Únor 16, 201114 r Rodinka u moře. Otec, matka a syn. Voda vyvrhne zlatou rybku, otec ji hodí zpět. Rybka jim za záchranu děkuje a že jim splní 3 přání. Kluk hned: Já chci ježka! Otec zasáhne: Ale do p.či s ježkem... Máti zařve: Áá, ježka z p..i ven!
Únor 16, 201114 r # # # ---------------------------------------- # # # Přijde muž nešťastnou náhodou o přirození a navštíví plastického chirurga # s # # # tím # # # zda by mohl získat nástroj nový. Doktor v operaci nevidí žádný problém. # Jen # # je # # # nutné vybrat velikost. "Máme tři druhy," # # # vysvětluje a názorně na modelech ukazuje. "Malého, kterého jste měl # zřejmě # # vy, # # # za sedm # # # tisíc, většího za patnáct a největšího za dvaadvacet tisíc. # # # Než se ale rozhodnete s konečnou platností pro jednu z # # # variant, možná by bylo dobré se poradit s manželkou." # # # Muž doma přednese všechny tři varianty. # # # Žena se zamyslí, a nakonec odpoví: "Já bych radši novou kuchyň
Únor 16, 201114 r vtip pre velkych Muž je objednany k zubárovi. Ráno vstane, no ale zobudí sa aj jeho manželka... šepká mu zvodne do ucha, že keď je už hore, že by sa zišlo nejake to ťutu muťu. Muž privolí a nechá sa nahovoriť na orálny sex. Urobí jej to jazykom, no ale jeden chlp sa mu zasekne medzi zubami a nie a nie ho vytiahnuť. Tak ho len tak pristrihne a príde k zubárovi, ktorý sa ho pýta: "Vy ste mali dnes orálny sex?" "No, vedel som, že ten chlp zbadáte " a zubár mu na to..."Nie nie to nie, ja len že máte hovno na brade."
Únor 16, 201114 r este vam kusok na noc pridam Přijde synek za otcem,že by chtěl nový harddisk. A kouzelné slovíčko?" ptá se otec. Sakra, dneska už je zaheslovaný úplně všechno!" Had sní Viagru a pomyslí si: "Sssssssi mysssslím, že asssi půjdu rovně. "To je ale pěkně škaredá nevěsta" No dovolte,to je moje dcera!" Promiňte,nevěděl sem,že jste její otec." No dovolte, já jsem její matka!"
Únor 17, 201114 r jeden pre manzelku Aký je rozdiel medzi manželkou a hrochom: jedno má veľkú riť a obrovskú papuľu a to druhé žije v Afrike.
Únor 18, 201114 r uffffff, to musi byt ale bolest ked bezi!!! chudak ! Upraveno Únor 18, 201114 r od slant
Únor 20, 201114 r U stromu stála - na mě se smála. Když jsem k ní příšel - sopel jí visel. Povidám jí: "ty prasisko, utři si to soplisko!" Ona mi za to jednu zvízdla a sopel si s chutí slízla.
Únor 20, 201114 r vtipek aj pre deti Pacient hovorí sestričke: - Sestrička, vy máte krásne nohy. Mohli by sme sa stretnúť medzi jednou a druhou?
Únor 21, 201114 r No já raděj ani vtip nemám, protože bych musel napsat něco sprostě, a to by nebyl vtip. Ale pro Malta, mám novinku.....firma bude mít nové webpage. A víš kdo je dělal? Hádej... Momentálně se hodnotí a dolaďují chyby. Počítám že k uploadu by mohlo dojít cca za 2-3dny.
Únor 22, 201114 r Autor V roku 2012 má byť koniec sveta. Ak chceš prežiť, príď na Slovensko. Sme o 30 rokov pozadu. Upraveno Únor 22, 201114 r od colins gramatycke chibi
Únor 22, 201114 r colins - dost povedená hláška malta - já je ani ale dělat neumím....to byli asi výstřely do tmy....no uvidí se.... amigo - zaostáváš, hoď něco do placu
Únor 22, 201114 r Paule, i výstřely se cení ... páč já ani ťuk ... mého kolegu v práci manželka dělá webovky (na kšeft) ... mimochodem zdravotní sestra ... jestli já se neměl lépe učit Upraveno Únor 22, 201114 r od Malta
Únor 23, 201114 r Paule, i výstřely se cení ... páč já ani ťuk ... mého kolegu v práci manželka dělá webovky (na kšeft) ... mimochodem zdravotní sestra ... jestli já se neměl lépe učit Často si říkávám - vidíš, vole, kdyby ses hůř učil, moh´ jsi dneska mít na starosti akorát hezkou hliníkovou lopatu - a od všeho ostatního svatej klid...! Hodina jízdy v autoškole. Za volantem přičmoudlejší žák, instruktor uvolněný na "horkým sedadle". Auto přijíždí po vedlejší silnici ke křižovatce a aniž by zpomalilo ji prohučí jak splašenej chrocht. Instruktor se probere z letargie a přísně se táže: "Jaká tam byla před tou křižovatkou značka!?!" Žák věren mentalitě svého kmene vyhrkne: "Hliníková, pánko učitel - VRÁTÍME SA TAM PO ŇU???"
Únor 23, 201114 r zlaty cesky rucicky Přijde pán do obchodu s automobily. Pečlivě vybírá, skouší, no prostě se rozhoduje. Nakonec mu sedne jedno auto jak ulité a prodavač se je ptá na detaily. "No chtěl bych to auto v plné výbavě" "Aha, a co barva?" No víte já bych byl nejraději kdyby to auto bylo v barvě spermie." "Spermie? Proboha proč?" No víte, já jsem takový domácí kutil, a kdybych si to náhodou někdy odřel, tak že bych si to doma stříkl sám."
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.