Únor 4, 201114 r ... vecer som v prahe a dam si nocnu jazdu po D1 a za 4 hodky by som mohol byt doma a ak sa naucim davat sem fotky tak sa mozno pochvalim. ... Si fandíš - 4 hoďky, po tom tankodromu, kterýmu se u nás říká D1 a D2... Mně stačilo, když jsem vloni v létě jel po D2 z Oltecu (alias Šalingradu) do Hustopečí - a byl jsem po těch cca 40km vyklepanej jak Startka. Trochu rychleji se jet dalo jedině v levým pruhu, ale rozhodně ne 130 - člověk by si překousnul čelisti. A v pravým maximálně 70-80 - ale jet jako po dálnici ne. Nemyslím si, že by se komunikace označovaná jako D2 měla honosit názvem "dálnice" - protože se na ní rozhodně nedá jezdit ve více pruzích a rychle už vůbec ne. ... cikan si jde koupit salinkartu... Přijde cikán v Práglu na Hlavas (alias Wilsoňák) k pokladně a zahuhlá: "Profim fi jeden lystek!" Pokladní vykoukne a pak se doptá: "A kam chcete ten lístek?" "No fem, do vuky, ty pyfo!!!"
Únor 5, 201114 r hele kluci co ja mam poobede pridam dalsie foto a informacie o stave a vybave. inak cesta rovne 4 hodiny s tempomatom na 110
Únor 5, 201114 r Týýý voe, hezký Gratulace Ale nezapomínej, že Ty máš prd. Přeci to koupils manželce, neeéé?
Únor 5, 201114 r ja mam ted svatej pokoj a mozna ji za to nekdy fiknu inak ta dalnice to je sila panove v aute docela vpohode ale autobus islo rozlomit napoly. a to prisly borci z kosic do praglu na velikom a vysokom autobuse a v uh brode na nastupisti maju znizeny vjazd a oni drb utrhly kus strechy z busu takze plasty plechy motorceky hadice a kable pozberali do kufru a po pol hodine sa pokracovalo potom este za jazdy odletel kus plastu ako okno a jeden nejaky motorcek velkosti tehly spravili chaos na ceste a pokracovalo sa. no a cesta autom v porovnani s fabiou tak ako lietadlo som vazne uvazoval ze sa odveziem az do presova ako tam bolo dobre
Únor 6, 201114 r Krásné letadielko... Navíc já zbožňuju open air v podobě střešního okna, u mě by jiné auto ani nemělo šanci, a tenhle kočár to má, o to víc má u mě plus... Teď už jen doladit koberečky, nějaké pěkné poklice a na léto elektrony a nemá to chybu....
Únor 6, 201114 r malta sneh uz je skoro v prdeli venku je teplo jak v dubnu tak to mizne pred ocami vodnik letne gumy na elektronoch plus priecne nosice a nosice lyzi som dostal k tomu
Únor 6, 201114 r kamarati 2 vtipy Žena cvičí nahá aerobik a keď robí šnúru, sa jej prisaje rozkrok o podlahu. Podtlak je tak veľký, že sa nevie odlepiť. Manžel príde a vraví:"Zavolám suseda.On je kutil." Príde sused a hovorí:"Vyrežem pod ňou parkety, otočíme ju na hlavu a keď podtlak povolí, dáme jej to dole. Manžel: "Parkety stáli 60 eur.Spravme to takto. Pomasírujeme jej prsia a keď zvlhne,odtlačíme ju ako slimáka do kuchyne.Tam je linoleum za 10 eur. Vnucik pise starym rodicom list: "Ahojte dedko a babka, v skole nam vraveli, ze sa nema klamat a mali by sme ku vsetkym svojim klamstvam priznat, tak vam pisem. Cez prazdniny som potajomky otvoril jeden z tych velkych poharov so slivkovym lekvarom a skoro celý som ho zjedol, aby ste nato neprišli, tak som doňho nasral a vrátil ho do police. Na to Dedko babke vlepi facku: "Ja som ti vravel, že je to hovno a ty stale iba ze zcukornatel, zcukornatel....
Únor 6, 201114 r Když tady Amigo načnul vtípky o babce a dědkovi, tak taky jeden přiložím: Voják Slivajko posílá babičce balíček a k němu píše dopis: "...Babi, když zatáhneš za ten provázek co kouká z takový tý železný šišky, tak dostanu týden dovolené navíc..."
Únor 7, 201114 r vtipek pre nas starsich ale moze citat aj honzik aby vedel co ho caka - "PAMÄTÁM SI, ŽE KEĎ SOM MAL 20 A VTÁK SA MI POSTAVIL, TAK SA MI HO PODARILO OHNÚŤ DOLE,LEN KEĎ SOM VEĽMI SILNO TLAČIL DVOMI RUKAMI. KEĎ SOM MAL 30, TAK MI NA TO STAČILA UŽ LEN JEDNA RUKA. A TERAZ, KEĎ MÁM 40, TAK HO KĽUDNE OHNEM DOLE AJ JEDNÝM PRSTOM .." - "NO A ČO TÝM CHCEŠ POVEDAŤ?" - "NO JE TO DIVNÉ, ALE VYZERÁ TO TAK, ŽE ČÍM SOM STARŠÍ, TÝM SOM SILNEJŠÍ!"
Únor 7, 201114 r zo zivota Z dennika pracujucej zeny: Zobudila som sa, rychlo som sa umyla, podojila som kravu, zakurila, dala zrat sliepkam a kralikom, vyviedla kozy a kravu na pasu, zobudila deti, urobila ranajky, skontrolovala veci do skoly, odviezla deti do skoly, naklepala kosu, nakosila travu, isla do prace, pohadala sa s podriadenym, vyhodila podriadeneho, zarabala peniazky, zarobila peniazky, prisla domov, narubala drevo, pripravila jedlo, zbehla po deti, nakrmila ich, spravila danove priznanie, isla na pole a okopavala zeleninu az do tmy, stihla este zajst ku kozmeticke, objednala novy balzam, vratila sa domov, isla po kravu a kozy, pripravila veceru, vymenila poistku, nakrmila deti, vykupala ich, ulozila spat, dala prat, isla na internet, cez banking poplatila ucty, pozrela si postu, dala susit pradlo, schmatla zo stola krajec chleba, zahryzla a uz-uz idem spokojna spat, ked tu mi zrazu -HROZA! - prislo na rozum: muz moj - cely den lezi na gauci nepojebany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Únor 7, 201114 r zo zivota 2 Mama pripravila na novorocny obed zajaca, ktoreho otec vlastnorucne zaklal. Pretoze deti milovali svojho zajka, zamlcala im pravdu. Maly syn sa s velkou chutou dzga a pyta sa otca: "Tati, co je to vlastne za mäsko?" Tatko hrdo odveti: "No, hadaj. Dam ti tip. Mamina ma tak obcas vola". Vtom dcera vypluje vsetko do taniera a hovori bratovi: "Preboha, nejedz to, to je kokot !".
Únor 7, 201114 r zrovna jsem si říkal, že čím su starší, že tím víc to stojí za prd, ale ty jsi mi to Amigo politicky vysvětlil, jak to s tou silou je
Únor 8, 201114 r hlavne musis honziku hodne papat a nenechaj sa ojebat jedz maso a nie soooooju potom budes silak tak ako my
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.