pjerdole Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Panové moc díky za informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferino83 Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Nechcem nic hovorit ale toto je dalsia dan za nizsiu spotrebu ropakov,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 zkus pohledat,psalo se tu o tom dost,je tu i téma jak zkontrolovat funkci žhaviček ferino:lehni na hadr,tobě až nepůjdou svíčky nebo cívka tak nenatočíš vůbec a to bude dan za tvůj posměch ty vyprchanej benále (jen tak tě škádlím takse nerozčiluj jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 i se spatnou civkou to porad pobezi a ze by svicky odesly tak aby to vubec nejelo ? to ne navic diesely hrozne znecstuji zivotni prostredi, jsem totiz ekoterorista jeste k veci: kdyz to auto napojis na VAG, tak ti to rekne pripadne jeste dalsi problemy ktere s tim mohou byt spojeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Zdravim Vas panové. Muj problem je nasledující: první start ráno.teplota venku je -4,kontrolka žhavení svítí tak 4-5s, pak to nakopnu.na poprve treba nic.na podruhe motor chytne tak na 2 valce, hned se vzpamatuje a šlape jak má,trochu smradu černé barvy z laufu a je to ok. další starty ten den i za te teploty už jsou v pohodě. Děkuju za radu. třeba žhavící svíčky?? či svíčky?? nechám to na Vás Tyto dotazy se pořád opakují. Hledej. Nejen vadné žhavicí svíčky, ale i špatný základní předvstřik může být příčinou toho, že se nerozběhne hned na všechny válce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferino83 Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 zkus pohledat,psalo se tu o tom dost,je tu i téma jak zkontrolovat funkci žhavičekferino:lehni na hadr,tobě až nepůjdou svíčky nebo cívka tak nenatočíš vůbec a to bude dan za tvůj posměch ty vyprchanej benále (jen tak tě škádlím takse nerozčiluj jo? beriem to ako produktivnu debatu kazdy branime svoje , mimochodom na tri valce sa da v pohode dobehnut do servisu (teda bez cievky) trosku nepravidelny chod a slaby tah, ale v pripade 1,8T je tam stale ten vykon dostacujuci na dojazd do servisu. Ohladom sviecky, nemyslim ze niekto ma problem s vymenou??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjerdole Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 tak hoši žhavičky jsem vyměnil, dale auto napichnul na pc vše ok, potřebuju tedy poradit s tim předvstřikem, ja kna to co je třeba udělat, díky za náměty.starty pořád nejsou ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia TDI-81kw Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 zdarec já bych měl taky dotaz,když bylo -15 starty bez problémů motor naskočil plynule,a jak je nad nulou taky chytá hned ale chvili seto hádá cca 2 sek.zahulí to nespálenou naftou,čím to??poraďte?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobanek Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Zdravím, nevím jestli by to mohlo souviset s tvým problémem, ale mě pomohlo vyměnit palivový filtr!!!! Také se mi studené starty táhly se světlým kouřem nespálený nafty, jde o to jestli ovšem víš, kdy byl naposledy vyměněn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia TDI-81kw Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Zdravím, nevím jestli by to mohlo souviset s tvým problémem, ale mě pomohlo vyměnit palivový filtr!!!! Také se mi studené starty táhly se světlým kouřem nespálený nafty, jde o to jestli ovšem víš, kdy byl naposledy vyměněn. no já jej neměnil ato sem najel už 20tkm,ale žeby za mrazu bez problémů a když je teplejc to dělá??ale u tebe to bylo tím tak ho vyměním a uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 len otazocka mam OI r.v.98 1.9tdi 66kw a mam pocit ze ked je motor zohriaty trosku akoby tazsie startovala cca. 2sec. ak je studeny chyti hned som po servise vsetky filtre olej diagnostika OK bez zavad naj. 76000km rozvody tiez menene ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robzab Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 (editace) tak hoši žhavičky jsem vyměnil, dale auto napichnul na pc vše ok, potřebuju tedy poradit s tim předvstřikem, ja kna to co je třeba udělat, díky za náměty.starty pořád nejsou ok stejny problem, zhavice nove, ale chova se jak popisujes... Doporucili me v servisu vyjet 1-2 nadrze s doplnenym pripravkem do nafty pro cisteni palivoveho systemu, trysky, ... Pry je mozna pricina, ze nektera tryska muze byt mirne zanesena a tim padem to naftu nerozstrikne a pouze ukapne a potom tento kapanec motor spali a zahuli s vyfuku. Dalsi starty jsou prave mozna OK, protoze