Duben 15, 201114 r musel by jsi mít auto přihlášené v ČR, pak je zase jako prodat na slovensko, jinak se to nedá udělat...bohužel
Duben 15, 201114 r tak domino mam riesenie zober karla lpg k vam na vikend urob zabijacku a zatedy ti karel namontuje plyn a ak bude velke prasatko tak prideme poradit s montazou aj my ostatni a chlapci je dost hodin tak uz serte na pracu a sup na vikend nech sa vam dari majstri
Duben 15, 201114 r vtip na patek Stojí ženská na mostě a dívá se do řeky. Její kulaté pozadí uchvátí kolemjdoucího muže natolik, že neváhá, zvedne jí sukni a dělá to, na co ostatní jen mysleli. Paní se vyjeveně otočí a supícímu muži říká: "Člověče, co děláte?" "Zámečníka v Zetoru," odvětí muž.
Duben 15, 201114 r Mladou prostitutku, čekajícího na klienta, potká postarší dáma: "jestlipak maminka ví, co tady děláš?" prostitutka se lekne: "ježiš, to nééé. Ta by mě zabila, kdyby zjistila, že dělám na jejím fleku !!!"
Duben 17, 201114 r hosi mam na vas jednu prosbu, pri dnesnych cenach benzinu velmi uvazujem nad montazou LPG. potreboval by som poradit firmu na sk, s ktorou mate dobre skusenosti a hlavne ktora montovala LPG do trojvalca. diky Sice je to trochu mimo mísu, ale pro swk bych prozatím preferoval jen PST Zvolen. Je to teda zbytečných hafo km, neznám je, ale podle toho co jsem o nich slyšel a viděl na jejich stránkách, tak myslím, že by to nebyl špatný TIP.
Duben 22, 201114 r Ahoj kluci, tak jak žijete? Připravujete se na čarodky, sbíráte chrastí na hranici a hledáte sirky? Nebo se jen válíte (po slovensky zajebávate ) a užíváte si teplíčka?
Duben 22, 201114 r nazdar majstri no tak my sa budeme zajebavat styri dni pretoze aj dnes mame sviatok je to parada akurat neviem co budem vecer grilovat ked sa dnes neji maso asi pojdem chytit nejakeho pstruha no a carodejnice to uz u nas nejde ale napijeme sa aj tak my si dovod vzdy najdeme. okrem ineho dnes ma svatek slavo teda slant tak prajem vela zdravia a v nedelu mam svatek ja teda juro a potom je velka noc a teraz rozmyslam ci mam vobec dost alkoholu na tak kraaaaasny dlhy vikend. nech sa vam dari majstri a krasne velikonoce
Duben 22, 201114 r no a este vtipek ak pojdete na nakupy Bola som na nákupoch v supermarkete, kde som si kúpila: - Liter mlieka. - Dvanásť vajec. - Pomarančový džús. - Hlávku šalátu. - Veľké balenie kávy. - Nakrájanú slaninu. Počas vykladania tovaru na pás pri pokladni som si všimla, že za mnou stojí nejaký opitý chlap, ktorý pozoruje čo vykladám. Pokladníčka začala skenovať môj nákup, opilec bez akejkoľvek emócie povedal nahlas: "Ty určite nemáš priateľa." Ostala som prekvapená jeho tvrdením ale zaujala ma jeho intuícia, pretože som fakt bola sama. Pozrela som sa tých 6 položiek, ktoré ležali na páse a nevšimla si nič nezvyčajné na mojom výbere, čo by mohlo ožranovi naznačiť, že som bez partnera. Absolútne nič ma nenapadlo. Moja zvedavosť bola priveľká a tak som povedala: "Vieš čo? Ty máš naozaj pravdu, ale ako dočerta si na to prišiel?" Opilec odpovedal: "Pretože si škaredá ako riť."
Duben 22, 201114 r počkej, já myslel že se maso nejí akorát na zelený čtvrtek , pokud aj v pátek, tak omluvte moji neznalost jsem ateista
Duben 22, 201114 r si satan a neznaboh ja neviem ale podla vsetkeho je dnes velky piatok a to je najvecsi post ked sa neje maso z prasata a je sa len ryba ale to dodrzuju krestania a ten kto ma prazdnu chladnicku. na druhaj strane pit sa moze kolko chces nech sa dari majstri
Duben 22, 201114 r no já vím že na velký pátek se nemá hýbat se zemí, ale o mase jsem nic neslyšel. Proto jsem si včera dal na oběd špenát s vař.vajcem a dnes už maso .... mimochodem už jsem dal valé dietě
Duben 22, 201114 r Sr*t na celou církev - stejně je to jen banda pedofilních buzen v černejch sutanách, která by chtěla vládnout světu - a když se jí to nepodařilo za 2000 let, tak svolává neštěstí na ty, co nepodlehli = "neznabohy". Ale že samo "křesťanské smýšlení" stálo civilizaci milióny obětí už se ututlává - viz všecky možné misie, které měly za úkol jen připravit půdu pro "vládu bílého panstva nad domorodými pohany", křížové výpravy, inkvizice a podobné výstřelky v minulosti, plus zneužívání mladistvých v době nedávné až dnešní. Jsem pro veškeré církve zrušit a ponechat každému jedinci na jeho vlastním rozhodnutí čemu bude věřit a co nebo koho bude uctívat - a jakým způsobem. Vnucovat někomu "víru pravou" pokládám za jeden ze zločinů proti lidskosti - a církve se jím proviňují dnes a denně v miliónech případů každou sekundu.
Duben 22, 201114 r Tak vidím, že na glgačku si ale najde čas každý... Tak myslete kromě glgačky i na něco jiného, příjemného To se snad taky může A krásné velikonoce a prodloužený víkend všem
Duben 22, 201114 r Velikonoce jsou jedinej den v roce, kdy lze babu seřezat a hájit se udržováním historických tradic. V jistých kruzích se tomu říká taky "spanking"...
