Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Mám ho tady z bazaru funglovka od člena "joujou" a jdou mu na dračku v pátek mi psal že mi ho zabalil a poslal cena 1989 i z poštou :)

Tak to je super cena. Jdu mu taky napsat.. Diky Bazzi :palec2:

Vloženo

Nechej určitě origo, tyhle světla co vypadají jako kelímky od hořčice bych zařadil na žebříčku nevkusu na úroveň chromovaných madel a misek na dveřích. Ale jak jinak, každý podle svého gusta - já bych prachy raději umístil do jízdních vlastností auta, kde jsou stále (a budou i nadále) značné rezervy.

Vloženo (editace)

Diky za nazory, vlastne nazor... :palec2: ... Uz jsem si objednal RS naraznik a svetla nechavam origo... :D

Editováno: , autor: sypi
Vloženo (editace)
Diky za nazory, vlastne nazor... :palec2: ... Uz jsem si objednal RS naraznik a svetla nechavam origo... :D

Udelal jsi moc dobre - facelift svetla jsou na Octe sperkem :palec2:

Editováno: , autor: Návštěvník
Vloženo
Cau, mam Octavu I a premejslim dat dozadu ciry lampy... Barva je Capuccino metaliza. Jaky ciry lampy se vam na tom libi vic?

Volba 1

Volba 2

Diky :palec2:

Ja by som dal cierne, chromovane sa mi zdaju kapanek gycove - sam som ich mal...BTW:in-pro nie su nejak Xtra kvalitne - staci jazdit 2-3 hod so zapnutou hmlovkou a zacnu sa roztapat...

Vloženo

sypi, taky jsem uvazoval o tech lampach volba1 a volba2. Ale vcera jak na svinu jsem jel za jednu oktavku, ktera mela volbu2 a popravdereceno, nejak se me to nelibilo, nevim proc, ale proste me to neslo do oci a nejak me to "neoslnilo". takze si nechavam ty puvodni a penizek vrazim do neceho jinyho :palec2:

Vloženo

kazdopadne nechat original..tady ty tunersky jsou pekne hnusny!!akorat si to auto skazis a kdyz te potkam budu se ti smat tak jako ostatnim co to tam maji!!!opravdu hnus na octavii !! origo jsou NEJ! Tot muj nazor

• o 4 týdny později...
Vloženo
Origo jsou nejhezčí,ty tuzingový jsou ošklivky. :ble

Nevím, co máte proti tuningovým zadním světlům....já bych tam ty unavené originály už nedal...krásně to změnilo design...a je to zase o krapítek orinálnější :palec2: Každopádně nikoho nenutím, nepřesvědčuju ..."proti gustu žáden dišputát "Tak řiď. ať jedeš lip lol "

Vloženo
Nevím, co máte proti tuningovým zadním světlům....já bych tam ty unavené originály už nedal...krásně to změnilo design...a je to zase o krapítek orinálnější :palec2: Každopádně nikoho nenutím, nepřesvědčuju ..."proti gustu žáden dišputát "Tak řiď. ať jedeš lip lol "

Protože výrobci zatím neudělaly vzhledově pěkné lampy zatím to jsou takový pokusy ,ale kdyby začaly dělat led-technologii a upravily by vzhled tak pak už se dá o něčem takovém uvažovat zatím ty origo vypadají nejlépe (dle mého názoru) :palec2:

Vloženo

Ještě přihazuju jedno foto, ať se ti lépe rozhoduje.....taky máš stříbrnou barvu a na té to vypadá takto.

A s tím lakem to je taky dobrý nápad...

post-15183-1201041622_thumb.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...