alduch Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Mam funglofku 3mesice, jsem spokojenej ale nekde na pravy srane mi neco vrze kdyz prejedu nerovnost jako plasty o sebe a zaroven se to prenasi i kdyz mam hlasitejsi musiku a nebo vice bassy fakt mi to leze krkem ale neprisel jsem na to. Prosim kde je chyba Dikes Kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 já jsem si řkal, kde máš jaký "vrahy" u spolujezdce , ale jinak identifikovat zvuk po netu jde dost blbě. Napiš aspoň, odkud to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alduch Vloženo 15. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 já jsem si řkal, kde máš jaký "vrahy" u spolujezdce , ale jinak identifikovat zvuk po netu jde dost blbě. Napiš aspoň, odkud to jde. Kdyz sedim za volantem a jedu tak se mi zda jako kdyby to slo od spolujezdce a zvuk to ma trochu jako polistyren i pritelkine se na to zamerila ale ta zase rikala ze to jde z me strany. Premyslel jsem jestli to neni vetraci pruduch na bocni okno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Kdyz sedim za volantem a jedu tak se mi zda jako kdyby to slo od spolujezdce a zvuk to ma trochu jako polistyren i pritelkine se na to zamerila ale ta zase rikala ze to jde z me strany. Premyslel jsem jestli to neni vetraci pruduch na bocni okno? jo ono je to kolikrat slyset od jinud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 to je pak těžký, když se dva lidi ani neshodnou, odkud to vychází. Tak jestli to je hodně slyšet, jeď s tím do servisu. Budou mít asi velkou radost, ale od toho tam jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PZL Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Mám úplně stejný problém, taky 3 měsíce stáří a u spolujezdce nějaké záhadné zvuky. Ještě jsem na to nepřišel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alduch Vloženo 16. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Mám úplně stejný problém, taky 3 měsíce stáří a u spolujezdce nějaké záhadné zvuky. Ještě jsem na to nepřišel. Tak dej vedet kdyz na to prijdes dnes jsem jes 300km a byl jsem fakt nasranej prehluci to i hudbu v aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 kluci dejte to do toho servisu, ať se staraj. Proč si ničit nervy, když to má řešit někdo jinej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alduch Vloženo 18. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 kluci dejte to do toho servisu, ať se staraj. Proč si ničit nervy, když to má řešit někdo jinej. No jo ale ono to je tezky jelikoz jsem ve Skotsku az do leta a vysvetluj magorovi tady v servisu ze mi tam neco vrze tak si bude myslet ze jsem magor taky. Vydrzim to do leta a pak jim tam vyperu zradlo v CR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 jednoduše, já kdysi naložil technika škodovky do auta, jeli jsme přes půl města na místo, kde jsem si byl jistej, že to něco vrzne, tam jsem s nima 2x přejel a jeli jsme zpátky. jestli umíš aspon trochu anglicky, jakože předpokládám, že jo, vysvětlíš jim to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seiger86 Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Taky jsem měl ten problém. Slyšel jsem vrzání od spolujezdce. Ale spolujezdec zase tvrdil, že to jde od řidiče... No takže to musí být logicky někde uprostřed a mám podezření na přihrádku na brýle. Když na ni totiž zatlačím, tak nevrže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vvcrx Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Ten samý problém,každý to slyšel z jedné strany,takže logicky to bylo uprosted,šlo to z vrchu,nakonec se to neslo celým středovým panelem a byl to spodní díl (jumbo box),takže sem to rozdělal,uchytil a hotovo,teď je v tom autě až moc ticho :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alduch Vloženo 18. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Ten samý problém,každý to slyšel z jedné strany,takže logicky to bylo uprosted,šlo to z vrchu,nakonec se to neslo celým středovým panelem a byl to spodní díl (jumbo box),takže sem to rozdělal,uchytil a hotovo,teď je v tom autě až moc ticho :-) Muzes mi prosim te popsat v jakych mistech to presne bylo? To jsi rozdelal celej jumbo box? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vvcrx Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 (editace) Ne,ne,vydělal sem popelník,kryt řadičky a ty boky kolem středovýho panelu(koberce) a ten jumbo box má mezi popelníkem a krytem řadičky příčku,tak tu sem stáhl páskou k držákům,na kterých je přilepený ten boční koberec a od té doby maximální klid.JInak ten koberec z boku drží ještě na dvou šroubkách,jeden z boku a jeden pod popelníkem,kdyby to někdo rozdělával (jo vrzalo to prostě celé,když sem ale přitáhl horní schránku směrem k sobě,tak to přestalo,koumal sem to asi měsíc,než sem na to přišel,různě sem vypodkládal ventilaci,rádio,měnili mi na záruku ty lišty na ofuk skla,no prostě hrůza,nakonec sem to vyřešil sám a 20 minut práce) Editováno: 18. Prosinec 2007, autor: vvcrx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lotusi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Tyhle pazvuky už řeším přes dva měsíce a myslím že už jsem na to přišel . Mám octu od října a dost mě to naštvalo . Pořád jsem slyšel vrzaní jakoby od dveří a nakonec to dělá spoj mezi středovým tunelem a palubkou pravá strana . Špatně se to hledalo , protože jakmile jsem někoho posadil vedle aby poslouchal odkud to jde byl klid. Stačí to podržet , ale dost silou a je klid . Po novém roce to jde do servisu ať se staraj . