Leden 18, 201510 r Dej si stranu 19 - a podívej se na postupy odstranění závady + diagnostika za jízdy dle předepsaných pokynů. Jede to normálně? Necuká - neškube?
Leden 28, 201510 r Autor PauLofWoCC : nemozes mi prosim ta do sukromnej spravy napisat, kde najdem tu diagnostiku za jízdy.asi som slepy, alebo co, nic som v DP nenasiel. dakujem
Leden 28, 201510 r ahoj Luboš, ještě jsem našel v DP toto, takže na ŘJ by to měly být PINy 98, 99 a 106 snimac G28 - RJ.pdf
Leden 28, 201510 r teď jak to furt študuju, jsem si všiml že ty sháníš info ke snímači vačk.hřídele, ne otáček ... pak by to mělo být jak ti dával obr. Paul, na ŘJ PINy 89, 105 a 111
Leden 29, 201510 r sice už jsem to dával do vlákna Výdrž motoru 1,2HTP, ale hodím to i sem ... přece jenom hlavní podíl byl najet na LPG ... takže další mezník v životě fábule Andělky, za měsíc a půl jí budu mít 10 let
Leden 29, 201510 r Gratuluji.|Dříve jsi ale najel více km za rok né?Zdá se mi že před 4mi lety jsi už měl okolo 200 tis né?
Leden 29, 201510 r Stačí se podívat do podpisu. Malta teď už má doma ty Horko Ťažko Poskladaný mazlíky DVA (první byla právě fábule kombi 47kW alias Andělka, druhej je Room 51kW alias Čenda) - takže musí svou pozornost mezi ně dělit...
Leden 29, 201510 r Gratuluji.|Dříve jsi ale najel více km za rok né?Zdá se mi že před 4mi lety jsi už měl okolo 200 tis né? tak pravda, první rok na ní jsem měl 45t km za rok, druhý 35t km, ale to bylo jen jedno auto ... takže teď těch 20t/rok je standardní nájezd práce+sem tam nějaký potrh. Ale když vemu obě auta za min.rok, je to těch 45t dohromady zase jinak ano, když jsme s ní byli před těmi čtyřmi roky ještě v BG, tak měla myslím něco kolem 220t km
Leden 29, 201510 r tak kecám, teď jsem to dohledal v cestopisu z toho roku, kdy jsme tam byli oběma auty ... bylo to v létě 2012, tedy před 2 a půl rokem a díky nákladovému sledování cesty, ketré tam je, tak měla Anděla namotáno 240t km, když byla naposledy na dálkové
Leden 29, 201510 r Martine tak graz..chtěl jsem napsat tak ještě jednou tolik... už máš víc jak já...já mám 290 000....:-)musím se do auta podívat a řeknu přesně:-)
Leden 29, 201510 r to nemáš pravdu Paule.....u motoru 1.2 HTP se jedná o vyjímečný technický zázrak století, jelikož se podařilo konstruktérům a technikům o raritu, aby motorek od stěračů dokázal pohánět hnací nápravu vozidla Upraveno Leden 29, 201510 r od karel.lpg
Leden 29, 201510 r A já myslel, Karle, že napíšeš "motorek ze sekačky"... A to počkej, až vyjedou nejnovější záměry motorářů štvanejch ekodebilama - oktávie poháněný trojválcem 1.0TSI ...!!!! Upraveno Leden 29, 201510 r od Ekkar_z_Bastlírny
Leden 30, 201510 r Autor tak bandasku jdu měnit next měsíc, tak kdo ví ... třeba Martinko, co ides kupovat ??
Leden 30, 201510 r Nádrž na LPG alias "bandasku" - u nás má papírovou životnost jen 10 let, pak se musí měnit. V opačným případě neprojde revizí ani STK. 2 PauLofWoCC - takovej V-Twin v pořádným KOLÍBKOVÝM rámu, s votevřeným vejfuckem, nožní spojkou a ručním řazením, to vůbec není špatná kombinace - El Presidento by mohl vyprávět. Ale na 4 kolech - jo, to ještě bude masakr... Upraveno Leden 30, 201510 r od Ekkar_z_Bastlírny
Leden 30, 201510 r Ekkare, mám tu jednoho starého pána co jezdí léta s haťapku v autoškole, kdykoliv dojede a začne takové ty řeči "víš, mám pocit, že to nějak pocukává....zvednu kapotu, zamyslím se a říkám...je to jasný, jede to nějak divně, asi na 3 válce, zavřete kapotu ať se motor netřepe, je mu zima, tak to skončí jeho slovy ...seš blbej,,,,nebo mu sdělím..ten motor znám, mám ho v bavoráku, pohání mě ostřikovače,... jinak strašně milý pán, léta se známe, má od nás už 6 auto na plyn, takže vše v pohodě.....jinak nahrká během 3 let přes 150 tisíc, a motor mu v ní chodí jak housle.... Upraveno Leden 30, 201510 r od karel.lpg
Leden 30, 201510 r Karle - ty taky víš, jak to myslím. Jezdil jsem se všema 4 výkonovýma variantama HTP, bohužel jako první se mi dostala do ruky právě ta nejhorší kombinace fábule 1 kombi a 40kW trojhrnek - a to byl opravdu DĚS BĚS... Pak přišel výkonovej upgrade na 44/51kW, to už bylo úplně jiný kafe, následně přišla kombinace silnější haťapky s roomem, což sice papírově vzhledem k váze rooma vypadalo děsně, ale díky lehčímu stálýmu převodu je tahle kombinace kupodivu živější než původní. V současnosti se montuje další potomek týhle rodinky do Rapida - varianta 55kW a jak to vypadá, bude to poslední verze "jednadvojky", protože pro následující generaci už se plánuje varianta z řady EA-211, což bude právě ten "litřík" - a s výkonem taky 55kW, což by v případě obsahu 1,2 litru dávalo předpoklad pro výkon kolem 66kW, dneska používanej u motoru 1,4... Bohužel až teprve po přechodu na dozadu nakloněnej blok se motorářům a ladičům podařilo uspět ve snaze "něco udělat s tím příšerným zvukem" - trojválce EA-211 už znějí jinak než EA-111, takže se SNAD dočkáme estetičtějšího projevu - ale furt bude platit, že obsah ničím nenahradíš a POŘÁDNEJ MOTOR MÁ MINIMÁLNĚ 6 VÁLCŮ...
Leden 30, 201510 r Autor aha, vymena bandasky caka aj mna. 10 rokov jazdenia na LPG preficalo... akurat rozmyslam, ci radsej nekupit nieco novsie. ale zase Fabia s tym scvrknutym motorom nadopovany turbom mi moc pod fuzy nejde.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.