Únor 25, 201114 r Přesně jak piše Malta norma 502.00 nebo 505.00. Jinak do HTP 47kw by nebyl špatny tento shell helix ultra 5w 40 třeba na Olejspol.cz stoji 1l 166kč Upraveno Únor 25, 201114 r od bitttpower
Únor 25, 201114 r Přesně jak piše Malta norma 502.00 nebo 505.00. Jinak do HTP 47kw by nebyl špatny tento shell helix ultra 5w 40 třeba na Olejspol.cz stoji 1l 166kč cena pěkná, ale když si to nechá poslat, tak to bude ve výsledku dražší. Takhle to má přímo v místě a může si tam sfrknout i služebákem , aby ho cesta nic nestála , no nemám pravdu Wassi
Únor 25, 201114 r ja,když jsem si tam obědnával tak jsem bral víc litrů pro mě a pro kamoše a dopravu jsem měl zdarma, ale jestli to máte v místě tak asi není co řešit
Únor 25, 201114 r Díky moc kluci Pravdou je, že jsem meditoval jak nad tím Castrolem, tak i nad Shellem a internetových obchodů jsem prolézal víc, "jen" jsem měl "krapet" hokej v těch normách VW... Díky moc za osvětu Malta: od doby, co mi zpoplatnili dálnici a jako chudý člověk z lidu jim na dálniční známku peču jak já u své Fábie, tak bohužel i můj zaměstnavatel u služebáku, tak kolem toho oil kšeftu jezdím denně domů, takže no problem Jen jsem si neuvědomil, že mají i internetový kšeft a dokonce se slevou... A popravdě mě nejvíc láká ten Shell: http://oleje.cz/eshop/show_prod.php?id=1578 Ale uvidíme, oprachy jde až na prvním místě Děkuji Vám všem moc za tipy i pomoc a přeji pěkný víkend Kéž by člověk vždy, vše, všude a za všech okolností dokázal brát s takovým nadhledem jako Amigo.... To by byl život krááásný
Únor 25, 201114 r nojo, ale co budeš dělat s celou pětkou, do motoru naliješ 3 litry a zbývající dva ti budou rok stárnout, páč ti to určo olej nežere stejně jako mně . no já díky Tvé cívce, mám teď večer také větší nadhled , než jsem měl ráno, když jsem se potupně belhal s autem zpět domů
Únor 25, 201114 r No nad tím taky uvažuju... Ale když ony 4ks 1litrovek stojí víc než celá čutorka s 5-ti litry, tak je to těžký.... A koupit jen 3 litrovky je málo, to by mi mohl lok chybět, protože při výměně tam většinou schrastlo tak 3,2l - 3,3l... Ale zase budu takto shánět olej pro 2 fábie htp zaráz (pro moji a rodičům), tak to už by mě z těch dvou 5-ti litrových čutor zbylo na výměnu ještě v další fábii... No ale tu už nemám, takže je to zapeklitá situace Leda by sis ke mě udělal výlet na výměnu grátis jako třetí do party... Jsem rád, že Ti cívka pomohla, ať slouží Ale pamatuj, že má u mě odlítáno 77t km a měla by být lehce načlá, a ikdyž fungovala, tak je otázkou jak dlouho jí to ještě vydrží... Ale jinak ještě přemítám, že dát si tak na dobrou noc něco na "spálení červa", tak bych taky získal Amigův nadhled... Ale to už vymýšlím k*kotiny, tak raději dobrou noc a ať Vám všem slouží vše, co sloužit má Samozřejmě včetně aut Upraveno Únor 25, 201114 r od Wassermann
Únor 26, 201114 r na 3,2 nebo 3,3l bych se mohl víš co , dávám tam vždy 3 litry a šmitec. Do next výměny jsem ještě neměl nikdy míň jak 2-3mm nad spodní ryskou, takže kvůli dvou deckám nebudu kupovat další litránek. Neboj, mám jí tam jen než mi přijde new, pak už to bude zase železná rezerva. Už jsem psal Sebovi a mám jí objednanou za 695,- .
Únor 26, 201114 r zdar ked to tu citam ja som teraz menil vo volve a islo tam 6,5 litra dal som castrol 5w40 po 10 evri za liter a bude pokoooj na dlho. ale nevadi teraz idem popapat zabyjackove specialitky a popit nejake pivko. nech sa dari majstri
Únor 26, 201114 r Čau ,ja jsem si kupoval 5+1l ,3 jsem nalil 2 mi zbyly a litrovku vozím v autě,doufám že se mi ten olej než najedu 15000 neskazí.
Únor 26, 201114 r Neboj, mám jí tam jen než mi přijde new, pak už to bude zase železná rezerva. Už jsem psal Sebovi a mám jí objednanou za 695,- . Kuuurňa, to je dobrá cena V origo servise chtějí tuším necelých 1100 bez daně... A mrkl ses i na ostatní cívky, jestli nemají vybouleninku? A to jsi fakt cívky ještě nikdy neměnil a vydrželi ti origo 205t km???