Duben 23, 201114 r tak kurňa, dneska ráno už jsem zase jel potupně s Feldou na laně . Hrnu to ráno do práce (asi to byl signál že mám na práci prdět , když je sobota) a prdla mi hadice od termostatu k reduktoru. Za mnou oblaka bílého dýmu ... tak jsem musel ihned zastavit, naštěstí to zrovna bylo na státovce na místě kde se dá slušně stát, aniž by čék překážel (pro znalce místních poměrů mezi kruháčem a odbočkou na černou Horu směr Brno). No zvednu hauptnu a byl jsem jak v sauně . Tak jsem počkal až se ta pára rozplyne a čučím kde se co posr.lo. Podezření jsem prvně měl na těsnění pod hlavou, ale pak jsem to zkušebně nakopl a rukou si v motorové části přidal plyn, abych zvedl tlak a už to vidím ... naprasklá hadice na náústku domku s termostatem. Tak říkám je to dobré, hadici zaříznu navlíknu utáhnu a frčím dál (max.15 min spoždění), tak jsem navlíkl reflexní vestu a šel do kufru por vercajk, dokonce jsem měl od pátku prozíravě pětku destilky v kanystru, takže no problém. Zaříznu hadicu a zkouším navléknout, jenže náústek je hodně širší než průměr hadice a hadice praská . Tak jsem zařízl dalších 5 cm, říkám mohl být ten kraj "unavený", tak druhý pokus .... a praskla zase . Tak říkám udělám ještě jeden pokus, zaříznu ještě dalších 5cm (naštěstí hadice měla dostatečnou rezervu), ale půjdu do kufru pro zbyteček oleje co tam mám ve flašce a že ten náústek a vnitřek hadice trochu máznu, aby šel lépe navléknout. Už už to vypadalo, ale pak praskla nanovo ... tak říkám, tohle na silnici neopravím a že budu muset sáhnout k potupné prosbě o pomoc . Tak volám (a teď to sem mám prý vypsat) svojí hodnou, milující, ochotnou, chápající a nejdražší polovic , podotýkám bylo osm minut po šesté hodině ranní, když jsem jí vytahoval z postele a za půlhodiny jsem jí měl na místě odtahu . Tak jsme to odtáhli jen do Boskovic cca 15km (byla to maminina premiéra, ten odtah ), ke kamošovi co má prodejnu s autodíly, říkal jsem si že servisáka LPG (mimochodem ze stejného města), nebudu ani kvůli takové prkotině v sobotu otravovat. Ten měl dorazit zhruba za 45 min, tak jsme s polovic zajeli do Tesca, já se tam umyl páč jsem vypadal jako kdybych dělal skoro generálku , koupili něco za škraň a jeli zpět. Mezitím kamoš dorazil, měl na place Feldu na náhr.díly, shodou okolností také na LPG, takže jsem si vzal přesně tu samou hadici co mi prdla, byla aspoň dobře vytvarovaná na náústek, takže jsem ji stáhl jen sponkama, dolil vodu a frčeli jsme domů. Takže nakonec to byla bez té hokny příjemná sobota a pak že není všechno špatné k něčemu dobré
Duben 24, 201114 r si ty sikovny a je krasne mat doma takeho kamarata ktory ti uvari operie ozehli ohreje ta pod paplonom caj ti uvari ked ta nieco boli a nakoniec ta pride odtiahnut ked sati dojebe auto. taky clovek si zasluzi uctu a lasku a nie aby sme ich mlatili pomlazkou a oblievali vodou to staci poriesit vonavkou tymto malta pozdravujem tvoju obetavu polovic a vsem hezke velikonoce a k tomu dobrych kamaratov
Duben 30, 201114 r Autor chlapi, aky je interval na vymenu membran ? kolko treba mat odjazdene ? alebo sa to pocita na roky ? kedy maju narok na vymenu ?
Duben 30, 201114 r Autor aha, avataru jsem si nevšiml ... taky kdo se má v těch vašich miliónech okresů vyznat, kde každá dědina je okresní město tak za taketo reci si zasluzite prehrat s tou Litvou !!!!! lollol
Květen 1, 201114 r Colins: když jsem měl podtlak na Favoritu, bylo mi v servisu řečeno, že životnost membrán je individuální a každému vydrží různě. Až jsou v pr...čicích, pozná se to prý tak, že při seřizování LPG na dílně už auto nejde seřídit, protože membrány jsou ztvrdlé. Mění se tedy, až nejde doladit plyn "klasickým" seřízením... Co se životnosti mebrán týká, bylo mi řečeno, že minimálně 50 - 80t km vydrží (taxikářům prý i 150t km). Přesněji by se ale určitě vyjádřili (a snad i vyjádří) kluci, co lpg montují.....
Květen 1, 201114 r dnes ma auto nechalo v terene napospas osudu. stalo sa to prvy krat za tych 100tisic km - za 4 roky co ho mam . napatie akumulatora naprazdno 10,8V. bola to rycha smrt, doteraz som vobec nepostrehol zeby odchadzal. tocil super az do predposledneho startu a pri tom poslednom mi vypadol aj cas z budikov. musim do zajtra davat bacha a parkovat vzdy len v kopci ako traktorista
Květen 1, 201114 r Já se nevyjadřuju Jasně, až jsou tvrdé membrány, tak to nejde doseřídit a často se mění bohatost sama od sebe. Ale ne vždy pomůže výměna membrán. Mám totiž pár případů, kdy sem musel vyměnit celej reduktor, neb jiné součástky než membrány stejně nelze koupit.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.