Červen 20, 201213 r Parkoviště u Stehelčevsi - "Air-parking" - http://www.air-parking.cz/ - GPS 50°09´57,026"N 14°12´10,352" ( http://www.mapy.cz/#x=14.206046&y=50.165916&z=15&d=coor_14.202876%2C50.165841_1&t=s&q=N50°09´57.026%22%20E14°12´10.352%22&qp=14.192666_50.162200_14.214176_50.169596_15&l=15 ). Exim to prodává s letenkou. Necháš tam auto, oni Tě odvezou minibusem i s kuframa až na terminál. Dostaneš telefon, na kterej zavoláš po příletu zpátky, oni pro Tebe zase přijedou a dovezou Tě zpátky na parking k autu. Parkoviště je oplocený, v noci osvětlený, hlídaný, pojištěný proti všemu možnýmu. Variantou je, že jim necháš klíčky a oni si přijedou k terminálu pro auto a zase po příletu Ti auto dovezou k letišti. Služba funguje 24/7/365, dojezdová lhůta na letiště po zavolání je do 10 minut - už jsem tam parkoval vloni. A jsou naprosto spolehlivý - igelitku, kterou v minibusu po příletu zapomněla rozchrápnutá dcera, jsem si vyzvedával po telefonický dohodě i s nedotčeným obsahem po 2 měsících, když jsem jel okolo - naštěstí v ní nebylo nic co by během tý doby začalo pobíhat po okolí...
Červen 26, 201213 r Zdravim montaznici, mam asi stupidni dotaz - nechcu kvuli tomu zakladat nove vlakno, tak to davam sem... Potreboval bych vedet co je toto za krabicku od BRC - a hned vysvetlim proc se ptam... a pak me mozna ukamenuji admini a presunou to jinam Obr - BRC_03 - to je ta krabicka o kterou se me jedna... je to ridici jednitka LPG? Obr _ BRC_04 - je ten konektor jen nacvakavaci? A ted proc me to zajima. Byl jsem na STK+Emise, a u Emisi jsem byl samozrejme vykazan od auta... Jak jsem od tama vyjel, tak jsem si vsiml (ale az po nekolika km jizdy) ze me necvaklo prepnuti plynu, a ze nesviti ani prepinac - proste LPG nejelo. Rikal jsem jsi, jasne, kdyz merili Emise, tak odpojili plyn - asi to potrebovali, pri mereni. Dojel jsem dom, zvedl kapotu, koukam, a vse jak ma byt (aspon pohledove) az na kryt baterie, ten byl proste "nedobre" usazeny - a opiral se prave o tu krabicku , tak jsem ho nasadil spravne a hle prepinac na LPG se rozsvitil, takze jsem to dal neresil. Min. tyden kdyz jsem byl na dovolene, tak jsem nechal OCTU na rocni prohlidce (olej, a takove ty standardni veci), kdyz jsem se vratil, tak auto nejelo na BA, resp. kdyz se pomalu pridaval plyn, tak auto cca od 2tis. do 2.8tis. ot. pokuckavalo, rikal jsem si, no jo, malo BA v nadrzi, tyden to stalo, to se spravi. Ujel jsem cca 1km, a v okamziku kdy se auto melo prepnout na LPG, tak prepinac LPG proste zhasl, a auto jelo porad na BA a cukalo jak blbe. Tak jsem zvedl zase kapotu a kryt baterie se opiral zase o onu krabku. tak jsem ho posunul, a LPG prepinac se rozsvitil. Ale v oakmziku prepnuti na LPG zase jen zhasl. Tak jsem se dival, a zdalo se me, ze konektor je trosku ze sikma, jako kdyby nedocvaknuty - opatrne jsem zkusil konektor "dosunout" ke krabicce proste "docvaknout"... a hle, LPG prepinac se rozsvitil, Auto preplo na LPG a jede jako driv. Kdyz jsem zkusil prepnout na BA, tak opet auto jelo jako driv - proste dobre. On ten kryt baterky ma dlouhy vycnelek, a kdyz si asi na emisich a tak i servisak nedavali pozor, tak asi mohli (a na 90% to asi i udelali) drbli to toho konektoru, protoze packa od krytu je primo u konektoru... to me prave vede k domnence, ze pricina problemu byla v nedocvaknutem konektoru Pokud je ta krabka ridici jednotka, tak muze nedocvaknuty konektor ovlivnit chovani jizdy na BA? Nebo to neni ridici jednotka LPG je to neco jneho a docvaknuti konektoru byla jen haluz, a bude chybka nekde jinde? Upraveno Červen 26, 201213 r od ekimcz
Červen 26, 201213 r Jo, ta krabička je jednotka, ale když kouknu do své databáze a na fotky, jednotku jsem dávali trošku jinam, aby ten kryt se jednotky nedotýkal....je viděl a z praxe znám, každá návštěva "značkových" servisů a podobných pracovišť je jen zdrojem budoucích problémů...osobně nechápu, proč na měření emisí se musí oddělávat kryt baterie,asi nějaká novinka, druhá věc je, že to trošku pracnější ted kryt tam dostat, ale to neznamená, že to tam narve tak, že podělá něco dalšího...
