve snu nenapadlo, tak se omlouváme.

Máš PM.

Colli , pevny nervy... taky mam dost blbej rok - ted opravdu nemyslim auto. Dulezity je to sam se sebou vydrzet - ono cloveku beztak nic jinyho nezbyva... Hlavne si najit neco co te odprosti a muzes se u toho schovat.... Drz se

• Autor

co sa furt ospravedlnujete ?

sranda musi byt, aj keby otca vesali, nie ??

tato, kdesi ?

terazky tu este sedel.... :)

malta dik za vymazanie varovania . kua ty mas vsade znamosti :)

som spomenul stare struktury a uz sa colins ukazal aj ked marod ale je tu :palec2: a hned je tu veselsie aj wasermana som tu tusim zahliadol no nazdar a zabav sa tu :palec2: este pride volff a robko a drozdi a monty s pezotom a je tu plno zacneme tych najhorsich vyhadzovat. urcite sa tu aspon na svatky ukazu zvedavi ci im nieco nedoniesol jezisko lol

funkci doma anebo jenom na foru. stejne gratulujeme velebnosti ale vykat ti stejne nebudu pre mna si stale malta :)

• Autor

houby známosti, dostal jsem funkci :smich:

aka je to funkcia, ak sa smiem ponizene spytat ?

ehm, ako Vas terazky mame oslovovat ??

Vase Vysokoblahorodie ????

pardon, sme Unii, Vase Lordstvo ??

:p

Tyyyy voe, chvílu tady nejsu a už se rozdávají funkce jak za bolševika... :p

A dokonce se ani neví jaká... lol

Buon giorno Amigo -_-

Come sta?:)

nazdar vodnicek aj colins. kua aj u vas tak naondilo snahu som dnes vytiahol stvorkolku a to bol cirkus lol som sa vyblaznil jak male decko az som dva razy zhodil retaz tak som ju doplietol. a potom som musel odhadzovat snah aby som vydel kam mam ist domov no a cil uz je desat hodin a ide sa spat :prc: mozno pojde aj zena lol:p

majstri ahoj a nech sa vam vsetkym dari aj velkym aj malym aj s funkciou aj bez funkcie aj s rozumom aj bez neho :palec2:

Hvala lijepa Tebe, Amigo naš :)

Také Tě konečně rád vidím, dost, že si se taky ukázal a udělal nám radost... :)

Jsem rád, že se Ti tak daří, ale nebudu se tady vykecávat, když už jsi natěšený na povinnosti :p

Nechť sa Ti darí, s malým lebo velkým :prc: s nebo bez :plol

Laku noč, a až nebudeš tak chvátat, můžeme pokecat víc :)

dostal jsem moderaci LPG sekce, sekce motor ve Fábii I a ještě Feldu ... nic světoborného ;). Ale holt Robko už tu není, El Presidento má inší starosti, tak někdo tu anarchii tady musí řídit :p. Ale tady je to v klidu, tady už jsou ostřílení kozáci, ale v Motoru začínají chodit nováčci a tam to sem tam nějaký zásah vyžaduje lol.

jinak před hoďkou jsem se vrátil z letošní první lyžovačky, byli jsme tam skoro 3 hodiny a nohy se mě třepou jak nějakému ratlíkovi :smich:

funkci doma anebo jenom na foru. stejne gratulujeme velebnosti ale vykat ti stejne nebudu pre mna si stale malta :)

doma a funkci ???? Blázníš, tam musím poslouchat :smich:

Já se včera vrátil z Prahy, pátek-neděla - podívat se na vánoční trhy + vánoční nákupy...no....včera jsme zkonstatovali, že to přejmenujem pouze na vánoční výlet do Prahy, nic sme nekoupili. Na vysočině mlha, sněh, sněh. jazyky, větr...oči vykulené jak osel....víc než 40km/h sem asi nejel :smich: a nebyl sem sám...áááále? Zastavil sem se na polévku tam, kde sem v létě dostal flastra za jízdu do protisměru.....něco mezi 110-120km směrem na prahu....samozřejmě, nyní bez pokuty lol

Prošli sme Prahu krásně osvětlenou večer, nicméně zima jak prase, ještě teď je mě zima.....léto v praze je příjemnější...

Jinak se mě zvedla spotřeba 4lidi+věci v kufru (mladá to jako dycky zase přehnala s oblékáním) dálnice 110-130km/h....9,2L.

Cestou zpět sem jednu čerpačku přejel, další 3 neměli LPG, takže sem tankoval až v Jihlavě na dálnici za 17,90tuším. Tak jsem provětral 50km benzínové vstřiky.

Ale závěr pokaždé stejný....nechce se mě do práce :):aggressive:

Zdaaarec , se to tu neja rozjelo... opet :) ... To ja mam herku porad na plastice tak si uzivam kouzlo ČD :)

evers a vlacik je lpg :p a co mas vlastne pokazene daj vediet a tu je tolko mudrlantov ako napr. ja ze najdeme isto riesenie ako to opravit :palec2:

no ale som chcel ine povedat na dnes som bol objednany do servisu a ono sa to moje avetko cez vikend opravilo samo takze to prepina tak ako ma a som to teda zrusil a budem to riesit ked to bude vazne,skoda rypat do auta ked jazdi lol

no a cil o volnocasovych aktivitach.

normalne chodim kazdy den do prace jak divy normalne od siedmej do dvoch a niekedy az do jednej ono my sukromnici to mame kurevsky tazke :help: kedze som sef sam sebe tak sa aj sam dojebem aj pochvalim a ked treba dam si aj odmeny. napr,dnes som si za odmenu kupil nove retaze do auta idem totizto v stredu na pet dni lyzovat a bahnit sa do teplej vody a asi tam bude sneh tak pre istotu. ale prvu lyzovacku uz mam za sebou minuly vikend na kremnici ale to bolo aj s velnes a bovlingom teda super. som zistil ze uz nie som najmladsi :) a musim sa venovat aj oddychu a nielen praci hlavne ked to plati firma.

dufam ze sa mame vsetci na celom svete tak dobre ako sa mam ja :palec2:

majstri vtipek na dobru noc

Prečo muži bijú ženy?

Lebo sa to osvedčilo! :p

Amigo : bohuzel nejsou , mozna by to pak nestalo takovej ranec... No rozmlacenej mam cumak :), mel sem kliku a skoncil jsem ve skarpe pote co me jeden sikula vytlacil ze selnice ... viz muj topic :) ... Do konce tydne snad uz budu zase cichat LPG :)

evers si myslim ze si sa mal na to vyondit a dat to opravit az na jar :) a cez zimu jazdit s dokrcenym autom a nemusel si sa trapit ze to niekde oskries :palec2:

ale vazne:

zelam zdar a uspech nech sa vsetko podari :palec2:

kua som sa zas vyznamenal v pocitacovej zrucnosti lol

som to napisal dvojmo ale ak by niekto chcel tak to mozem este raz :smich:

Amigo : dal by sis porcicku ?? :) To vzniklo v hospode u Fabek :))) Nejak se tam remcalo porad o hovnech :)

Amigo: ještě jednou, prosím... Ať má Malta co mazat a koho :prc: , když už má tu funkciu... :p

Jeden suchý anglický vtípek po ránu :) :

Venku mrzne čím dál tim víc, a ta moje ženská nedělá nic jinýho, než že čumí přes okno.

Jestli to tak půjde dál, budu ji asi muset pustit dovnitř...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.