Únor 2, 201114 r Autor chlapi, pozrite si ako treba setrit palivo. napr.: Nápad č. 37 Tankujte vždy doplna, lebo pri každom otvorení nádrže sa odparí určité množstvo benzínu. Nápad č. 25 Pokial nevozite nikoho vzadu na zadnych sedackach, odmontujte ich a usetrite na palive, kedze hmotnost auta sa znizi. Nápad č. 22 Pri jazde 70km/h a zaradenou rychlostou 5 budete mat najnizsiu spotrebu paliva...vzdy brzdite ak je to mozne rychlostami a ak idete po dialnici sklopte si spatné zrkadla(ovsem ak mate odvahu)..A kupte si palivovy setric-(katalyzator)-prináša väčšiu úsporu v spotrebe paliva, množstve emisií a zabezpečuje dlhšiu životnosť motora,ja osobne ho mam nainstalovany a citim mensiu spotrbu-verte mi... http://www.mojpeugeot206.sk/?page=ecojazda/napady&c=seriozne
Únor 2, 201114 r ...a nápad k nezaplacení: až dostanete do držky od někoho, koho to 70-tkou immerwere brzdíte, nedivte se, hlavně že jste ušetřili.... Nápad k nezaplacení č.2: prodejte auto, choďte pěšky a ušetříte ze všeho nejvíc
Únor 2, 201114 r no vidíš Honzíku, ještě rok a budeš na tom lépe než Kristus, ten to tak daleko nedotáhl No abys to nezakřikl Přece jen lítám na mašině tak je otázka, kam to dotáhnu já... Přece jen jsou motorkáři nejohroženější skupina Skončit jako Kristus bych teda nechtěl ani omylem a to ani způsobem smrti ani v jeho věku...
Únor 2, 201114 r chlapci jebte na peniaze treba hned vsetko rozflakat a nie setrit. ved umret sa da aj chudobny aspon sa nebudu hadat komu to patri ja vas mam rad vsetkych a nie len vodnika az teraz som sa dozvedel ze sa vola Jan to ja mam vtedy narodky a keby ste chceli v dubnu oslavovat tak som Juraj a to mam vtedy meniny mozem doniest trochu fernetu no a k avetku vsetko je vybavene aj prevozne znacky na cely mesiac v piatok idem na obed do praaaglu a pridem domov ako pan velkopodnikatel s prazdnu kapsu kurva a necumte furt do pocitaca ale chodte nieco robit
Únor 2, 201114 r este sa chcem opytat mozem zostat na tomto fore ked uz som predal fabiu a mam len citrolena malta prihovor sa za mna u vedenia
Únor 2, 201114 r este sa chcem opytat mozem zostat na tomto fore ked uz som predal fabiu a mam len citrolena malta prihovor sa za mna u vedenia tebe primo zakazujem odist ... at ta to ani nenapadne
Únor 2, 201114 r Amigo: přesně, co píše Martin (Malta), Tobě se zakazuje odejít To by tu bylo moc smutno, kdo by nám sem dával fórky a rozveseloval nás, ikdyž nám někdy třeba zrovna není do smíchu... Navíc Tě s námi přeci pořád pojí prdění do nádrže, no nééé? A kdybys byl moc velkej frajer a fajnšmekr, tak i toho turbodieselovýho Volvouša předěláš na plyn...
Únor 2, 201114 r dohodnute dakujem s radostou tu zostanem a zato vam napisem niekedy volaku kokotinu co ma napadne
Únor 2, 201114 r vtip Přijde v Anglii za lordem sluha a říká: "Sire, v Americe zvolili černocha prezidentem." Lord: "No, to z toho musí mít jeho pán jistě radost."
Únor 3, 201114 r takže kolikátého dubna bude ten slavný den? Ještě v březnu... @ Amigo - hele, a co má vlastně černej bílýho? No především - POSLOUCHAT...!!! A jinak upřímnou soustrast k "úmrtí" v rodině - i když fábule, byl to určitě člen rodiny... Upraveno Únor 3, 201114 r od Ekkar_z_Bastlírny
Únor 3, 201114 r vtip Inzerát v novinách: Prosím unoscu, ktorý mi zaslal ucho, dva prsty a kúsok nosa mojej svokry o ďalší dôkazový materiál. Zn. Chcem predísť omylu.
Únor 3, 201114 r vtip mama idem sa zenit a koho si beries ? Honzika ved to je chlapec ! aky chlapec ved uz ma 33 rokov.
Únor 3, 201114 r vtipek Muz na smrtelnej posteli....zena moja si tu???? Som tu muz moj..... Svokra moja si tu???? Som tu zat moj..... Deti moje ste tu ???? Sme tu otec nas..... Tak na keru picu sa svieti na chodbe????
Únor 4, 201114 r amigo, pri tvojich duchaplnych prispevkoch nesmiem pit kavu, skoro som si oprskal koselu!
Únor 4, 201114 r slant a presne koli tomu tu pisem aby bolo ludom veselsie ja sa autam nerozumiem takze odborne prispevky odo mna moc necakajte mozno tak nieco zo soferskej alebo manzelskej praxe pekny vikend kamaradi
Únor 4, 201114 r jo jiste dik vecer som v prahe a dam si nocnu jazdu po D1 a za 4 hodky by som mohol byt doma a ak sa naucim davat sem fotky tak sa mozno pochvalim. vzhladom na to ze som sef dnes vam nariadujem odist s prace o 12 hodine a uzivat si vikend
Únor 4, 201114 r vtip cikan si jde koupit salinkartu ,tranvajenku prodavacka se pta : na MESIC ? DO BRNA ,ty dylino
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.