Leden 26, 201114 r Malta chodí kolem horké kaše, chtěl se zeptat zda už máš v baráku to Volvo, nejlépe když hodíš foto
Leden 26, 201114 r Autor tak co Amigo, Fabule už je pryč z domu? rovanako ako Sudetak, nerozumiem, na co sa vlastne Malta pyta ! 1. ci uz Amigo kupil nove Volvo 2. ci uz jeho stara vypadla prec z domu sorry Amigo, musel som !!! Upraveno Leden 26, 201114 r od colins gram.chyba
Leden 26, 201114 r no pytal som sa či už zamáčkl nostalgicky slzu a zamával Fábuli na její další cestě životem ... jen jinými slovy
Leden 27, 201114 r Houbeles teraz som sa vratil z lyzovacky v tatrach bol sam aj s celu rodinku a vybavovat nebolo kedy a tiez koli casovej tiesni predajcu este volvo nemam a stale je v cechach zatial v dobrych rukach alebo skor v dobrej garazi. a tiez nakolko musim aj pracovat a nielen sa zabavat po kopcoch taze sa do prahy dostanem asi az buduci stvrtok alebo piatok dovtedy sa musi manzelka vozit na fabii ktoru som tiez este nepredal ale intenzivne na tom pracujem uz som ju umyl a odmietam kupcov ktory ponukaju smiesnu cenu a pritom skoro nove auto Upraveno Leden 27, 201114 r od amigo
Leden 27, 201114 r No kdyby si potřeboval tomu skoro novému autu stočit kilometry tak se ozvi, tady v čechách jsme na to opravdu dobří P.S. Ale buď vklidu toho volva se to určitě netýká
Leden 28, 201114 r Autor Doktor předepíše starý babce čípky, babka má ale choré ruce a slabé oči, tak poprosí vnoučka, aby jí čípek zavedl. Tak si vykasá sukni, stáhne kalhotky, předkloní se... vnouček chvíli kouká a pak říká: No a do který dírky to mám dát? Do tý vočouzený nebo tý s ušima?
Leden 28, 201114 r Policajt dostal od doktora čípky na bolesti břicha. Odpoledne mu volá, že si dal dva, zapil je vodou a teď je mu po nich strašně na blití. Doktor se ujišťuje: "Vy jste je spolknul???" "No jasně, měl jsem si je snad nacpat do prdele nebo co???" Upraveno Leden 28, 201114 r od Ekkar_z_Bastlírny
Únor 1, 201114 r Malta: hlásím hned napoprvé průměr 0,296s Takže si řidičák ponechávám, jezdím dál a na taxíky peču Pro ostatní: nehráblo mě, Martin (Malta) ví, vo co go...
Únor 1, 201114 r tak to jsi dobrý, já se na první pokus "unáhlil", takže mi to automaticky připsalo 3s, ale třetí už jsem udělal za 0,235s a ostatní aby věděli vo co gou tak můžete prubnout zde a vysvětlivky jsou : V jakési automobilové příručce pro řidiče se píše, že průměrná reakční doba řidiče je prý 0,75 sekundy... Otestujte si přiloženým programem váš průměrný reakční čas. Čekejte až vyběhne ovce a klikněte na šipku. Když dosáhnete průměr nad 0,75 sek, měli byste asi jezdit taxikem good luck
Únor 1, 201114 r Mám napodruhé všech 5 těsně kolem 0,3s - průměr je 0,3234 sekundy z 5 zásahů - a při prvním pokusu jsem zaspal jen jednou na 0,45s, jinak taky kolem 0,3. Když chcete porovnávat reakční dobu, dejte k tomu ještě svůj věk - mně bude za měsíc a půl 42.
