Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

to su zabavy na stare kolena :p jeden na fotbal druhy do nemocnice a cintori prazdne lol

ze sa na to nevyseriete a nevenujete sa uzitocnej cinnosti ja som si dnes zasadil 10 okrasnych stromcekov na dvorek vycistil ohniste u grilu a potom na hodinku so psikom do prirody. a teraz laptop a biele vinecko :palec2: to je chlapci relax a nie sa nahanat za loptou alebo za sestrickami v nemocnici :p kedy uz dostanete rozum :help:

to my s Lubošom chytáme práve teraz tu druhú mízu :plol, zo psíkom budem chodit až v dochodku :smich:

Upraveno od Malta

jebte na to a sanujte sa :palec2: lebo na dochodku nebudete chodit ale len lezat :p

No ja jsem kupoval asi pred rokem (a rovnou dve) za stejnou cenu z www.skoda-dily.cz , ale ceskou vyboru Tesla a taky dobry, zatim drzi. Druhou vozim jako nahradni v kufru, protoze jsem uz jednou na dovolene zaplatil asi 1500,- za vymenu v servise.

Jinak otec aktivne zkousel jestli by slo civku nejak opravit, ale je to marne. Byl tam proslehnuty izolant a upaleny drat z civky a navic soucastky jsou zality v nejake asi termo hmote, takze to nejde nenasilne rozdelat.

jo málem bych zapomněl, takže cívka je opravdu origo díl (viz foto) cena 695,- :palec2:

post-3505-0-48193500-1300953560_thumb.jp

post-3505-0-05570500-1300953573_thumb.jp

víš, na podzim jsme měli seminář na management pracovní doby a tam nám bylo řečeno, že se na zprávy nemáme dívat, že jsou příliš depresivní, že to má negativní vliv na naši práci, že se máme raději dívat na Večerníčky a tak já se raději dívám na Vydrýska, Boba a Bobka, A je to lol

A nemáte před začátkem pracovní doby každý den nástup, meditujete a pak se hromadně bijete v prsa a řvete, že jste nejlepší? lol

I takový vopičárny se u některých zahraničních firem dějí... Jen mám obavu, že už těžce hraničí s výplachem mozku :feve:

tak dalece jsme naštěstí ještě nedošli lol a ani rozcvičky nemáme jako třeba v Daikinovi, nebo TPCA :p. Zato 5S+1 to u nás teď frčí a nástěnky, to je teď top one lol

:smich: Tak hlavně, že jste aspoň v něčem světoví :p

A nástěnky frčely už za komárů lol Jen je otázka, jaké metodologické pokyny vám na nich hučí do kebulí... lol

jo málem bych zapomněl, takže cívka je opravdu origo díl (viz foto) cena 695,- :palec2:

OK, original to je, ale delali to nejaky kruty Turecky :D dle popisu na plaste, na krabicce je psana Italie.

Ceska vyroba je podle me taky dobra. Hlavne at slouzi dlouho!

Je to celkem ranec za tu civku, ja jich menil uz asi 5 :angry:

pekny den kamarati :palec2:

• Autor

Vzhledem k radioaktivnímu mraku nad Evropou je možné, že naše fotbalová reprezentace ve Španělsku zazáří. lol

skor to nasi dojebu v andore a vratia odmeny za MS a nebudeme sa musiet skladat na novy stadion :help:

vtip

V Čechách stretne skupina skínov chlapca a pýtajú sa ho:

- Koľko ti je?

- Patnáct.

- To je dobrý, nás taky. lol

Jak to vlasně bylo s tou veeelikou řepou:

Fakt "bouchač" - holt, jihočech "co na to má"...

A asi nejlepší, co mne v poslední době dostalo - musel jsem pucovat poprskanej monitor. Takže - až budete "zdravě hubnout", bacha na sousedky...!!!

tak servus chalani, už jsem zase v robotě ;) . No otevřel jsem ráno outlook a vysypalo se 105 nepřečtených emailů ;) , což mě mile překvapilo, čekal jsem víc :p . Do oběda jsem prošel ty co se mezitím vyřešily sami lol a teď už mi zbývá jen 17, kterým budu muset pomoci lol .

Vítej mezi živými -_-

Svoje podřízené tak podceňovals a podívej jak jim to jde, když tam nejseš... :t:D

ale co mi to dalo práce, než jsem je takto vycepoval lol

lol No jo, ale abys je nevycepoval moc... To by pak na Tebe žádná práce už nemusela zbýt, až by si toho někdo všiml, že si tam vlastně nadbytečný.... :p A to pak není dobrý stav ;)

no to by se také mohlo stát, ale když já mám vlastně to "vedoucovství" vlastně jen tak navíc ke své práci, když to tak nějak na mě spadlo poté, co před dvěma roky snižovali stavy (krize) a šéfa vyhodili.

Tak to pak chápu, že se snažíš cepovat :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.