Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Největší sranda je, že jsem Martina budil telefonem já - teda aspoň měli jsme to domluveno, že ho vzbudím, až pojedu v noci z Ruzyně domů, protože ze středy na čtvrtek jsme se z dovči vraceli my a kolem 01:00 jsem předpokládal že budu buď těsně před příjezdem domů, nebo už doma. Nakonec "díky" zpožděnýmu letadlu jsem Martinovi volal z cesty kousek za Hradcem Králové - a zbytečně, protože u "Maltů" měli takovou cestovní horečku, že už byli oba i s polovicí dávno vzhůru ...

• Autor

sokolici, poradte.

prskal mi technik na STK na predne svetla.

daval som to prelestit pred asi dvoma rokmi a zase je to skarede.

vraj si mam dat namontovat denne svietenie, svetla mam dat prelestit.

vraj uz nebude na nich ten povlak, lebo budem svietit dennymi svetielkami.

ake mate skusenosti s dennymi svetlami ?

co mam kupit ?

nechcem nejaku cinsku lacnostu.

ake parametre sledovat ? (RL, E, svietivost, ....)

mate nieco odskusane ?

mam tu starsiu Fabiu, inak by som kupil tieto gulate do mlhoviek.

467-1152-large.jpg

caau nevim, kam toto tema zaradit, tak to prsknu sem- byl jsem s fabkou na prohlidce u plynare, najeto 23700km na LPG od rijna 2012, jednotka si uz pipala, tak jsem vyslal manželku- stav km- 47000. Práce- vymena vzduchoveho filtru- muj vlastni, vymena zapalovací svicky nove NGK 4 kusy,  dostelovani ukazatele plynu v nadrzi, dostelovani celeho systemu, kontrola LPG filtru, stempl na dalsí rok v TP od plynu, prace lehce pres 1 hodinu. Cena 1500 korun vcetne vseho, mimo ceny za vzduchový filtr... fabka si zvesela pobroukava -- tak ja myslím že dobry

Jirko v Madarsku plyn neber.Dober na slovensku a to snad balaton otočíš.

ok diky za tipec.. jj otocim, vemu plnou za Blavou a z mederu Balaton otocim a jeste by melo zbyt..

• 2 týdny později...

kam inam na rozumy ked nie do plynarne, :-D

servus, chlapi,

poradte prosim, kto ste v obraze, pretoze hladam uz pol dna po celosvetovom internete, ebay a podobnych zarucenych strankach, ale nic nenasiel:

chcem nainstalovat do auta niekde na palubku USB zasuvku vo vstavanym mp3 prehravacom tak, ze ho chcem napojit na aux vstup nejako zozadu autoradia aby kable boli skryte. Vstavany chcem preto, aby sa to furt nepovalovalo v aute a chcem konecne zrusit stale akesi provizorne kablovanie v kabine. doteraz pustam mp3 z telefonu do aux, ale hladam nejake stabilne riesenie.  Chcem len nasadnut, pichnut do koncovky v palubke usb klucik, ( navolit album by bolo fajn, interpreta a pod...) a pocuvat.

Nechcem transmitter do zapalovaca, neamm s tym dobre skusenosti....sumel ako hrom  a v zahltenom pasme je casto problem najst volnu frekvenciu, jednoznacne potrebujem kablove riesenie cez aux.

Kto co pocul? kto co ma?

Každýho předem upozorňuju, že linky jsou na českýho prodejce, kterej musí dodržovat český zákony ohledně záruky atd, tak proto ty ceny - ty samý moduly se dají koupit minimálně o polovičku lacinějc třeba na E-bay nebo DealExtreme, akorát to bude bez veškerý záruky...

Tohle umí mp3/WAV audio: http://www.flajzar.cz/mp3-a-mp4-moduly-1/mp3-prehravac-modul-do-panelu.htm

Upraveno od Ekkar_z_Bastlírny

A kdyby se někdo ptal, proč to píšu do 4 příspěvků, tak TO JE TÍM, ŽE TEN DO PÍČE ZKURVENEJ ZDROJÁK  mi sem nedovolí dát v 1 příspěvku 3 odkazy, ale vždycky jen 1 a zbejvající mi smaže - CHUJ S NIM!!!

