Říjen 31, 201113 r Jó na přechodu pro chodce, tam drtí Tatra důchodce, důchodce se k zemi kácí - Tatra si jen zaburácí, mozek teče do kanálu, Tatra jede dál...
Listopad 1, 201113 r Autor pozor, ked pojde k nam do SK, alebo len budete prechadzat ! policajti budu neuprosni, su nove pokuty !! hlavne bacha na chodcov na prechode !! nove pravidla premavky od 1.11.2011
Listopad 1, 201113 r dnes jsem slyšel v rádiu, že budou i pokutovat nedostatečné odstupy na dálnici (min. 2 sec)
Listopad 1, 201113 r .. a ked si aj nechas dostatocny odstup od vozidla pred tebou, hned pred teba pichne nejaky drzy cubajz a nalepi sa na teba. problem z toho budes mat len ty, pretoze toho pred tebou za nedostatocny odstup nedodrbkaju. toto sa mi zda nejake nedoriesene.
Listopad 1, 201113 r no právě, narazíš na českého Trpiševského a průser je na světě Hlavně nenarazit na Lacinu, to máš pak pořešeno fest
Listopad 1, 201113 r vzduchom chladeny Harley prerobeny na LPG No v Pákistánu jezdí motorky na lpg běžně, jen nemají klasickou nádrž, ale jezdí na "bombičky", prostě podstatně menší vyměnitelné nádržky na lpg. No ale před tímhle machrem klobouk dolů Jen škoda, že se autor článku taky trochu nerozepsal o tom, co stavitel musel jistě absolvovat za byrokratické martirium při schválování individuální přestavby a uvedení do provozu, to by jsme se možná ještě divili, kolik celá ta sranda stála
Listopad 1, 201113 r tuto motorku jsem viděl na vlastní oči nedábvno na školení, je to majitel jedné firmy, co předělává auta, nevím jestli už to má na papírech, to je vždycky největší oříšek....
Listopad 2, 201113 r Panove, vim, ze se to tu nekde resilo, ale jak je to s tankovanim LPG "bez obsulhy" v CR? Je to stale zakazane, nebo si uz v CR lze natankovat sam? Ne ze bych se do toho hrnul, ale dnes jsem bral LPG u Benziny, zvonim na obsluhu, a pani ne ze by byla vylozene neochotna, to nemuzu rict , ale bylo na ni videt, ze se ji do 4st zimy z vyhrate benzinky moc nechtelo, jeste jsem ji asi dorazil tim, ze jsem ji rekl, ze chci do plne, asi 40 litru, a to uz rikala, ze fakt zmrzne, a ze bych si mohl natankovat sam.... ja na to, vzdyt je to zakazane, a kdyz by se neco stalo, tak pojistovna nic nezaplati..."neco stalo" = ja neco podelam, a bude skoda na jejich zarizeni nebo se prinejmensim spalim... a ona na to, ze me necha proskolit u VitoGasu a budu si moct tankovat sam.... proskolit se klidne necham, tankovat si sam nechci, a to jen z principu CYA Takze jak to je? Zakazuje to zakon, nebo uz je to povolene?
Listopad 2, 201113 r Diky, takze pokud se nic nezmenilo, tak porad plati, ze jak se neco pose... budu calovat ja, protoze jsem s tim nemel manipulovat
Listopad 3, 201113 r napr. u nas, v slovakistane, mi obsluha bez vyzvania tankuje len na 1.SPS. slovnaft pouziva vyhovorky:" teraz nemozem, som tu sam/sama, skuste si natankovat sam" - to vacsinou v skorych rannych a vecernych hodinach. cez den, ked su tam dvaja a obsluha cislo 2 prave vonku za budovou nefajci, tak dvojka tiez veelmi neochotne ide von, naasssadzujeeee pommaalllyyy rukaaavicccceeee a je vidiet ze je platena od hodiny. to by som strielal. pritom na stojane obrovsky napis ze si nesmiem tankovat sam, ze mam zazvonit na obsluhu. slovnaft mi pride ako taka mala basta socializmu a to je asi dost jedno v ktorom meste. aj z tohoto dovodu sa slovnaftom vyhybam, aby sa tam clovek citil trapne ze ich rusi a doprosoval sa ci im za palivo moze nechat 25 eur. na lukoil byvaju vascinou ochotnejsi.
