Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor
Mám ho tady z bazaru funglovka od člena "joujou" a jdou mu na dračku v pátek mi psal že mi ho zabalil a poslal cena 1989 i z poštou :)

Tak to je super cena. Jdu mu taky napsat.. Diky Bazzi :palec2:

Já taktéž origo a nebo ty stříbrný,osobní názor ty černý jsou nic moc. ;)

Origo jsou fakt nej.

no jasně že origo lampy vypadaj nejlíp....

Jestli chceš fakt měnit zadní světla, tak já bych doporučil ta světlá. Černá světla vypadají jak monokly.

Taky se přikláním k Origo světlům.

A z vlastní zkušenosti tuningové ve tmě moc nesvítí a ve dne vůbec špatný.

Mysli na bezpečnost a na ty co jedou za tebou.

Ahoj.

Nech určo origo :rolleyes:

Nechej určitě origo, tyhle světla co vypadají jako kelímky od hořčice bych zařadil na žebříčku nevkusu na úroveň chromovaných madel a misek na dveřích. Ale jak jinak, každý podle svého gusta - já bych prachy raději umístil do jízdních vlastností auta, kde jsou stále (a budou i nadále) značné rezervy.

• Autor

Diky za nazory, vlastne nazor... :palec2: ... Uz jsem si objednal RS naraznik a svetla nechavam origo... :D

Upraveno od sypi

Diky za nazory, vlastne nazor... :palec2: ... Uz jsem si objednal RS naraznik a svetla nechavam origo... :D

Udelal jsi moc dobre - facelift svetla jsou na Octe sperkem :palec2:

Upraveno od Host

Cau, mam Octavu I a premejslim dat dozadu ciry lampy... Barva je Capuccino metaliza. Jaky ciry lampy se vam na tom libi vic?

Volba 1

Volba 2

Diky :palec2:

Ja by som dal cierne, chromovane sa mi zdaju kapanek gycove - sam som ich mal...BTW:in-pro nie su nejak Xtra kvalitne - staci jazdit 2-3 hod so zapnutou hmlovkou a zacnu sa roztapat...

sypi, taky jsem uvazoval o tech lampach volba1 a volba2. Ale vcera jak na svinu jsem jel za jednu oktavku, ktera mela volbu2 a popravdereceno, nejak se me to nelibilo, nevim proc, ale proste me to neslo do oci a nejak me to "neoslnilo". takze si nechavam ty puvodni a penizek vrazim do neceho jinyho :palec2:

Origo sou origo ale kdyz uz to chces "kazit" tak me se vic libi ty cerny ;)

Upraveno od Cary_mary_fuck

kazdopadne nechat original..tady ty tunersky jsou pekne hnusny!!akorat si to auto skazis a kdyz te potkam budu se ti smat tak jako ostatnim co to tam maji!!!opravdu hnus na octavii !! origo jsou NEJ! Tot muj nazor

Jak říká burek,origo jsou nejhezčí :palec2:

origo je origo...

i ja se budu sice opakovat...ale origo je jasna volba.

• 4 týdny později...
Origo jsou nejhezčí,ty tuzingový jsou ošklivky. :ble

Nevím, co máte proti tuningovým zadním světlům....já bych tam ty unavené originály už nedal...krásně to změnilo design...a je to zase o krapítek orinálnější :palec2: Každopádně nikoho nenutím, nepřesvědčuju ..."proti gustu žáden dišputát "Tak řiď. ať jedeš lip lol "

Nevím, co máte proti tuningovým zadním světlům....já bych tam ty unavené originály už nedal...krásně to změnilo design...a je to zase o krapítek orinálnější :palec2: Každopádně nikoho nenutím, nepřesvědčuju ..."proti gustu žáden dišputát "Tak řiď. ať jedeš lip lol "

Protože výrobci zatím neudělaly vzhledově pěkné lampy zatím to jsou takový pokusy ,ale kdyby začaly dělat led-technologii a upravily by vzhled tak pak už se dá o něčem takovém uvažovat zatím ty origo vypadají nejlépe (dle mého názoru) :palec2:

Hele ty světla určitě neměn vypadá to lacině taky mám ty chromový ale byla to blbá volba.

ale tyhle co ukazuje borec kousek předemnou ty světlý tak ty se mě líbí

Když už ne origo tak tohle

post-12527-1201010623_thumb.jpg post-12527-1201010636_thumb.jpg

nebo tohle

post-12527-1201010592_thumb.jpg

Jinak se mi teda nelíběj žádný jiný než origo a tyhle dvoje :p

Ještě přihazuju jedno foto, ať se ti lépe rozhoduje.....taky máš stříbrnou barvu a na té to vypadá takto.

A s tím lakem to je taky dobrý nápad...

post-15183-1201041622_thumb.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.