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F16 Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Ne,ne,vydělal sem popelník,kryt řadičky a ty boky kolem středovýho panelu(koberce) a ten jumbo box má mezi popelníkem a krytem řadičky příčku,tak tu sem stáhl páskou k držákům,na kterých je přilepený ten boční koberec a od té doby maximální klid.JInak ten koberec z boku drží ještě na dvou šroubkách,jeden z boku a jeden pod popelníkem,kdyby to někdo rozdělával (jo vrzalo to prostě celé,když sem ale přitáhl horní schránku směrem k sobě,tak to přestalo,koumal sem to asi měsíc,než sem na to přišel,různě sem vypodkládal ventilaci,rádio,měnili mi na záruku ty lišty na ofuk skla,no prostě hrůza,nakonec sem to vyřešil sám a 20 minut práce) Měl jsem stejný problém s vrzáním ve středovém tunelu. Způsobuje to opravdu úchyt bočního čalounění (koberce). Stačilo ho podložit kouskem molitanu a je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 - nepříjemné takl snad ale asi opravdu stačí jen něčím měkkým vypodložit... každopádně nejhorší asi musí být najít to konkrétní místo, ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F16 Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 - nepříjemné takl snad ale asi opravdu stačí jen něčím měkkým vypodložit...každopádně nejhorší asi musí být najít to konkrétní místo, ne?? Stačí demontovat popelník a sundat koženou manžetu řadící páky a dostaneš k tomu držáku čalounění (koberce). Je to otázka maximálně 5 minut. Jinak zkusit se to dá i z venku, zatlačením na to čalounění (koberce) středového tunelu. Tak jsem to zjistil já, že je to ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seiger86 Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 U mě opraveno-byla to přihrádka na brýle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lotusi Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 (editace) Tak vrzání odstraněno . Nakonec jsem to do servisu nedával a pustil se do toho sám. Dotáhl jsem spoj středový tunel -palubka a další uvnitř tunelu za popelníkem co drží boční plast ( v lepších výbavách potažený kobercem ) . Pravděpodobně vrzání způsoboval boční plast , který je mimo dvou šroubů a zasunutí do palubní desky přichycen nevíc v dolní části něčím jako suchý zip . Toto přichycení jsem moc nepochopil , podobá se to suchému zipu , ale s hačky na obou stranách . Jediné co to umí dokonale , je vydávat pěkný pazvuky. Nyní to zkouším jak to dlouho vydrží a pokud se to opět projeví dám mezi kus molitanu . Jinak pokud mohu poradit na testnutí tohoto problému , stačí v dolní části tento plast odtáhnout , tím se spoj "zipem" rozpojí a budete vědět na čem jste . Editováno: 17. leden 2008, autor: lotusi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 lotusi a dostal ses tam teda přes popelník? není mi přesně jasné kde si co dotahoval! taky se mi ozývá takový vrzání při přejezdu nerovnosti... zdá se, že to jde od středovýho tunelu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lotusi Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 (editace) Udělám nějaký plánek . Večer to dám do kupy. Editováno: 17. leden 2008, autor: lotusi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vvcrx Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 No mě to vrzalo i po utažení,tak sem ty držáky suchozipové páskou přitáhl ke středovému tunelu a hotovo :-).JInka prvně vytáhneš manžetu z řadičky,popelník-pod ním jsou dva šroubky a jestli chceš vytáhnout i ten boční koberec,tak ten drží na šroubku,který je vedle plynu a na tom suchém zipu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lotusi Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 (editace) Ještě jsem se k tomu nedostal , ale zítra už to bude . A ten boční plast drží jedním šroubkem za popelníkem a jedním z boku . šrouby jsou klasika VW hvězdičky , žádný křížáky :-) Editováno: 18. leden 2008, autor: lotusi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lotusi Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 (editace) Tak snad to bude z těch obrázků jasné co dotáhnout . Vyznačil jsem šrouby k dotažení červenou šipkou . Na dotažení šroubu s číslem 2 na obrázku(bez nazvu) je nutné demontovat boční plast . Po odšroubování se boční plast musí zatáhnout směr motorový prostor pro vyjetí držáků z palubní desky. Na jednom obrázku je to vyznačeno černou tlustou přerušovanou šipkou . Editováno: 19. leden 2008, autor: lotusi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.