Únor 13, 201114 r A jeden na dobrou noc: Náčelník Naštípnutý Kopyto se vydal z rezervace do města vyřídit povolení ke stavbě kasína na území rezervace. Protože ve městě nikdy předtím nebyl, vezl s sebou všechny 4 svoje squaw, od nejstarší už skoro bezzubé Plešaté Medvědice až po tu nejmladší, Veselou Bobřici, kterou pojal za manželku nedávno. Cesta byla dlouhá, jeli celý den a až večer skoro za tmy přijeli do města. Náčelník chtěl jít hned na úřad, jenže tam ho službu konající strážník vykázal, že je pozdě, ať se jde vyspat a přijde ráno. Vyšli tedy ven a když se chystali si v parku před radnicí postavit tee-pee, vyhnali je odtamtud další policajti, že mají jít do hotelu. Náčelník se nechtěl dohadovat s uniformou a tak se ubytovali v hotelu. Náčelník se svalil na postel, jeho první manželka Plešatá Medvědice vedle něj a Veselou Bobřici poslal, ať dojde pro vodu, že má po té celodenní cestě žízeň. Veselá Bobřice se vydala ven z pokoje najít vodu - a velmi rychle se vrátila a donesla náčelníkovi Naštípnutému Kopytu hrnek z březový kůry s čistou, studenou vodou. Náčelník se napil, napila se i nejstarší maželka a protože pro další členy rodiny nezbylo, musela Veselá Bobřice pro vodu ještě jednou. Najedli se ze zásob co si na cestu vzali z domovského tábora a šli spát. Jenže po soleném masu dostal v noci náčelník Naštípnutý Kopyto velikou žízeň - a tak probudil Veselou Bobřici, aby mu donesla další vodu. Veselá Bobřice odběhla a v momentě byla zpátky, celá vyděšená - a co hůř, bez vody! Velký náčelník Naštípnutý Kopyto se zlobně zeptal: "Kde máš vodu, moje ženo!?!" "Nemám vodu, můj manželi - BLEDÁ TVÁŘ SEDĚLA NA PRAMENI!!!" lol
Únor 13, 201114 r Koukám, že u bratrů na SK je to fakt hustý : http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/225119-podnikatele-z-galanty-rozstrileli-samopalem-v-jeho-bmw.html
Únor 14, 201114 r jasně, moja se volá Anděla , ale nemyslím moju , mluvím o Fábuli. Jinak předchozí Felda Combi byla Otylka a Forman před ní byl Valentýn a šáde byla Vendula . Jediná Felda teď nemá jméno . tak kecám , i Felda prý má jméno, je to Dorota
Únor 14, 201114 r Tak u nás byl Favorit Fanouš a někdy Fanoušek, Fabia je Holka, Fabča i Fabijka, a druhá Fábie v rodině (bílá) je Sněženka, ale když zazlobí tak Běloba...
Únor 14, 201114 r nazdar kamaradi jeden vtipek aktualne cesky Chlapeček a holčička si spolu hrají na pískovišti. Chlapeček se zeptá holčičky: "Nepůjdeme si radši hrát na doktory?" Holčička: "Tak jo, naval třicet korun!"
Únor 14, 201114 r takto je to u nas v praci Nový vedoucí úřadu nastoupí před úředníky a říká: "ode dneška zavádím nový týdenní pracovní pořádek: pondělí: oddych po víkendu úterý: příprava na pracovní den středa: pracovní den čtvrtek: oddych po pracovním dni pátek: příprava na víkend sobota, neděle: víkendové volno. Když domluví, přihlásí se jeden úředník a ptá se: "a v tu středu se s tím tady budeme jako jebat do kolika?
Únor 14, 201114 r este jeden valentinsky Přijde muž nešťastnou náhodou o přirození a navštíví plastického chirurga s tím zda by mohl získat nástroj nový. Doktor v operaci nevidí žádný problém. Jen je nutné vybrat velikost. "Máme tři druhy," vysvětluje a názorně na modelech ukazuje. "Malého, kterého jste měl zřejmě vy, za sedm tisíc, většího za patnáct a největšího za dvaadvacet tisíc. Než se ale rozhodnete s konečnou platností pro jednu z variant, možná by bylo dobré se poradit s manželkou." Muž doma přednese všechny tři varianty. Žena se zamyslí, a nakonec odpoví: "Já bych radši novou kuchyň."
Únor 14, 201114 r Hele Amigo kolik ty máš vlastně dětí ? Přijde mě, že seš v tom směru tzv. erotickým nějak hodně aktivní
Únor 14, 201114 r sudetak ja som to spocital som 21 rokov zenaty sulozil som 4krat a mam z toho 2deti synko ma 20 a chodi na Vysku a dcera ma 13 a chodi na 8r.gympel. a dufam ze do smrti sieste aspon 2 razy frcnem a ze aktivny ako je to u teba ? a u vas? ja uz viem dat otaznik kurva aha ????????????
