sypi Vloženo 16. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Mám ho tady z bazaru funglovka od člena "joujou" a jdou mu na dračku v pátek mi psal že mi ho zabalil a poslal cena 1989 i z poštou Tak to je super cena. Jdu mu taky napsat.. Diky Bazzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Já taktéž origo a nebo ty stříbrný,osobní názor ty černý jsou nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Origo jsou fakt nej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 no jasně že origo lampy vypadaj nejlíp.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda.jezek Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Jestli chceš fakt měnit zadní světla, tak já bych doporučil ta světlá. Černá světla vypadají jak monokly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peppies777 Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Taky se přikláním k Origo světlům. A z vlastní zkušenosti tuningové ve tmě moc nesvítí a ve dne vůbec špatný. Mysli na bezpečnost a na ty co jedou za tebou. Ahoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Nech určo origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Nechej určitě origo, tyhle světla co vypadají jako kelímky od hořčice bych zařadil na žebříčku nevkusu na úroveň chromovaných madel a misek na dveřích. Ale jak jinak, každý podle svého gusta - já bych prachy raději umístil do jízdních vlastností auta, kde jsou stále (a budou i nadále) značné rezervy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sypi Vloženo 20. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 (editace) Diky za nazory, vlastne nazor... ... Uz jsem si objednal RS naraznik a svetla nechavam origo... Editováno: 20. Prosinec 2007, autor: sypi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 (editace) Diky za nazory, vlastne nazor... ... Uz jsem si objednal RS naraznik a svetla nechavam origo... Udelal jsi moc dobre - facelift svetla jsou na Octe sperkem Editováno: 20. Prosinec 2007, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Prave prodavam jedny ciry, nemas zajem??? :DTy ciry jsou strasne hnusny, v zivote bych si je na auto nedal, pfuuj!!! http://forum.skodahome.cz/uploads/post-73-1169328525.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Cau, mam Octavu I a premejslim dat dozadu ciry lampy... Barva je Capuccino metaliza. Jaky ciry lampy se vam na tom libi vic?Volba 1 Volba 2 Diky Ja by som dal cierne, chromovane sa mi zdaju kapanek gycove - sam som ich mal...BTW:in-pro nie su nejak Xtra kvalitne - staci jazdit 2-3 hod so zapnutou hmlovkou a zacnu sa roztapat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 sypi, taky jsem uvazoval o tech lampach volba1 a volba2. Ale vcera jak na svinu jsem jel za jednu oktavku, ktera mela volbu2 a popravdereceno, nejak se me to nelibilo, nevim proc, ale proste me to neslo do oci a nejak me to "neoslnilo". takze si nechavam ty puvodni a penizek vrazim do neceho jinyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 (editace) Origo sou origo ale kdyz uz to chces "kazit" tak me se vic libi ty cerny Editováno: 27. Prosinec 2007, autor: Cary_mary_fuck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 kazdopadne nechat original..tady ty tunersky jsou pekne hnusny!!akorat si to auto skazis a kdyz te potkam budu se ti smat tak jako ostatnim co to tam maji!!!opravdu hnus na octavii !! origo jsou NEJ! Tot muj nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Jak říká burek,origo jsou nejhezčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 origo je origo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 i ja se budu sice opakovat...ale origo je jasna volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bisty Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Origo jsou nejhezčí,ty tuzingový jsou ošklivky. Nevím, co máte proti tuningovým zadním světlům....já bych tam ty unavené originály už nedal...krásně to změnilo design...a je to zase o krapítek orinálnější Každopádně nikoho nenutím, nepřesvědčuju ..."proti gustu žáden dišputát "Tak řiď. ať jedeš lip " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Nevím, co máte proti tuningovým zadním světlům....já bych tam ty unavené originály už nedal...krásně to změnilo design...a je to zase o krapítek orinálnější Každopádně nikoho nenutím, nepřesvědčuju ..."proti gustu žáden dišputát "Tak řiď. ať jedeš lip " Protože výrobci zatím neudělaly vzhledově pěkné lampy zatím to jsou takový pokusy ,ale kdyby začaly dělat led-technologii a upravily by vzhled tak pak už se dá o něčem takovém uvažovat zatím ty origo vypadají nejlépe (dle mého názoru) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgeeino Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Hele ty světla určitě neměn vypadá to lacině taky mám ty chromový ale byla to blbá volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgeeino Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 ale tyhle co ukazuje borec kousek předemnou ty světlý tak ty se mě líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ph007 Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Když už ne origo tak tohle nebo tohle Jinak se mi teda nelíběj žádný jiný než origo a tyhle dvoje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ph007 Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 (editace) Ještě mě napadlo ty čirý lehce natónovat do barvy podobný laku na autě... Editováno: 22. leden 2008, autor: ph007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bisty Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Ještě přihazuju jedno foto, ať se ti lépe rozhoduje.....taky máš stříbrnou barvu a na té to vypadá takto. A s tím lakem to je taky dobrý nápad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.