Listopad 3, 201113 r Zdravím všechny plynaře, mám problém s LPG. Za jízdy, když pustím nohu z plynu, se mi plyn přepne na benzín. Pak když zase přidávám plyn, tak se zapne normálně. pustím znovu pedál a zase se vypne. Nedělá to vždy, jen občas, když je auto zahřáté. Čím to může být? Psal jsem i vedle do tématu, ale tady chodí více lidí Díky za rady
Listopad 3, 201113 r Odpovídal jsem ti na vedlejším foru.....zajeď sdo servisu, tam si auto napíchnou a zjistí to........komu není rady, tomu není pomoci......a nebo ještě jedna varianta, kup si basu s nářadím, rozeber celé auto, pak je slož a třeba se to tím odstraní, a mezitím ti mnoho radilů poradí a pak....stejně skončíš v servisu.....
Listopad 3, 201113 r Do servisu se nedostanu tenhle týden, příští týden mají zase dovolenou oni. Poradili mi v servisu při první návštěvě vyměnit svíčky. to jsem udělal a stejně to pořád blbne. Tlak plynu taky zvedli a stejně to taky pořád dělá, včera se navíc rozvístila kontrolka výfukových plynů, dneska zase zhasla pro změnu. Nechám si poradit, od tebe tím tuplem, jenže když servis nestíhám, tak aspoň hledám takhle informace, třeba už se s tím někdo setkal a pak bude jednodušší řešit problém. Až stihnu servis, tak tam hned naběhnu, jen jsem se chtěl připravit a mít v záloze nějaké řešení...
Listopad 8, 201113 r Franta a Pepík se chtějí pořádně ožrat ale zjistí, že mají posledních 50Kč. Pepa je vezme a koupí za ně kus kabanosu. Franta je na něj naštvanej: "To se ti povedlo, za co teď půjdeme chlastat..." Pepa na to: "Mám super nápad ...uvidíš! Půjdeme do hospody, objednáme 2 vodky, já si strčím ten kabanos do poklopce ty si klekneš na kolena a strčíš ho do huby..." Domluveno uděláno. šli do hospody, objednali 2 vodky, Pepa si strčil kabanos do poklopce, Franta si kleknul a začal mu ho kouřit... Hospodský se vytočil, že takové prasárny ve své hospodě nestrpí a vyrazil je bez placení... Situace se opakuje i ve druhé hospodě, ve třetí hospodě...atd. Před desátou hospodou běduje úplně ožralej Franta, že ho bolí kolena a huba, že už má naprosto dost!!! Na to Pepa: "A co mám říkat já?... U třetí hospody jsem ztratil ten blbej kabanos!!!!" A jak od sebe rozeznáte optimistu, pesimistu a realistu? Optimista se učí anglicky, pesimista se učí čínsky - a realista se učí střílet...
Listopad 15, 201113 r Tato sekcia je ale riadne zanedbana, chytil som sa do pavuciny. Poculi ste to uz? Vraj Chuck Norris vyhral Tour de France. Na stacionarnom bicykli.
Listopad 15, 201113 r Pomóóóóc Lidičky zlatý kua stěžujte si tady pro mě za mě na pavučiny, ale já jsem zoufalý.... nenávidím změny a už vůbec ne změny na mém počítači. Kua drát, může mi někdo vysvětlit, kterej kok*t s prominutím a hlavně prooooooooč zase změnil vzhled celý fóra?? Do py... , než jsem se sem jen dostal, to byla fuška, proč ty lidi administrátorský furt blbnou a mají pocit, že musejí immerwere něco překopávat a tzv. modernizovat, to fakt nevím, ale už mě to faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakt kurevsky nebaví..... Tak to je třeba důvod, proč to tu tady zarůstá pavučinama i pro mě... Nevíte hergot někdom, co se to s tím fórem zase událo? A nedá se ten vzhled nastavit nějak zpět?
