Prosinec 21, 201014 r no nestraš, že by mi po 200 000km odcházely cívky? Voe, co já bych za to dal, kdyby mě cívky vydržely 200t km... Jedny mě odešly, když jsem měl lehce přes 70t km a teď mám 91t km a to jsem byl při výměně ubezpečován podle písmene v kódu na cívkách, že už je to jiná "sérka" a už by to mělo být ok... A ono zatím taky možná prd a spíš ko než ok
Prosinec 21, 201014 r kua uz me zase v praci nalejvaj chlastem Ale nezdá se, že by ses chtěl bránit...
Prosinec 21, 201014 r Nejlepší obrana je útok - a protože chlast je největší nepřítel lidstva a my jsme potomci Husitů, tak si s Žižkou zakřičme "Nepřátel se nelekejme, NA MNOŽSTVÍ NEHLEĎME!", případně ještě "HRRRRR NA NĚ(J)!!!" - a výsledek se musí jednou dostavit...
Prosinec 21, 201014 r tak pokud stále ještě Evers jezdí vlakem, tak bych se toho taky nebál a šel bych hrdě do toho Upraveno Prosinec 21, 201014 r od Malta
Prosinec 21, 201014 r Voe, co já bych za to dal, kdyby mě cívky vydržely 200t km... Jedny mě odešly, když jsem měl lehce přes 70t km a teď mám 91t km a to jsem byl při výměně ubezpečován podle písmene v kódu na cívkách, že už je to jiná "sérka" a už by to mělo být ok... A ono zatím taky možná prd a spíš ko než ok no neblbni, to mi musí ještě dalších 100t km vydržet
Prosinec 21, 201014 r tu majstri riesite ze motor musi vydrzat stvrt milionu kilometrov to ja si myslim ze moje avetka ked mali tristotisic tak boli akurat po zabehu a potom zacali jazdit tak ako sa patri malta a k tomu pozvaniu rodicov na pohovor za dutku, tak suhlasia a mozu v nedelu az budete mat rizky a salat ale cosi ine som chcel co ma sere kua este su tri dni do vianoc a ludom uz jebe. plne mesto neni kde zaparkovat a motaju sa po cestach jak telce dnes som prisiel koli nim o pol hodinu neskor s prace ale nevadi vydrzime hlavne ze nemrzne a neni toho snahu naondaneho
Prosinec 21, 201014 r jako nech sa motaju ale naco kua tri dni pred vanocami to si nemozu nechat na posledny den tak ako sa patri ja si potom dam volno a je to hotove
Prosinec 21, 201014 r ... a pak to vyhodíš i s motorem... blázníš , pak z toho udělám monument jak byl tank T23 v Praze
Prosinec 21, 201014 r ... malta a k tomu pozvaniu rodicov na pohovor za dutku, tak suhlasia a mozu v nedelu az budete mat rizky a salat no v nedělu nebude ani řízek ani salát a ani nebudu doma, ale rád se nechám na něj pozvat , dokonce nebudu daleko od hranic ... Strání ani Hrozenkov nebudou daleko, tak ten zbytek cesty už bych taky dorazil
Prosinec 21, 201014 r blázníš , pak z toho udělám monument jak byl tank T23 v Praze Pak to odkoupí Škoda múúúzeum...
Prosinec 21, 201014 r a budu se na ní chodit dívat do Bolky a budu vybírat vstupné a budu bohatý a budu .....
Prosinec 21, 201014 r Budeš, budeš.... Pepíček ráno u snídaně: " A já do tý školy nepůjdu a ne a ne a ne! Učitelé mě nemají rádi, děvčata se mi posmívají, kluci mě na chodbách podrážejí nohy... Já do tý školy nepůjdu" Maminka: "Ale musíš Pepíčku, musíš! Jednou seš v tý škole ředitel, tak musíš..." Upraveno Prosinec 21, 201014 r od Wassermann
Prosinec 21, 201014 r malta klidne se zastav ale vem sebou to co mi u vas donese jezisek ides na lyzovacku alebo co mate dobre na hrozenkove. u nas sa hovori ze su tam bosorky
Prosinec 21, 201014 r a co sis zelal , páč v tom mám hokej a už nevím co by Ti ten Ježura měl vlastně donést ale ne, jedem ke tchyni (Popovice za UH), tak když to vemu zpět do Kunovic, tak Strání už není daleko a rovněž když sjedu dolů na hlavní tak do Brodu je to nějakých 12km, takže na Hrozenkov taky už žádná štreka
Prosinec 21, 201014 r Tchýně, vodka a uzený jsou nejlepší studený. A jinak, kolik má vážit nejlepší tchýně? Přece 3 kila i s urnou...
Prosinec 22, 201014 r No já tchýni nemám - já mám druhou maminku, neb bydlí 160km daleko a vidím ji tak 3x - 4x do roka a to si dává velkýho bacha, aby se nechovala jako tchýně... A docela fest lituju ty, kteří musejí bydlet s kterýmakoliv rodičema blíž jak kilák od sebe, neřkuli pod jednou střechou.
Prosinec 22, 201014 r no vy jste tomu zase dali , ja se vcera v praci nalozil ... ze sem malem ani domu nedosel )
Prosinec 22, 201014 r no tak dobře Ekkare ta moje druhá maminka bývá 140 km daleko a vidím ji taktéž 3x-5x do roka, takže s ní také nemám problémy
Prosinec 22, 201014 r no vy jste tomu zase dali , ja se vcera v praci nalozil ... ze sem malem ani domu nedosel ) no počkej jak my jsme tomu dali ... nikdo tě nenutil
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.