Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Chci se zeptat, to existuje jenom odkládací místnost místo 2 din rádia, když mám 1 din nebo existuje i nějakej plast, který zakryje to místo?

Díval jsem se na díly a nevím, co je za kód dílu

1U0.858.071 01C – kryt středového panelu černý

jestli je to ten odkládací prostor místo dinka nebo nějakej plast

mně by se hodil spíše ten plast...

Editováno: , autor: Rygy
Vloženo (editace)
1U0 857 231 A 01C - kryt

1U0 858 950 B 01C - přihrádka odkládácí

ceny nevím, někde se mi ztratil ceník :)

A sehnat se to dá kde, nevíš? :)

spíše tu záslepku než odkládací přihrátku

Editováno: , autor: Rygy
Vloženo
Ano to je hezký, ale právě toto tam mít nemůžu, protože tam mám danou kabeláž z rádia, což je docela rozsáhlá, takže to budu muset řešit tou záslepkou :(

Tak to jo. Co si tam narval za rádio?

Vloženo
Tak to jo. Co si tam narval za rádio?

Autorádio s DVD přehrávačem a 3,5 displayem, má to hodně výstupů a vstupů jako je couvací kamera, tv anténa, sw atd...

Vloženo
Autorádio s DVD přehrávačem a 3,5 displayem, má to hodně výstupů a vstupů jako je couvací kamera, tv anténa, sw atd...

No obyč šuplíček by se mohl vejít, jedině rozhodit palubku a tu kabeláž tak nějak zaonačit :)

Jinak ty kody co jsem psal, tak můžeš sehnat v každém Škoda salonu :)

Vloženo

Tak to je fakt, ze tam je malo miesta. Ti pakovia zo skodovky mohli vymysliet ten priestor pre autoradio aspon o nejake 3-4 cm hlbsi. Staci ze mas na radiu viac kablov vzadu, alebo je radio o nejaky centimetrik dlhsie tak mas problem.

Ja som kupil auto a bolo tam radio SONY ale kazetak, tak som to chcel vymenit a dat tam aspon zatial radio z mojho stareho auta (SENCOR CD s mp3), kym nekupim nove radio. Ale som sa divil, ze toho Sencora tam nemozem dostat, skratka tam nechelo zacvaknut. Ked som to vybral von a porovnal obidve radia, tak SENCOR je asi o 2cm dlhsi do hlbky ako SONY. Myslel som, ze tie autoradia maju tipizovane vsetky rozmery, teda aj hlbku. :feve:

Vloženo
Tak to je fakt, ze tam je malo miesta. Ti pakovia zo skodovky mohli vymysliet ten priestor pre autoradio aspon o nejake 3-4 cm hlbsi. Staci ze mas na radiu viac kablov vzadu, alebo je radio o nejaky centimetrik dlhsie tak mas problem.

Ja som kupil auto a bolo tam radio SONY ale kazetak, tak som to chcel vymenit a dat tam aspon zatial radio z mojho stareho auta (SENCOR CD s mp3), kym nekupim nove radio. Ale som sa divil, ze toho Sencora tam nemozem dostat, skratka tam nechelo zacvaknut. Ked som to vybral von a porovnal obidve radia, tak SENCOR je asi o 2cm dlhsi do hlbky ako SONY. Myslel som, ze tie autoradia maju tipizovane vsetky rozmery, teda aj hlbku. :feve:

Tak to máš recht, taky jsem koupil rádio od Sencoru s usb,mp3 a měl sem co dělat abych to tam narval. Tam vzadu zavazela umělohmotná stěna, kterou jsem trošku odpáčil-stačilo opravdu jen kousíček, a naštěstí to tam zacvaklo!! to byla úleva. příště si beru metr do obchodu a budu poctivě měřit každé rádio :D

Vloženo
Tak to máš recht, taky jsem koupil rádio od Sencoru s usb,mp3 a měl sem co dělat abych to tam narval. Tam vzadu zavazela umělohmotná stěna, kterou jsem trošku odpáčil-stačilo opravdu jen kousíček, a naštěstí to tam zacvaklo!! to byla úleva. příště si beru metr do obchodu a budu poctivě měřit každé rádio :D

JJ tiez som tu niekde cital, ze tu umelohmotnu prepazku niekto urezal aby tam v pohode dostal radio. Tak pockam, ked kupim nove radio a zmeram hlbku, ak bude tiez ako ten sencor, tak to potom vyrezem tiez a asi ako pises, do obchodu s metrom lol

Vloženo

Já tam měl takový výztuhy, musel jsem je vystříhat, abych tam dostal rádio. Hloubka je vážně nedostatečná.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...