Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Colins: ach tak :) No znělo to trochu exoticky, prohánět se na chopříkovi s větrem ve vlasech po slunečném pobřeží zemí chorvatských... :scooter: Tak jsem byl celý lačný po informacích, ale hádam, že zakousnutý imobilizér od alarmu někde u Grazu musel být taky dobrý cestovatelský zážitek...

Ale jinak s těma gumama a defektama máš pravdu, proto se i já trochu děsím defektu na motardu, to by se mi na cestě řešit fakt nechtělo...:kol-129:

Frajeřinky, bigbít... :)

Jeden už neví kde se prohánět, tak se prohání po technické :p , druhý zase neví, co by ještě na svém plechovém miláčkovi vylepšil ;) , kua drát jen já se jak vůl jebu s kangem, bílej od prachu jak mlynář, nažranej prachu ještě víc a vyskákanej jak po bouřlivé noci v Moulin Rouge :prc: Zatracený úpravy baráku, že si člověk radši nepořídil byt, na baráku je furt co dělat... :feve:

no ono už to tak vypadá, když jsem byl letos už 3x na technické, ale když to tak vyšlo :)

jinak do rooma potřebuji také repro dozadu, jen jsem se ještě nerozhodl zda půjdou do zadních dveří (origo), nebo do plata :huh: ... pokud by byla ve dveřích příprava, je to jasné (ale to jsem asi hodně naivní co :lol::'>)

Di do dveří....origo je origo, než to někde mastit a zhnusovat :palec2:

Mám ten samý problém, vzadu dveřní repra nemám a protože Drobek je původně N1, ani tu přípravu myslím neměl - takže až se jednou dokopu k tomu si tam ty repra dobastlit, bude to dráteničina "hezky" až dopředu pod palubovku...

Tak dneska jsem se pobavil, aneb rozhovor s autorizovaným servisem Hyu, zkráceně: servis i30 po 1 roce - vše v poho dojeďte, cenovka cca 4tKč, auto je na LPG - ježiš, proč jste to udělal, měl jste se poradit a dát jiné ventily, takhle pujde motor nejpozději po 20tkm dokytek (benzín se podle nich spaluje při 1000 a LPG při 1500°C...), u nás ani jiný autorizák Vám to neodservisuje, záruku máte dávno v... no víte kde. Poté telefon do specializovaného servisu na Hyundai - v pohodě, dovezte to, cenovka cca 2-2,5Tkč, chce náhradní auto...? Servis přesně dle servisních pokynů Hyundaie...

Mám ten samý problém, vzadu dveřní repra nemám a protože Drobek je původně N1, ani tu přípravu myslím neměl - takže až se jednou dokopu k tomu si tam ty repra dobastlit, bude to dráteničina "hezky" až dopředu pod palubovku...

Hoši a co si myslíte že sem dělal já?

Kdysi jednu sobotu chvílu sem repro přidělával na originální místa do kurfu (držáčky na šroubky mají nachystané).

No a tuto sobotu sem tahal káble levým a pravým prahem.....nicméně hotové to mám. A jestli chcete poradím vám 3-4 origo supr věc aby to nešlo poznat že to vlastně je neoriginál....chcete?

jasně sem s tím ... akorát nevím co znamená 3-4 origo? :help:

Tak dneska jsem se pobavil, aneb rozhovor s autorizovaným servisem Hyu, zkráceně: servis i30 po 1 roce - vše v poho dojeďte, cenovka cca 4tKč, auto je na LPG - ježiš, proč jste to udělal, měl jste se poradit a dát jiné ventily, takhle pujde motor nejpozději po 20tkm dokytek (benzín se podle nich spaluje při 1000 a LPG při 1500°C...), u nás ani jiný autorizák Vám to neodservisuje, záruku máte dávno v... no víte kde. Poté telefon do specializovaného servisu na Hyundai - v pohodě, dovezte to, cenovka cca 2-2,5Tkč, chce náhradní auto...? Servis přesně dle servisních pokynů Hyundaie...

