Květen 30, 201411 r To Bulharsko jsem taky navrhoval..ale neprošlo:-))))prý kdyby s náma někdo jel druhým autem tak klíďo tak asi chorvaty máme tam kamarádku česku....tak se roomík projede......
Květen 30, 201411 r Dusan.k + Malta - hoši, jasně, pro mě bylo BG taky barevnější (hezčí než Kréta - ta mě přišla neživá, nezajímavá). Nicméně BG je 1500km. Makarská 900km. Když k tomu připočtu že mám hypo, nemůžu si vyskakovat snad chápete.
Květen 30, 201411 r no chápu, ale nemyslím si, že tě dovča v HR vyjde výrazně levněji. Miro a kdy by eventuelně ta dovča měla být?
Květen 30, 201411 r Tak Mirek2007 též do Bulharska?Malto minulý rok jsem tam nebyl,ale předminulý rok jsem si všiml v useku mezi Niš a Bulharské hranice se stavěla dálnice.Aspon mi to tak připadalo.Nevíš o tom nějaké novinky?Že by se cesta o5 zrychlila?Letos zkusím přechod Bački Vinogrady,tak doufám že to bude chvilička na hranicích.
Květen 30, 201411 r jj, staví se tam, ale hotové to nebude, už loni jsem se díval a pročítal srbské stránky, že některé úseky by měli být hotové nejdříve 2016
Květen 30, 201411 r tak teď jsem zběžně projel ujo googla, a Niš-Dimitrovgrad by měla být dokončena v půli 2016, takže si ještě počkáme ... ale uvidíš, už proti předloňsku to bude pro tebe změna, od Sofie až po Burgas pofrčíš jedna báseň , od Staré Zagory krásná, nová, hlaďoučká dálnice až do Burgasu
Květen 31, 201411 r JJ pánové letos jedeme Bulharsko s výletem do Turecka. Jedeme začátkem července. Paule s hypo to není prča, ale myslím, že náklady nejsou na cestu do BG tak rozdílné proti cestě do HR, teda kromě části paliva, ale to je zase o chlup levnější. Navíc v BG určo ušetříš za provozní náklady proti HR. Jen ta vzdálenost no .
Květen 31, 201411 r MIrek jak pravil, jede na jedno místo maximálně 2x, takže letos pojede podruhé ke Zdravkovi, bude můj předvoj
Květen 31, 201411 r Jak píše Malta, jedeme opět ke Zdravkovi, Ne že bych nechtěl jezdit na jedno místo, ale spíš vyhledáváme lokality, kde se dá výletit a rádi poznáváme nová místa. Takže se klidně na některá místa časem vrátíme, ale stále máme nepoznané destinace, kam se chce jet podívat. Je klidně možné, že ke Zdravkovi pojedem několikrát, ale nechci předcházet, žena mě láká nějaký čas do Řecka, ale nechce se mi do letadla. Hlavně letos jako takový cíl cesty je Istanbul a z Primorska je to tak akorát.Zároveň přiznám, že u Zdravka je solidní ubytování za super cenu, v centru obce, všude kousek, takže zatím jen pozitiva, akorát ty postele by měly být lepší . Jinak se nám doma rýsuje poznávací podzimní cesta na západ od našich hranic, ale je to stále ve fázi plánování a hledání fin. rezerv, které bychom mohli použít.
Květen 31, 201411 r tak dnes na Anděle po 280 500 km vyměněn vlnovec, trochu polepena zadní stěna posledního dílu, nicméně středový už je také v háji ... a přitom je zvláštní, že ten jsem měnil jako poslední a podstatně později než koncový, když mi uhnila trubka na spoji za vlnovcem. Jinak když to bylo na zvedáku, díval jsem se že i silentlbloky na ramenou jsou natrhlé, holt už se zase ty kilometry hlásí
Květen 31, 201411 r Nejde o tvrdost, ale spíš o pevnost "roštu". Ta sololitová deska podepřená ve 4 bodech a na dvou prknech je dost náchylná na bodové zatížení. Pro lepší pochopení romantika pouze romanticky....
