Prosinec 9, 201014 r Collins: no moc se toho stát nemusí, to si uvědomuji. A rázem se z auta stane jen věc, na které nezáleží... Štěstěna je vrtkavá a problémy nevyzpytatelné. Jen nás něco takového ani ve snu nenapadlo, tak se omlouváme. Máš PM.
Prosinec 9, 201014 r Colli , pevny nervy... taky mam dost blbej rok - ted opravdu nemyslim auto. Dulezity je to sam se sebou vydrzet - ono cloveku beztak nic jinyho nezbyva... Hlavne si najit neco co te odprosti a muzes se u toho schovat.... Drz se
Prosinec 10, 201014 r Autor co sa furt ospravedlnujete ? sranda musi byt, aj keby otca vesali, nie ?? tato, kdesi ? terazky tu este sedel....
Prosinec 11, 201014 r malta dik za vymazanie varovania . kua ty mas vsade znamosti som spomenul stare struktury a uz sa colins ukazal aj ked marod ale je tu a hned je tu veselsie aj wasermana som tu tusim zahliadol no nazdar a zabav sa tu este pride volff a robko a drozdi a monty s pezotom a je tu plno zacneme tych najhorsich vyhadzovat. urcite sa tu aspon na svatky ukazu zvedavi ci im nieco nedoniesol jezisko
Prosinec 11, 201014 r funkci doma anebo jenom na foru. stejne gratulujeme velebnosti ale vykat ti stejne nebudu pre mna si stale malta
Prosinec 11, 201014 r Autor houby známosti, dostal jsem funkci aka je to funkcia, ak sa smiem ponizene spytat ? ehm, ako Vas terazky mame oslovovat ?? Vase Vysokoblahorodie ???? pardon, sme Unii, Vase Lordstvo ??
Prosinec 11, 201014 r Tyyyy voe, chvílu tady nejsu a už se rozdávají funkce jak za bolševika... A dokonce se ani neví jaká...
Prosinec 11, 201014 r nazdar vodnicek aj colins. kua aj u vas tak naondilo snahu som dnes vytiahol stvorkolku a to bol cirkus som sa vyblaznil jak male decko az som dva razy zhodil retaz tak som ju doplietol. a potom som musel odhadzovat snah aby som vydel kam mam ist domov no a cil uz je desat hodin a ide sa spat mozno pojde aj zena majstri ahoj a nech sa vam vsetkym dari aj velkym aj malym aj s funkciou aj bez funkcie aj s rozumom aj bez neho
Prosinec 11, 201014 r Hvala lijepa Tebe, Amigo naš Také Tě konečně rád vidím, dost, že si se taky ukázal a udělal nám radost... Jsem rád, že se Ti tak daří, ale nebudu se tady vykecávat, když už jsi natěšený na povinnosti Nechť sa Ti darí, s malým lebo velkým s nebo bez Laku noč, a až nebudeš tak chvátat, můžeme pokecat víc
Prosinec 12, 201014 r dostal jsem moderaci LPG sekce, sekce motor ve Fábii I a ještě Feldu ... nic světoborného . Ale holt Robko už tu není, El Presidento má inší starosti, tak někdo tu anarchii tady musí řídit . Ale tady je to v klidu, tady už jsou ostřílení kozáci, ale v Motoru začínají chodit nováčci a tam to sem tam nějaký zásah vyžaduje . jinak před hoďkou jsem se vrátil z letošní první lyžovačky, byli jsme tam skoro 3 hodiny a nohy se mě třepou jak nějakému ratlíkovi
Prosinec 12, 201014 r funkci doma anebo jenom na foru. stejne gratulujeme velebnosti ale vykat ti stejne nebudu pre mna si stale malta doma a funkci ???? Blázníš, tam musím poslouchat