Leda ho****. Pověsit takový servisy s takovýma kecama ;)

Kamoš má čerstvě koupenou i30 s motorem 1,6 a nechal to překopat na LPG přímo u autorizovaného prodejce Hyundaie, který to má posvěceno od automobilky... ;) A to prosím fungl nové, syrové auto, takže i záběh byl na LPG :)

Až na to, že se hoši v servisu učí něčemu novému a pouhopouhé doladění lpg se jim povede třeba napotřetí, tak dobrý :) O nějakým motoru do kytek nemůže být řeč :p Lítá to jak střela i s LPGečkem lol

Holt jsi narazil na servis, kde se bojí toho, čemu nerozumí... ;)

Upraveno od Wassermann

Furt lepší, když se bojí a nešáhnou na to, než když hrajou ramena a všecko rozvrtají s tím, že po nich to musí dávat do pořádku "echt machr odborník". Neříkám že od LPG, ale pár takovejch už jsem taky potkal.

Hoši a co si myslíte že sem dělal já?

Kdysi jednu sobotu chvílu sem repro přidělával na originální místa do kurfu (držáčky na šroubky mají nachystané).

No a tuto sobotu sem tahal káble levým a pravým prahem.....nicméně hotové to mám. A jestli chcete poradím vám 3-4 origo supr věc aby to nešlo poznat že to vlastně je neoriginál....chcete?

Paule - ale do jakýho autí jsi to dával? My jsme s Maltou Roomsteráci, tam v kufru žádný místa pro repráky nejsou - teda pokud si tam nenabastlíš woofer a podobný vynálezy...

Ale s těma radama sem - je dobrý vědět, jak něco "dělá konkurence" - jako zarytej elektrikář se taky při bouřce chodím koukat, jak ta příroda vlastně dělá elektriku i bez Dukovan, Orlíku nebo Temelína...

nechci se nikoho dotknout, ale soundsystemy ve skodovkach nestojej za nic. Nejlepsi mit muziku na predku, na zadni repro nekoukat...

Však taky repra nejsou na koukání - repra se POSLOUCHAJÍ, víme, pane Silarm? :p:p:p O kvalitě nemá cenu u masovek mluvit - i když do letoška repra pro škodovku vyráběla bývalá Tesla Valmez - později TVM, tak prostě taková hromadná sériová repra jsou kompromisem mezi otázkou ceny, prostoru a dosažitelné kvality. Takže kdo chce tunit, musí jít "jinam" - tedy koupit u Bosse a podobné firmy a namontit do auta... Abych se přiznal, tak jsem se furt ještě nerozhodl, co pořídit a kdy - možností, kam uplacírovat finance je víc než těch peněz a tiskárnou na oběživo jaxi-taxi nevládnu... lollollol

samozřejmě že kdybych poslechl něco "lepšího", že ten rozdíl poznám, ale musím říci že ani ten standard není zas tak ve Fábuli a koneckonců ani v roomu špatný a zadek je bohužel nutný, páč zadní osazenstvo si stěžuje, že tam k nim dozadu nic nedojde. Dodělával jsem si zadní repro i do Fábule, použil jsem naprosto obyč repro a účel to splnilo a splňuje, takže ani u Rooma neplánuji nic světoborného, co by mi zabralo půlku kufru lol , nebo že bych se pohyboval v cenách 1500 a více za pár, takový blázen do muziky zase nejsem ;)

Přátelé,

jsem zastáncem toho "čím víc - tím líp", ovšem jsem rovněž zastáncem toho, aby to vypadalo jako originál.

Nechci sub-wofer do kufru, pač tam vozit něco jen tak co nevypadá jako originál nehodlám.

Octavia (jedničková) měla vzadu udělané přípravy na repro, tak jsem toho využil a dělal sem tak aby bylo využito originální místo...tzn 13cm průměr, nikde nejde nic vidět, tak jako tomu je u originálu. Jediné audiokabely se pochopitelně museli natahnout až k rádiu do předu.

Nicméně....repro jsem dostal k narozkám, mě všehcno vyšlo jneom na můj čas a 105kč za audiolinku 7metrů a jedny stahovací pásky.

Nejde mi o to si odednes našlápnout sound-aparatůru.

Jde mi o to "proč nevyužít prostor k tomu danný". Neočekávám, že to mohutně změní moje auto, ale očekávám, že zadní spolujezdci něco uslyší, což problém u repro v předu standartně bývá stylem "zesil to!!!", jen prostě vím, že to určitě trochu přidá pro ty cestující za mnou, a navíc je to poznat trochu i pro řidiče - bezpochyby.