Únor 1, 201114 r no já věk uvádět nemusím, mám ho v profilu , ale koukám Ekkare, že budeme v plus mínus nějakém dni stejně, jen jsem o dva roky opožděn
Únor 1, 201114 r na potřetí teda , přní asi 7,5 druhá snad , pak 5 a na třetí dobrej ja sem teda mladoch jeste 24 Upraveno Únor 1, 201114 r od Evers
Únor 1, 201114 r nazdar majstri oznam vcera vecer som sa rozlucil s mojou fabiou je predana na druhu stranu republiky takze neocakavam ziadne reklamacie dnes som ju odhlasil na policii a doklady odoslal novemu stastnemu majitelovi. a teraz dufam ze uz to bude vsetko dotiahnute na uradoch do konca a v sobotu pojdem pre vecsie avetko do praaaaglu ono je vlastne evidovane v beroune ale to je jedno zajtra budem vediet ci uz ma prevozne znacky alebo je este niekde zadrhel okrem toho ze nemam peniaze ale to vyriesime. a este ja mam v juni 41takze som nieco akurat medzi vas
Únor 1, 201114 r Tak ze mě bude brzo Kristus... tedy doufám, že jen věkem Za necelých 14 dní 33 roků, kua fix....
Únor 1, 201114 r tak kluci bratia cesi a slovaci za strnast dni zraz u Wasermana dame sa do kolien. ak vam utorok nepasuje dajte vediet dame to na vikend vodniku mame ta radi aj ked nam kazis vekovy priemer
Únor 1, 201114 r Autor tak to jsi dobrý, já se na první pokus "unáhlil", takže mi to automaticky připsalo 3s, ale třetí už jsem udělal za 0,235s a ostatní aby věděli vo co gou tak můžete prubnout zde a vysvětlivky jsou : V jakési automobilové příručce pro řidiče se píše, že průměrná reakční doba řidiče je prý 0,75 sekundy... Otestujte si přiloženým programem váš průměrný reakční čas. Čekejte až vyběhne ovce a klikněte na šipku. Když dosáhnete průměr nad 0,75 sek, měli byste asi jezdit taxikem good luck prave som to podhodil synovi, stary gambler, ktory sa narodil s mysou v ruke a pod 0.15 nejde. nechvalim sa, nechapem ! nuz nenosi okurviale, ako ja/my. zabrblal mi, ze: "old daddy, mas este nieco poriesit" ?? a odisiel za nastrahami noci. dal som mu financnu injekciu a len dufam, ze si na mna bude este pametat, ked budem na dochodku potrebovat platit internet a plyn do auta... Upraveno Únor 1, 201114 r od colins gram.chibi :-)
Únor 1, 201114 r Autor tak kluci bratia cesi a slovaci za strnast dni zraz u Wasermana dame sa do kolien. ak vam utorok nepasuje dajte vediet dame to na vikend vodniku mame ta radi aj ked nam kazis vekovy priemer mam pocit ze vy dvaja s vodnikom mate k sebe blizsie, takym tym sposobom, ktoremu sa na verejnosti nevysmievame, jednoducho ruzova farba je pekna a spolu kracate ruka v ruke. inak by asi vodnicek nemal Amigaca 2 krat v priateloch, ale ja vravim, ze vam nezavidim...
Únor 2, 201114 r mam pocit ze vy dvaja s vodnikom mate k sebe blizsie, takym tym sposobom, ktoremu sa na verejnosti nevysmievame, jednoducho ruzova farba je pekna a spolu kracate ruka v ruke. inak by asi vodnicek nemal Amigaca 2 krat v priateloch, ale ja vravim, ze vam nezavidim... Voe, Colins, sem si toho všiml až teď... No asi Tě zklamu, ale nemůže za to růžová košilečka, božínku, ale úžasný upgrade tohoto fóra, který jsem ještě zcela nerozdýchal a moje počítačová (ne)gramotnost...
Únor 2, 201114 r tak kluci bratia cesi a slovaci za strnast dni zraz u Wasermana dame sa do kolien. ak vam utorok nepasuje dajte vediet dame to na vikend vodniku mame ta radi aj ked nam kazis vekovy priemer Tak tohle já vám zase budu kazit rád...
Únor 2, 201114 r no vidíš Honzíku, ještě rok a budeš na tom lépe než Kristus, ten to tak daleko nedotáhl
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.