kravik Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 moze mi niekto povedať, koľko stojí klimatizácia do felicie 1,6 Mpi? ďakujem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco66612 Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 A da sa nieco take vlastne dorobit? A aj do 1.3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 A da sa nieco take vlastne dorobit? A aj do 1.3? Dá . Už kdysi dávno jsem se o to zajímal. Diavia . Tenkrát byla cena někde kolem 40 000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Dá . Už kdysi dávno jsem se o to zajímal. Diavia . Tenkrát byla cena někde kolem 40 000,- ...a proč zrovna Diavia? Nechá se to dodělat i z originál dílů (buď nové nebo po vrakovištích). Všechno lze, když se chce a když JSOU PROSTŘEDKY! Myslím, že se lépe vyplatí prodat auto a koupit jiné, s klimou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco66612 Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Asi tak, 40 000 je dost nato aby som to vrazil do feldy, to by musela byt ozaj v paradnom stave (ako nova) a este lepsia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.