Únor 14, 201114 r chlapci jeden sofersky ftipek Plně naložený náklaďák s pískem vjede do příkopu. Nešťastný řidič jen smutně kouká a přemýšlí, jak se dostat ven. Náhle kolem jede trabant. Auto zastaví a z něj vyleze chlápek: "Koukám, že jste vylít ze silnice, nechcete vytáhnout?" Šofér náklaďáku se jen smutně usměje a myslí si svoje. Řidič trabantu však nelení, zacouvá k okraji, vytáhne lano a náklaďák připojí. Nastartuje, zařadí jedničku a naložený kolos je na silnici. Jeho řidič je v šoku a jde trabantistovi poděkovat. Když otevře dveře trabantu, tak povídá: "Sakra, chlape, vám tady něco smrdí. Asi jste připálil spojku, jak to zabíralo." Trabantista se jen usměje: "Ale ne, to jsem v tom fofru zapomněl povolit ruční brzdu!"
Únor 14, 201114 r no soused kamoš má tři kluky, takže na školení bych nemusel ani tak daleko ... ale dej pokoj, já už budu rozmazlovat jen vnoučata , ale to doufám taky ještě nějakou chvíli potrvá
Únor 15, 201114 r Prispeji take jednim kouskem: Manželka leží v posteli a najednou slyší jak se její manžel ptá: "Co kdybychom se pomilovali?" Pohotově odpoví: "Bolí mě hlava a jsem unavená!". Manžel na to: "Spi, já telefonuju..."
Únor 15, 201114 r Pan Novák, který na přechodu pro chodce srazil dva méně přizpůsobivé spoluobčany, se o přestávce soudního líčení ptá soudce: "Jaký trest asi padne?" "Tak ten co vám prorazil hlavou přední sklo, dostane pět let za vloupání a ten, co odletěl patnáct metrů na chodník, dostane navíc tři roky za útěk z místa činu.
Únor 15, 201114 r a posledni.... Skinheadi bijí cikány. Opodál stojí hlouček policistů a nic nedělají. Bitka skončí, cikáni leží na zemi, skini jdou na pivo. Nesmělý čumil se ptá policistů: "Proč jste nic neudělali?" Dostane odpověď: "My jsme se nemohli rozhodnout jestli máme pomáhat nebo chránit.
Únor 15, 201114 r sorry ja som to jebo nedopisal ja som myslel minuli tyzden :smich: A Martin (Malta) se hned chytl... Kua chlapi, jak to tady tak pozoruju, tak několik dní v kuse mrtvo, ale jak přijde řeč na , tak je najednou příspěvků... Mě samozřejmě nevyjímaje Se přiznám, že já budu asi v pubertě až do důchodu
Únor 15, 201114 r neboj sa vaserman ked ti za par rokov dorastie zenidlo tak bude po puberte. a keby ti to naozaj nepreslo tak nam budes merkovat o prazdninach vnoucata a este vtipek V kuchyni na stole leží banán a zapnutý vibrátor... Banán naňho pozerá a hovorí: "Čo sa traseš ty kokot, veď teba nezjedia..." a jeden rozpravkovy pre vodnicka Sněhurka žila se sedmi chlapama, červená Karkulka bez dovolení svých rodičů se sama toulala, Šípková Růženka se tajně líbala s cizím chlapem a později si ho vzala, Popelka utekla v noci na párty.. Na těchto pohádkách sme vyrůstali a naši rodiče se diví, jací jsme?! ... "jo a pyšná princezna jezdila na kládě" ...
Únor 15, 201114 r poezia na dobru noc "Stála tam, slabo zahalená,... dievčatko, tažko určit vek, dievčatko z knižky od Andersena... snáď predavačka zápaliek?! Blížim sa ku nej, v očiach slza... viem... sirotou je naisto! Tu zrazu malá kurva drzá, mi vraví: "Fajka za tristo"!
Únor 16, 201114 r Amigo, jako obvykle - za ten "pohádkovej" 100 bodů. A já jeden přidám: Myslivec jde lesem a je nadrženej jak přehrada "3 soutěsky". Zblejskne Karkulku, jak si to štráduje přes paseku s košíčkem v ruce směrem k babiččině chaloupce. Naběhne na ni zadem, popadne ji, košíček zahodí do roští, přehne Karkulku přes nejbližší vejvrat a okamžitě nasadí tempo zezadu. Karkulka jen chvíli vzdychá a pak vyhekne "Vlku-u-uu, to-o, jse-eš ty-y?" "Jo-oo-oo, jáá-áá...!" "A že-e-reš mě?" "Joo-oo!" "Ta-ak mě žer dá-ál, to-o je-e ú-ú-žas-ný-ý...!"
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.