Prosinec 13, 201014 r Já se včera vrátil z Prahy, pátek-neděla - podívat se na vánoční trhy + vánoční nákupy...no....včera jsme zkonstatovali, že to přejmenujem pouze na vánoční výlet do Prahy, nic sme nekoupili. Na vysočině mlha, sněh, sněh. jazyky, větr...oči vykulené jak osel....víc než 40km/h sem asi nejel a nebyl sem sám...áááále? Zastavil sem se na polévku tam, kde sem v létě dostal flastra za jízdu do protisměru.....něco mezi 110-120km směrem na prahu....samozřejmě, nyní bez pokuty Prošli sme Prahu krásně osvětlenou večer, nicméně zima jak prase, ještě teď je mě zima.....léto v praze je příjemnější... Jinak se mě zvedla spotřeba 4lidi+věci v kufru (mladá to jako dycky zase přehnala s oblékáním) dálnice 110-130km/h....9,2L. Cestou zpět sem jednu čerpačku přejel, další 3 neměli LPG, takže sem tankoval až v Jihlavě na dálnici za 17,90tuším. Tak jsem provětral 50km benzínové vstřiky. Ale závěr pokaždé stejný....nechce se mě do práce
Prosinec 13, 201014 r Zdaaarec , se to tu neja rozjelo... opet ... To ja mam herku porad na plastice tak si uzivam kouzlo ČD
Prosinec 13, 201014 r evers a vlacik je lpg a co mas vlastne pokazene daj vediet a tu je tolko mudrlantov ako napr. ja ze najdeme isto riesenie ako to opravit no ale som chcel ine povedat na dnes som bol objednany do servisu a ono sa to moje avetko cez vikend opravilo samo takze to prepina tak ako ma a som to teda zrusil a budem to riesit ked to bude vazne,skoda rypat do auta ked jazdi no a cil o volnocasovych aktivitach. normalne chodim kazdy den do prace jak divy normalne od siedmej do dvoch a niekedy az do jednej ono my sukromnici to mame kurevsky tazke kedze som sef sam sebe tak sa aj sam dojebem aj pochvalim a ked treba dam si aj odmeny. napr,dnes som si za odmenu kupil nove retaze do auta idem totizto v stredu na pet dni lyzovat a bahnit sa do teplej vody a asi tam bude sneh tak pre istotu. ale prvu lyzovacku uz mam za sebou minuly vikend na kremnici ale to bolo aj s velnes a bovlingom teda super. som zistil ze uz nie som najmladsi a musim sa venovat aj oddychu a nielen praci hlavne ked to plati firma. dufam ze sa mame vsetci na celom svete tak dobre ako sa mam ja
Prosinec 13, 201014 r Amigo : bohuzel nejsou , mozna by to pak nestalo takovej ranec... No rozmlacenej mam cumak , mel sem kliku a skoncil jsem ve skarpe pote co me jeden sikula vytlacil ze selnice ... viz muj topic ... Do konce tydne snad uz budu zase cichat LPG
Prosinec 14, 201014 r evers si myslim ze si sa mal na to vyondit a dat to opravit az na jar a cez zimu jazdit s dokrcenym autom a nemusel si sa trapit ze to niekde oskries ale vazne: zelam zdar a uspech nech sa vsetko podari
Prosinec 14, 201014 r kua som sa zas vyznamenal v pocitacovej zrucnosti som to napisal dvojmo ale ak by niekto chcel tak to mozem este raz
Prosinec 14, 201014 r Amigo : dal by sis porcicku ?? To vzniklo v hospode u Fabek )) Nejak se tam remcalo porad o hovnech
Prosinec 15, 201014 r Amigo: ještě jednou, prosím... Ať má Malta co mazat a koho , když už má tu funkciu...
Prosinec 15, 201014 r Jeden suchý anglický vtípek po ránu : Venku mrzne čím dál tim víc, a ta moje ženská nedělá nic jinýho, než že čumí přes okno. Jestli to tak půjde dál, budu ji asi muset pustit dovnitř...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.