Malta - hele, kup si textilní izolačku a celé to vedení odzadu do předu omotej touz izolačkou. Byť stojí nějakých 40-60kč, ale výsledek je krásný.....hold problém v tom, že když to schováš pod boční plasty tak jak já, tak vlastně nic nepoznáš a neuvidíš...... ale už jenom pro ten pocit :) Mě vyšla na obě strany a ještě zbylo...

Navíc sem si kdysi dodělával dálkové-neorigo výrobce (k centrálu) a mám na klíčence tlačítko k odskoku kufru.....de to použít např u Fábie, pač ta má elektrický kufr, nicméně octavia jedničková měla do nějakýho roku 2004 (asi) otevírání kufru přes mechaniku.

Co s nevyužitým drátem na odskok????

Tak sem si udělal odskok plnícího hrdla :smich:

Hele, často se mi stávalo, že sem šel natankovat benzín (automaticky beru klíčky z auta) a pak sem se vracel zmáčknout tlačítko na otevření....

Upraveno od PauLofWoCC

• Autor

neviete co to bolo za vyrobcu auta ???

V Česku sa nedávno sporil kupujúci s predajcom áut.

Vyčítal mu, že jeho auto malo výrazne vyššiu spotrebu, než uvádzal predajca.

Súdy sa priklonili na stranu kupujúceho. Určili, že mu vznikla škoda viac ako 67 000 českých korún...

vyssia spotreba

u nás se to pro jistotu ani nerozkřiklo, páč by všichni nakupovali se slevou lol

jinak v Příbrami je Toyota, Kia, Škoda, Peugeot .... takže těžko říci :p

no když už jsem byl na tom sme.sk, přeblikl jsem na natankuj.sk a jaké bylo mé nemilé překvapení, když jsem zjistil, že se nemohu podívat na aktuální ceny LPG po trase (chystám se za měsíc do Maďar do lázní na víkend), že mi je ukáží za poplatek 2,90 Euro fuck . No nech si strčia tie ceny aj do ricky lol

-_- tiez si to myslim. a myslim aj to, ze je nehorazne drze, ked spoplatnia sekciu ktoru tvoria samotni uzivatelia. fuck fuck fuck fuck fuck fuck

uz len koli tomu ziadnemu chrapunovi platit nebudem.

treba hladat tu: , karta Ceny PHM, Aktualne na Slovensku. Neviem preco sa ten link ,kurna, nezobrazi tak ako treba.

:punk:

Upraveno od slant

tak jsem se tam zkusil zaregistrovat, jestli se něco změní, ale bylo to furt stejné tedy bez cen ... ale včera mi přišlo na mail toto (takže aspoň něco ;) ):

Dobrý deň Martin,

Toto je správa z natankuj.sme.sk pre registrovaných používateľov.

Od dnes budete môcť znovu v systéme cien pohonných látok na čerpacích staniciach vidieť aktuálne nezamknuté ceny benzínov, nafty, či ďalších pohonných látok. Zamknuté zostávajú len 3 najnižšie ceny PHM vo vami vybranej lokalite a ceny PHM na stránkach detailov o konkrétnych čerpacích staniciach.

Naďalej však v Piane zostáva zamknutá možnosť vyhľadávať v databáze kradnutých áut. V Piane zostávajú aj štatistiky krádeží áut (viac na http://natankuj.sme.sk/kradeze-aut) a články s časom vydania starším ako 48 hodín po ich vydaní.

V súvislosti s úpravou zapojenia cien čerpacích staníc do projektu Piana ukončujeme súťaž, ktorou ste mali možnosť získať zadarmo prístup do Piana.

S pozdravom

team natankuj.sme.sk

aj tak je to hnus, velebnosti. :ble

mali to nechat odomknute komplet.

no je to na prdlačku, páč třeba Jurki v Malackách tam díky tomu že patří k těm nejlevnějším, tak cena není

to ano, ale ak si das vyhladat malacky a ak je zobrazeny uplne hore, vies ze je v malackach najlacnejsi.

na druhej strane, da sa to obcurat vhodnym vyberom, kukaj:

post-31661-0-02707800-1317709648_thumb.j

Upraveno od slant

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.