Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

kua uz me zase v praci nalejvaj chlastem :)

no nestraš, že by mi po 200 000km odcházely cívky? ;)

Voe, co já bych za to dal, kdyby mě cívky vydržely 200t km... :p:smich:lol

Jedny mě odešly, když jsem měl lehce přes 70t km a teď mám 91t km a to jsem byl při výměně ubezpečován podle písmene v kódu na cívkách, že už je to jiná "sérka" a už by to mělo být ok... A ono zatím taky možná prd a spíš ko než ok ;)

kua uz me zase v praci nalejvaj chlastem :)

Ale nezdá se, že by ses chtěl bránit... :plol

Nejlepší obrana je útok - a protože chlast je největší nepřítel lidstva a my jsme potomci Husitů, tak si s Žižkou zakřičme "Nepřátel se nelekejme, NA MNOŽSTVÍ NEHLEĎME!", případně ještě "HRRRRR NA NĚ(J)!!!" - a výsledek se musí jednou dostavit...

tak pokud stále ještě Evers jezdí vlakem, tak bych se toho taky nebál a šel bych hrdě do toho lolkol11:ble

Upraveno od Malta

Voe, co já bych za to dal, kdyby mě cívky vydržely 200t km... :p:smich:lol

Jedny mě odešly, když jsem měl lehce přes 70t km a teď mám 91t km a to jsem byl při výměně ubezpečován podle písmene v kódu na cívkách, že už je to jiná "sérka" a už by to mělo být ok... A ono zatím taky možná prd a spíš ko než ok ;)

no neblbni, to mi musí ještě dalších 100t km vydržet lol:smich:

... a pak to vyhodíš i s motorem... :plol

tu majstri riesite ze motor musi vydrzat stvrt milionu kilometrov :palec2:

to ja si myslim ze moje avetka ked mali tristotisic tak boli akurat po zabehu :p a potom zacali jazdit tak ako sa patri :palec2:

malta a k tomu pozvaniu rodicov na pohovor za dutku, tak suhlasia a mozu v nedelu az budete mat rizky a salat :smich:

ale cosi ine som chcel co ma sere kua este su tri dni do vianoc a ludom uz jebe. plne mesto neni kde zaparkovat a motaju sa po cestach jak telce dnes som prisiel koli nim o pol hodinu neskor s prace lol ale nevadi vydrzime hlavne ze nemrzne a neni toho snahu naondaneho

Tak nesmíš jezdit cestou přes nákupní centra, aby se ti nemotali do cesty... :p

jako nech sa motaju ale naco kua tri dni pred vanocami to si nemozu nechat na posledny den tak ako sa patri :palec2: ja si potom dam volno a je to hotove :p

... a pak to vyhodíš i s motorem... :plol

blázníš :doh , pak z toho udělám monument jak byl tank T23 v Praze lol

... malta a k tomu pozvaniu rodicov na pohovor za dutku, tak suhlasia a mozu v nedelu az budete mat rizky a salat :smich:

no v nedělu nebude ani řízek ani salát a ani nebudu doma, ale rád se nechám na něj pozvat :p , dokonce nebudu daleko od hranic ... Strání ani Hrozenkov nebudou daleko, tak ten zbytek cesty už bych taky dorazil lol

... a jmenuji se vtěrka a budu u vás bydlet... :plol

blázníš :doh , pak z toho udělám monument jak byl tank T23 v Praze lol

Pak to odkoupí Škoda múúúzeum... :)

a budu se na ní chodit dívat do Bolky a budu vybírat vstupné a budu bohatý a budu ..... :smich:

Budeš, budeš.... :plol

Pepíček ráno u snídaně:

" A já do tý školy nepůjdu a ne a ne a ne! Učitelé mě nemají rádi, děvčata se mi posmívají, kluci mě na chodbách podrážejí nohy... Já do tý školy nepůjdu"

Maminka:

"Ale musíš Pepíčku, musíš! Jednou seš v tý škole ředitel, tak musíš..." :p

Upraveno od Wassermann

malta klidne se zastav ale vem sebou to co mi u vas donese jezisek :p

ides na lyzovacku alebo co mate dobre na hrozenkove. u nas sa hovori ze su tam bosorky :help:

a co sis zelal , páč v tom mám hokej a už nevím co by Ti ten Ježura měl vlastně donést ;)

ale ne, jedem ke tchyni (Popovice za UH), tak když to vemu zpět do Kunovic, tak Strání už není daleko a rovněž když sjedu dolů na hlavní tak do Brodu je to nějakých 12km, takže na Hrozenkov taky už žádná štreka :p

Tchýně, vodka a uzený jsou nejlepší studený.

A jinak, kolik má vážit nejlepší tchýně?

Přece 3 kila i s urnou...

Ty vole, ty si mi ňákej vostrej :aggressive:

:smich:

No já tchýni nemám - já mám druhou maminku, neb bydlí 160km daleko a vidím ji tak 3x - 4x do roka a to si dává velkýho bacha, aby se nechovala jako tchýně... A docela fest lituju ty, kteří musejí bydlet s kterýmakoliv rodičema blíž jak kilák od sebe, neřkuli pod jednou střechou. :feve::aggressive::feve:

no vy jste tomu zase dali , ja se vcera v praci nalozil ... ze sem malem ani domu nedosel :))

no tak dobře Ekkare ta moje druhá maminka bývá 140 km daleko a vidím ji taktéž 3x-5x do roka, takže s ní také nemám problémy ;)

no vy jste tomu zase dali , ja se vcera v praci nalozil ... ze sem malem ani domu nedosel :))

no počkej jak my jsme tomu dali ... nikdo tě nenutil lol:p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.