Únor 27, 201114 r proto jsem Sebovi psal, páč jsem tušil nějaký takový rozdíl. Navíc je to origo, žádný Turek či Čína. no popravdě, jsem je nikterak detailně neprohlížel, ale je fakt že jsem si té vybouleninky nevšiml ani když jsem tu cívku vytáhl ven. Teprve až doma jsem ju více prohlížel, páč jsem si vzpomněl jak jsi to tady už jednou popisoval o těch vybouleninkách a když jsi to vzpomněl znovu, tak jsem hodil fotku, abych dal zapravdu tvému tvrzení .
Únor 28, 201114 r proto jsem Sebovi psal, páč jsem tušil nějaký takový rozdíl. Navíc je to origo, žádný Turek či Čína. no popravdě, jsem je nikterak detailně neprohlížel, ale je fakt že jsem si té vybouleninky nevšiml ani když jsem tu cívku vytáhl ven. Teprve až doma jsem ju více prohlížel, páč jsem si vzpomněl jak jsi to tady už jednou popisoval o těch vybouleninkách a když jsi to vzpomněl znovu, tak jsem hodil fotku, abych dal zapravdu tvému tvrzení . No ja jsem kupoval asi pred rokem (a rovnou dve) za stejnou cenu z www.skoda-dily.cz , ale ceskou vyboru Tesla a taky dobry, zatim drzi. Druhou vozim jako nahradni v kufru, protoze jsem uz jednou na dovolene zaplatil asi 1500,- za vymenu v servise. Jinak otec aktivne zkousel jestli by slo civku nejak opravit, ale je to marne. Byl tam proslehnuty izolant a upaleny drat z civky a navic soucastky jsou zality v nejake asi termo hmote, takze to nejde nenasilne rozdelat.
Březen 2, 201114 r # Dohadují se Němec,Polák a Čech,kdo má lepší hospody. # Němec se chlubí: # "U nás,když jste štamgast,máte první pivo zadarmo!" # "To nic není" říká Polák: # "U nás,když vypijete deset panáků,máte pak už každýho druhýho panáka zadarmo!" # Čech se jen zasměje: "U nás přijdete do úplně cizí hospody kde vás vůbec # neznají, # jen dosednete, lijou do vás zadarmo kořalku horem dolem až jste vožralí úplně # na šrot a # pak tam ještě nahoře v pokojíku můžete zadarmo šukat až do rána!" # "Hele tak to snad trošku přeháníš," komentují to oba oponenti. # "Tobě se to snad někdy už stalo?" # "No, mně přímo ne, ale ségře.
Březen 2, 201114 r toz kurva chlapci chcel som vtip ale hovbeles akurat pozeram na joj plus major zeman studna a to je psycho jako prase spomenul som si na mladost ked som sa bal zaspat
Březen 2, 201114 r No když já si vzpomenu na mladost a výše uvedené, tak jsem se byl v noci spíš zasrat... Lebo ta osoba s tou houpající se sekerou kua děsila asi víc lidí v ranném věku....
Březen 2, 201114 r spomienky na mladost su krasne teraz uz sa nebojim ale zene poviem ze sa trasiem strachom a bude dovod navstivit jej teply paplonik a okrem toho je aj streda tak spojime prijemne s uzitocnym no ale ci to tak ozaj bude a nepojdem rano do prace s dlhym nosom vam poviem az zajtra nech sa vam vsetko podari kamarati
Březen 3, 201114 r Krásna teória... Tak co Amigo, jdeš odlehčený s vyklepaným nebo Tě táhne gravitace k zemi?
Březen 3, 201114 r nechci se kluci chlubit ale kanour jak za mlada ale moji zeny se radsi neptejte ona nekdy lze malta ja rano o osmej tvrdo pracujem teraz si dam kaficko a palim do kanclu v trencine zaviest veci a za hodku som doma a sup na dvorek zajebavat sa a tvarit sa ze mam kopec roboty vtipek pre deti dvaja mladici zazvonia u Heleny Fibingerovej pani Fibingerova mohli by ste nas hodit na stanicu
Březen 3, 201114 r a toto mate v prahe V Praze stojí socha děvčete a hocha. S neskrývanou rozkoší Noc co noc tu sousoší. http://hedvicek.blog.cz/1102/v-praze-stoji-socha
Březen 3, 201114 r no a uz to viete Angličan má ženu a milenku. Ľúbi ženu. Francúz ma ženu a milenku. Ľúbi milenku. Žid ma ženu a milenku. Ľúbi mamu. Slovák má ženu a milenku. Ľúbi si VYPIŤ .
Březen 3, 201114 r nevidel som to ale mam z toho kurevsku radost este keby sa tak odstahoval do turecka aj s rodicmi a bratrancami tak by som dal 100 evro do zvonceka esmeralda uz je dva tyzdne v kosiciach a tiez je to z minoritnej casti obyvatelstva ale nevadi ked sa im to luuuubi nech si daju a verim tomu ze v turecku by sa smali keby sa volal Juro tak jak ja
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.