Listopad 15, 201113 r Taky si těžko zvykám, proto jsem místo sezení u PC vyrazil do garáže a po dvou letech jsem vyměnil vodní hadice a spony k reduktoru, které na všech 4 místech drobet tekly, což dělali od namontování a reklamace nepomohla, vlastně jsem to reklamoval dvakrát a vždy se na to ve Strakonicích vyprdli. Takže já makám před zimou v garáži. Ale proč je to zase jiné a jestli to jde nějak přepnout fakt nevím.
Listopad 16, 201113 r Přepínat vzhled jde na kterékoliv stránce ÚÚÚÚPLNĚ nalevo dole, je tam tlačítko s nápisem "Změnit téma" - a na výběr je víc variant vzhledu. Včetně mobilního skinu. Změnu designu zdůvodňuje PTiCA tím, že na starým zdrojáku už bylo moc těžko opravitelných bugů, který se přechodem na new verzi zase "zprůchodnily" a mnoha lidem začaly zase fungovat věci, které do té doby často fungovaly jak ruskej kosmickej program - jak se jim chtělo. A já PTiCOVI chca nechca věřím, protože jsem byl jedním z těch, komu to opravdu chodilo podle plotu. Bohužel přechod se mu nepovedlo udělat Úplně 100%ně naráz - bylo asi 6 mezistupňů, kdy se po každém dolaďovalo to, co bylo po zapnutí nové verze zjištěno jako nefunkční nebo nevyhovující. Zvyknout se na to dá, stížnosti na nefunkčnost směřujte sem: .
Listopad 16, 201113 r chodí vám někomu od té doby upozornění na mail v případě novéh příspěvku? Vpravo nahoře jsem se dozvěděl, že mám 281 sledování v tématech ale nepřišlo mi ani jedno upozornění a to ani u nově založeného tématu, kde jsem teď čerstvě odpověděl a prokazatelně zaškrtl sledování
Listopad 16, 201113 r Upozornění mi chodí, ikdyž nějak sporadicky a ne ode všech témat. Co mě však vytáčí, jsou smajlíky ve spod, už dvakrát jsem kvůli nim musel restartovat kompl, protože se mě to hryzlo při pokusu o posunutí záložky se smajlíkama... Tak asi budu fungovat bez nich, mám sice nejnovější verzi IE a pravidelně aktualizovaný kompl, tak neočekávám komplikace ze strany mého komplu, ale asi to nové verzi fóra ani tak není dost dobré....... Přispívat ale na fórum při takovéto (ne)funkčnosti, mě fakt nebaví. Kdyby nehrozilo, že se mi kompl zase hryzne, tak bych sem teď rád prdnul smutnýho smajlíka a smajlíka OFF!!!
Listopad 16, 201113 r Hehe, tak tam vletěl sám, jen po napsání onoho slova ) Tak aspoň jedna funkce, co se mi líbí :-))))))))))))))
Listopad 16, 201113 r Poslechnou, Vodnickej, neuvažovali voni někdy vo tom, že ba se vysrali na IE a pořídili si do kompu nějakej bezpečnější soft, než tu Mr.Dkosoftí srágoru? Třeba takovej FireFox, to vypadá skoro jako IE, akorát je to bezpečnější... A to nemluvím o takovejch prohlížečích jako Safari vod Nahryznutýho Jabka, Chromej vod Gůůgla nebo Opera...
Listopad 17, 201113 r Ale což vo to, voni by i üvažovali a na svůj kompl si pořídili i v minulosti, ale na pracovním musím mít IE a zvyk je železná košile... :-) A když se nad tím zamyslím z druhé strany, hergot proč mě na IE funguje všechno jen fórum ne? A včíl mudruj... A pak aby člověk furt přemýšlel, co a na jakým prohlížeči vlastně spustit může a co ne... :-( No ale abych jim udělal radost, tak aspoň z domu zkusím ten upgradovaný zázrak nejvyšší supermodernosti jménem fórum spustit z něčeho jinýho než z IE, ale vzhledem k problémům, co jsem četl v sekci o nové verzi fˇora mám "lehké" pochybnosti, že to k něčemu bude, protože co jsem četl, tak toho tady nejede nějak povícero...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.