Leden 24, 201312 r Panove plynari, mam dotaz, jestli nekdo ma zkusenosti s LPG na "VW Group" - autech s 1.6 a DSG prevodovkou? Zajimala by me spotreba, a vubec chovani LPG s automatem. Upraveno Leden 24, 201312 r od ekimcz
Leden 30, 201312 r Paule : při plánování cesty do zahraničí používám http://www.gas-tankstellen.de/ , je tam moc informací a dají se nastavit parametry vyhledávání - např. pumpa nonstop, do 5 km od dálnice, vybereš pouze číslo dálnice u které máš v plánu tankovat, pak zobrazení v mapě a vyjedou ti všechny. Někdy bývají i aktualizace cen, případně jaké tankovací hlavice mají na pistolích.
Leden 31, 201312 r robert77 mirek2007 Hoší vy ste zabijáci...děkuju jedeš na lyžovačku Paule? A od kdy umí ogaři z Moravy lyžovat Já nejsu Ogar....Ogaři sů za Uh. Brodem.....Slavičín apod. Jinak to jede spolupracovník.....já nesnáším zimu na jakýkoliv způsob. Mám rád strašně jaro, kdy venku kvetou kvítka....s první krasotinky zhodí ze sebe bundy....., a taktéž mám rád léto (důvod si snad domyslíš) :kol-28:
Únor 2, 201312 r ... a ještě jeden Lance Armstrongovský... Zahradník velkého hotelu zjistí, že růžové keře narostly deset metrů do výšky. Potom objeví i třiceticentimetrová rajčata a padesátikilové melouny. Volá řediteli: "Já nemam nic proti tomu, že ubytováváme Tour de France, ale řekněte těm závodníkům, aby přestali chcát v zahradě!"
Únor 4, 201312 r To už tady myslím bylo - pokud ne přímo tady v dredu, tak v jiný sekci. Dám něco výživnějšího:
Únor 6, 201312 r To mě poser....semse málem ztratil......zrovna hledám to s tím bordem s BRCčkem ve Fabii 3válcové....ale mám strach jestli to najdu
Únor 6, 201312 r přátelé, kamarádi, musím s politováním oznámit že po 5 letech fungování podsekce LPG ve Fábii I, tato podsekce končí svou činnost a zároveň s radostí říci, že NOVĚ teď pokračuje v nově vzniklé sekci ŠKODA a alternativní paliva. Je fajn že se naše komunita rozrostla natolik, že nám admini umožnili založit toto hlavní téma (za to jim děkujeme) a ne jen podsekci schovanou někde pod Fábiema ... ikdyž musím vyslovit poděkování našemu eL Presidentovi Colinsovi, jehož velkou zásluho tehdejší podsekce LPG vznikla
Únor 6, 201312 r nene, neboj , jen je na novém místě ... ale kdo pravidelně přispívá, ten jí má ve svém "sledovaném obsahu", takže jí najde ať je kde chce
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.