pri prvnim startu v jeden stejny den se to profoukne pri prvni startu a pres noc jak to stoji, tak se zase nanosy usadi a vse se opakuje. Je to pouze domenka a v praxi zatim nevim, protoze projizdim teprve prvni nadrz, takze efekt se zatim nedostavil... Co vy na to? PS. Pro neznale - lahev pripravku 250ml stoji 150-180Kc (jak kde) a pridava se idealne do vyjete nadrze pri tankovani dalsi plne, resp. idealne zalit pripravek 35-40 litry nafty. Editováno: 18. Březen 2009, autor: robzab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 tak hoši žhavičky jsem vyměnil, dale auto napichnul na pc vše ok, potřebuju tedy poradit s tim předvstřikem, ja kna to co je třeba udělat, díky za náměty.starty pořád nejsou ok čau,tak co jak startuješ?vyřešeno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Tusim ze je obednanej na opravu na patek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan R Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 mám podobnej problém se 66kw. Ráno přijdu, otočím klíčkem, nažhavím a startuju..Nic se neděje. Znova nažhavím, znova zkusím start, zakašle to, chtí se na 2, a hned na 4. Vše je doprovázeno bílým kouřem. VAG mi vyhodil chybu 17656. Je možný že to je jen špatně nastaveným předvstřikem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michhhalll Vloženo 23. Duben 2011 Sdílet Vloženo 23. Duben 2011 Zdravím, mám už rok špatné starty v Octavii a chtěl bych to už vyřešit...Chová se to tak, že třeba i 15x po sobě nastartuju bez problémů na trc, ale pak tomu přeskočí a klidně i 8x, když popojíždím krátké úseky startuju cca 5 sekund....Vyměnil jsem jak mi to začalo před rokem dělat, uhlíky ve startéru, nezměnilo se to, tak jsem vyměnil i žhaiviče, nepomohlo...Jeden mechanik mi říkal, že je chycené čerpadlo, ale řekl mi to jen jeden, může mít pravdu? Že už se s tím setkal a vyřešila to 100ka baterie... Máte s tím zkušenosti někdo? Nevíte čím to může být? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaspj Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 (editace) Ahoj, mě to dělalo něco podobného a po výměně čidla teploty chladící kapaliny (195,- Kč) vše šlape jak má. Editováno: 25. Duben 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 Řek bych, že řešení špatných startů se tady věnuje hned několik vláken. Za prvý: špatně startuje za teplaXsrudena, za 2. kolik to má najet?, 3.atd . Takže popořadě...baterka, startér, čidlo, rozvody, čerpadlo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antonin karnik Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 Mám tewn samej problem.Ráno to chvilku točí,a pak začne chytat a koktat jak když je tam vzduvh.Tak jsem myslel jestli kdybych místo filtru do hodiček nastrkal trubicky a tím vyřadil filtr,tak jestli by to jelo.Ráno jsem koukal že mám v té pruhledne trubyčce trochu bublin.Musím podotknout,že mám filtr novej.Tak nevím.Předvstřik mám zkontrolovanej,je ok.Motor najeto 128,000 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia TDI-81kw Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Zdar jaká je norma u Předvstřiku??Min-Max.1.9.-81kw.ASV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 tu máš graf čo sem vložil Pepa007...príspevok č.6 http://forum.skodahome.cz/topic/122395-octavia-19tdi-66kw-agr-rv-1997-studeny-nelze-nastartovat-nazhavit/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 (editace) Žádná norma je to graf. Povolená tolerance je mezi krajními přímkami Optimum je kousek nad středem tedy modrou.Tak jak to vidíš na obrázku z odkazu. 14. příspěvek v tomto vlákně http://forum.skodahome.cz/topic/114598-spatny-studeny-start/ EDIT: No Libero byl jsi rychlejší než jsem to našel Editováno: 21. Únor 2013, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
repito Vloženo 24. Květen 2013 Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 mam octaviu r.v.2004 1.9tdi 81kw asv a za studena mam zle starty a kratko zhavi 5sekund a z vyfuku zadymi co moze byt chyba diagnostika neukazala ziadnu chybu ked odpojim cidlo teploty tak zhavi nejakych 20sekund a nastartuje na supu bez dymu od kolkych stupnov ma zhavit a ako dlho dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Květen 2013 Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 Vaše hledání termínu nežhaví vráceno 14 výsledky to je v sekcii OI → motor ....inak toto bude určite čoskoro uzamknuté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
repito Vloženo 25. Květen 2013 Sdílet Vloženo 25. Květen 2013 obcas my neukazuje teplotu na teplomery budiku ktore cidlo je zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.