Květen 31, 201411 r jojo, v jednom pokoji, už nevím kolikátka to byla, jsme museli mít postel podepřenou prázdnou plechovkou od piva
Červen 1, 201411 r tak ja doufam, ze nam vyjde letos taky bulgaria... vzhledem k tomu, že mně stačí jet 80km do olešnice lyžovat a už za blanskem posloucham- kdy už tam budem, kdy už tam budem.. tak jedina přijatelná cesta je čmelákem- přátelé, kde má hotel ten Zdravko, či jak se jmenuje..\\,\ \jinak- my jsme loni bydleli hned za hotelem Jeravi a bomba... Upraveno Červen 1, 201411 r od JirkaBrno
Červen 1, 201411 r Zdravko má apartmán na ulici Iglika 16, když si dáš na google maps street view, můžeš to očíhnout, má tam obchod Zdravko foods. Jinak kdy byste letěli Jirko?
Červen 1, 201411 r letos se naše firma stěhuje, takže máme nařízenou celozávodku od konce června a prvních 14dní v červenci,. takže teoreticky můžeme letet už 27.6. ale obavam se, že tam ještě bude kosa... uvidime, možná nakonec skončíme v Mederu na Slovensku.. co jsem se dival na počasí, tak moře má 19 stupnu a v primorsku je kolem 22-23 stupnu, takže žadná hitpoška.. aha, takže to je trošku mimo hlavní centrum primorska.. tak ty končiny neznam, tam jsme se loni nedostali,, ale i tak u centra mesta jsem videl dost napisu for rent a tel cislo, takže ubytko tam najit neni problem.. Upraveno Červen 1, 201411 r od JirkaBrno
Červen 1, 201411 r tak je to první ulice vlevo (k aquaparku) z hlavní ulice, po které se přijíždí do Primorska, takže sejdeme 100m dolů a jsme v centru a pro ty co jdou z města, tak se po ní chodí na severní pláž, kolem Grand Hotelu Primorsko pořád dozadu
Červen 1, 201411 r my byli hned za Jeravi, takže taky kousinek hned u krchova.. :-)))) pokud tam letos poletíme tak se tam zajdu podívat.. v nejmenované cestovce je odlet 8.6. na 11nocí za 5990 leteckyyyyyy ale bude tam ještě kosaaaaaaaaaaaa... no uvidime uvidime.. jak se to vyvrbí... loni jsme leteli 7.7 a teplíčko tam bylo, moře bylo taky celkem fajn, po ránu trošku studenějším, ale jinak gut.. krásná dovča.. za ty prachy... :-))) Upraveno Červen 1, 201411 r od JirkaBrno
Červen 1, 201411 r Malto dívám se na mapy a je to vlastně hned vedle Grand Hotel Primorsko,teda jestli se dívám správně.První rok jsme spali v hotelu Venezia,což je hned vedle Grandu naproti hotelu North Beach.U toho Zdravka ale klima není že?Jakou má cenu za pokoj?
Červen 1, 201411 r Jj, když máme pokoje na sever na tak Grand hotel Primorsko vidíme z balkonu. Ne, klimu nemá. Když se mrkneš sem, tak to uvidíš dle období (půlka z toho je cca v Eurech, ale to ty určo víš) http://zpetkov.com/index.php?lang=bg&cat=2&item=2 záložka Стаи, v angličtině Rooms (to pro ostatní) My máme samozřejmě cenu individuální
Červen 1, 201411 r Ty ceny jsou za hlavu ne?To znamená že za 4 lidi dám v srpnu 100 leva?To je dost.Děcka chcou i bazén a za hotel s klimou i bazénem jme platili v rozmezí od 70 do 100 leva za všechny.Ty máš ale VIP cenu tak to je jiná.Jedete jen 2? Upraveno Červen 1, 201411 r od dusan.k
Červen 1, 201411 r Třeba tady jsme byli dvakrát a platili jsme za 4 lidi 35E a je to 100m k moři.http://pochivka.bg/o-20662-%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB_%D1%81%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B8
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.