Červen 26, 201213 r Trosku jinam znamena jako +/- centimetr, nebo je to uplne nekde jinde oproti tve instalaci? Asi na tom nezalezi, protoze hadat se kvuli tomu se servisem nebudu...ja jsem tohle umisteni nikdy nezkoumal, a verim (chci verit) , ze s tim nikdo nesiboval.... Ja do toho nechci moc sahat, tak jeste prosim o info, jestli je to jen nacvakavaci, a ze kdyz jsem to fakt opatrne "docvaknul" takze jsem nic nezku... a pak jestli to fakt ovlivnuje i chod na BA... protoze jak jsem psal, po pripojeni, problemy ustaly. Edit: Jinak na tech emisich, jsem videl jak otevira kapotu, sundal kryt z baterky, a pak me vypoklonkoval - jo a jeste chtel na emisich vsechny papiry od LPG ... na STK je vubec LPG (system, komponenty) nezajimalo. Chtel jen videt, jestli mam rezervu a jak ji mam chycenou. Upraveno Červen 26, 201213 r od ekimcz
Červen 26, 201213 r někam jinam ... já jí mám od montážníka také na krytu baterie, ale na zádi krytu, ne z boku
Červen 29, 201213 r chlapi, nastal historický okamžik a po mé loňské podzimní návštěvě eL Prezidenta na jeho letním sídle na Slovači, se uvolila jeho výsost a zavítat do našeho královského městečka Jevíčka ... jen kua nevím kde tak narychlo seženu červené koberce Upraveno Červen 30, 201213 r od Malta
Červen 29, 201213 r Velká to pocta... Pozdravuj prosím i ode mne pana velkého El Prezidentovského veličenského.... eeej, volako som sa v tých tituloch kua fix zajebal Dlho, velmi dlho som o ňom nič nepočul.... No tak pak alespoň přidej pár novinek a drbů
Červenec 1, 201213 r jj, v půl druhé tady byl jak na koni i s paní prezidentovou :-), bylo to fajn ale hrozně krátké, vyřídil jsem i pozdrav, prezidento pozdrav opětuje :-)
Červenec 3, 201213 r Autor kua, chlapi, Omietka a Vodnik, srandicky ako vzdy ! to ze mi zasrana evolucia vnutila novy mobil, vraj "chytry" vas nezaujima. ale ze pri prepise Maltovho cisla prislo k akemu si, ako hovoria politici, aj my statnici - prislo k šumu, to ma neospravedlnuje. predstavte si, ze si do ineho tlfonu zadate jeho cislo. aby ste o CENNU info neprisli. lenze ten blb, ktory to cele projektoval a programoval vas necha zapisat cislo o jednu cislicu dlhsie. ktore nedokazete vytociT!!!! na druhej strane tester to nezvladne, nepochopi, nedoceni a tak sa stane, ze mobajl vam zobrazi spravny pocet cislic, hoci mate ulozeny o jednu digit, alebo ako my domorodci vravime, o jednu cislicu viac. a tak ja veselo pisem SMS od Sibacky na Maltacku stranu a cudujem sa, aki su na Morave namysleni, ze ani neodpovedia. pocas cesty smskujem, uz sme v Brne, uz sme tuto kusok.... za dalsie, ani vam len nepride info, ze sms sa neda dorucit ! ALE za sms vam strhnu prislusny poplatok !!!!!! ved na zapad sms-mkovat zadara NELZE !!! kua.... chlapi, mozte Maltasovi zavidiet, zije s pokojne, obklopeni rodinkou a horami. jaaaj. urobil som jedinu fotku, aj tu musim zajtra, teda dnes vytiahnut z fotaku. takze posluchajte a prispievajte. nielen sem, ale aj na moje bankove konto. :-) Upraveno Červenec 3, 201213 r od colins pivo 12-ka
Červenec 4, 201213 r Jo, ta krabička je jednotka, ale když kouknu do své databáze a na fotky, jednotku jsem dávali trošku jinam, aby ten kryt se jednotky nedotýkal....je viděl a z praxe znám, každá návštěva "značkových" servisů a podobných pracovišť je jen zdrojem budoucích problémů...osobně nechápu, proč na měření emisí se musí oddělávat kryt baterie,asi nějaká novinka, druhá věc je, že to trošku pracnější ted kryt tam dostat, ale to neznamená, že to tam narve tak, že podělá něco dalšího... Rikal jsem jsi, jasne, kdyz merili Emise, tak odpojili plyn - asi to potrebovali, pri mereni. --- pakliže se měří emise....měří se jak benzínové, tak plynové a to u JEDNOHO MĚŘÍCÍHO STŘEDISKA kryt baterie prpd sundali pro připojení diferenčního snímače napětí pro měření otáček motoru při ME......
Červenec 5, 201213 r Autor ako som slubil tu fotku z navstevy na MAlte, tak som ju dnes, ako spravny dokundamentarista vylovil z fotaku. no povedzte, nezije si ten nas Malta uprostred krasnej prirody ?
Červenec 5, 201213 r Krááása.... Len prosím Ťa, Collins, Malta žije přímo uprostred tejto krásnej prírody? Teda na strome,hej? A já měl za to, že tak žil jenom Tarzan.... Upraveno Červenec 5, 201213 r od Wassermann
Červenec 5, 201213 r Autor presli sme cez kolajnice a v kopcoch a zatackach nas dobehli dvaja mladi nedockavci na vytunenych fiatoch. tak som zastal a pustil ich dopredu. pred takou prudkou pravou zakrutou bola polna cesticka dolava, kde sme sa vydatne vycikali a prezliekli suche handry. a bolo to este pred tankovanim v Lipovke. Upraveno Červenec 5, 201213 r od colins
Červenec 6, 201213 r jo už vím to je za Knínicema před Boskovicema, v té zatáčce je takový pěkný barák (bývalý mlýn) a napravo jsou udělané od loňska rybníky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.