Ekkar, dik. Presne nieco take hladam, vidim ze to mas pod palcom

nevím proč, ale ani jeden odkaz mi nezobrazil produkt ... pořád jen "Omlouváme se, ale požadovaný produkt již není pravděpodobně v nabídce ...."

Taky mi to nejde, asi to fakt všechno vyprodali. :kol-28:

Jo, DNESKA mi to dává stejnou "odpověď" - pravděpodobně mají buď závadu na serveru, nebo konečně udělali pořádek na webu a vymázli z něj všecko, co aktuálně není skladem. Uvidíme v pondělí - jinak na DealExtreme se dá vybírat z tohohle:

http://dx.com/s/mp3+player+module  

........

Upraveno od Ekkar_z_Bastlírny

... tak sice má juniorka ještě ruku v gypsu, zítra má jít na kontrolu, tak uvidíme ... tak si říkám že když už má ty prázdniny na chuja, že bych jí to alespoň trochu vynahradil, že bychom příští sobotu vyrazili na pár dní k Balatonu pod stan (z toho důvodu jsem kupoval i měsíční dálniční známku), tak jsem dnes zkoušel variabilitu Čendy, že bychom si vzali sebou kola, teda pokud to bude zdravotně možné :kol-32: . Že by šli na střechu jsem zavrhl, ikdyž vše potřebné na to mám, ale když jsem viděl, jak Wassermann vezl kola v roomíkovi na dovču do slovinských hor, tak říkám zkusím také tuto variantu, nicméně, s tím že nebudu aplikovat origo předražené držáky od Škodovky, ale že tam zkusím dostat kolo s klasickým střešním držákem HAKR. Celé kolo tam bohužel nevejde, ale po sundání předního kola (stejně jako to měl Wassi) se tam v poho vejde. S tím že uchycení na příčník, přichytnu na přední uchycení zadních sedaček a korýtko pak přichytnu k okům zadního uchycení sedaček. Takže ty origo příčníky na oka v zavazadlovém prostoru nebudu vůbec potřebovat, resp. vyrábět :kol-46: . Druhé kolo jsem tam nedával, ale vím že to půjde :kol-47: . Takže pokud pojedeme s koly, dám pak sem finální foto až budeme nabaleni :kol-28:

post-3505-0-93215100-1375633909_thumb.jp

Jo, DNESKA mi to dává stejnou "odpověď" - pravděpodobně mají buď závadu na serveru, nebo konečně udělali pořádek na webu a vymázli z něj všecko, co aktuálně není skladem. Uvidíme v pondělí - jinak na DealExtreme se dá vybírat z tohohle:

http://dx.com/s/mp3+player+module

........

Mne to tiez neslo, preklikal som sa tym modulom cez menu na stranke. Mne sa ale nezobrazuje ani ten dealextreme link. Na ebay som nasiel ten modul za 15.99, co mi ale pride dost drahe proti tomu ceskemu predajcovi ktory mi nan za podobnu cenu da zaruku. Tie do zapalovaca - no neviem.zapalovac mam podobne blblo umiestneny ako na fabke, medzi sedackami hned za rychlostnou pakou. Preto som radsej chcel zabudovatelny modul.

Zkusím Ti do SZ poslat přímo linky na jednotlivý moduly - má to i panýlek s USB zásuvkou, některý mají dokonce slot na SD/HC kartu...

... tak cyklozkouška do rooma byla asi zbytečná, dnes sádra dolů, aktuálně ortéza a ve středu kontrolní ultrazvuk ... navíc jsem se díval že od víkendu se má ochladit :kol-32: , tak nevím ....

njn.. nekdy to nejde tak jak si to clovek planuje.. hele uzil sis v Bulharsku..

.. my mame v planu pr. rok turecko... ohlasy mam od vsech naprosto super.. uvidime..

tak na to jsem zvědavý, konkrétně jak je to s plynem v GR, páč dříve ho směli tankovat pouze vozy TAXI ... jak je to v současné době nevím

Malto myslíš Turecko?Nebo Řecko?V Turecku byl normálně plyn na benzínkách,ale byl pěkně drahý.Už si nepamatuji přesně ,ale počítám něco kolem 24kč.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.