multipas Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 (editace) Hosi riesim dlhodoby problem a potreboval by som poradit, kto mate stiahnutu komplet el. schemu. 1,2 40kw. mr 2003. Cisto nahodile sa mi stava, ze nefunguju stretavacie svetla a ventilator. Uz som premeral takmer vsetko co sa da, nudzovo som si vyrobil natvrdozopnute rele, kt. obide dodavku stavy do spinaca rele 18, /ciernocerveny kabel/. Na scheme mi pripada uz iba jedina moznost a to ze stavu do spinaca a do rele privadza "kocka 17". No a to neviem ze odkial..... tak ak niekto viete tak mi please help. Editováno: 21. Prosinec 2007, autor: multipas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 To relé pre X kontakt je spínané od spínacej skrinky, je to PIN2 s tou istou farbou vodiča, na spínačke je to označené ako 75. Zrejme ju máš vadnú, kukni Bemovu Zelenú Naturu, tam som spínačku rozoberal. Pravdepodobne slabý prítlak kontaktu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
multipas Vloženo 22. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 dakujem dakujem,spinacku som uz mal v minulosti rozobratu uz raz blbla. mato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.