Dalibor3 Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Chci se zeptat, chvilku mám octu 1.8 20V, 1997, SLX a teď v takové zimě mě napadlo, jestli jsou v mojem autíčku vyhřívané sedačky a jestli jo, kde se zapínají. Protože než se po rozjetí vyhřeje auto, to taky trvá a teplo ze sedaček by mohlo být dřív. Jinak to ani tak nepotřebuju, ale když už bych to tam měl, tak proč ne, že jo. Mám tam spínač jen na vyhřívání zadního skla-ale jestli se tím aktivujou i sedačky, nebo zpětná zrcátka (jestli teda jsou taky vyhřívaná), to nevím. A taky se bojím, že když ho zapnu, tak mi prdne zadní sklo, jak to je u Oct.1 známé.. Díky jinak za radu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Chci se zeptat, chvilku mám octu 1.8 20V, 1997, SLX a teď v takové zimě mě napadlo, jestli jsou v mojem autíčku vyhřívané sedačky a jestli jo, kde se zapínají. Protože než se po rozjetí vyhřeje auto, to taky trvá a teplo ze sedaček by mohlo být dřív. Jinak to ani tak nepotřebuju, ale když už bych to tam měl, tak proč ne, že jo. Mám tam spínač jen na vyhřívání zadního skla-ale jestli se tím aktivujou i sedačky, nebo zpětná zrcátka (jestli teda jsou taky vyhřívaná), to nevím. A taky se bojím, že když ho zapnu, tak mi prdne zadní sklo, jak to je u Oct.1 známé.. Díky jinak za radu! Tak to tě zklamu, vyhřívaný sedačky nemáš, je to nadstandartní výbava. Jinak zrcátka jsou vyhřívaná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalibor3 Vloženo 29. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Tak to tě zklamu, vyhřívaný sedačky nemáš, je to nadstandartní výbava. Jinak zrcátka jsou vyhřívaná. A jak se zapínají aby vyhřívaly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 ovládání výhřevu sedaček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalibor3 Vloženo 29. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 ovládání výhřevu sedaček Tak všechno tam mám i climu, ale ten cuplík na sedačky bohužel..jinak díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalibor3 Vloženo 29. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Spíš jsem myslel jak se zapíná vyhřívání těch zpětných zrcátek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Spíš jsem myslel jak se zapíná vyhřívání těch zpětných zrcátek... U starýho modelu společně se zadním oknem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalibor3 Vloženo 29. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 U starýho modelu společně se zadním oknem. Ale to je zas riziko prdnutí zadního skla, jak už to tu několikrát bylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Ale to je zas riziko prdnutí zadního skla, jak už to tu několikrát bylo... To bohužel je, když vyhříváš tak nebrzdit a když brzdíš tak nevyhřívat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki RS Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Vyhřívaný sedačky to je v zimě k nezaplacení pánové, topí to prakticky okamžitě (cca 1 min). Každému doporučuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Vyhřívaný sedačky to je v zimě k nezaplacení pánové, topí to prakticky okamžitě (cca 1 min). Každému doporučuji. Moje rec, ja v aute nesnasim vedro, tudiz topeni nejak moc nehrotim, ale na vyhrivane sedacky nedam dopustit !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 To bohužel je, když vyhříváš tak nebrzdit a když brzdíš tak nevyhřívat... Chlapi to praskání zadního okna při zapnutém vyhřívání a součastném brždění je bolest všech ,nebo jen starších modelů?Já mám 2001 a vyhřívání skla používám hodně často.To mám zatím štěstí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Chlapi to praskání zadního okna při zapnutém vyhřívání a součastném brždění je bolest všech ,nebo jen starších modelů?Já mám 2001 a vyhřívání skla používám hodně často.To mám zatím štěstí? Skla praskala jen na prvních ročnících, rok 96 a 97. Pak to již Škodovka předělala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Skla praskala jen na prvních ročnících, rok 96 a 97. Pak to již Škodovka předělala. Díky bude se mě lepší spávat :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Skla praskala jen na prvních ročnících, rok 96 a 97. Pak to již Škodovka předělala. Takže když mám rok 98 tak můžu být v klidu jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Moje rec, ja v aute nesnasim vedro, tudiz topeni nejak moc nehrotim, ale na vyhrivane sedacky nedam dopustit !!! Hmm a proto nekdo vyhrivany sedacky ma ale nefunguji mu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommys Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Takže když mám rok 98 tak můžu být v klidu jo? Pokud má tvoje zadní okno na bocích plastový lišty, tak v klidu rozhodně ne:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Pokud má tvoje zadní okno na bocích plastový lišty, tak v klidu rozhodně ne:-) Právě že ty plastový lišty tam mám, ale zatím je to v pohodě, i když jsem měl puštěný vyhřívání a při tom jsem stál na semaforu na brzdě a ZATÍM to nic neudělalo a doufám že ani neudělá. Jinak tady psal KaJe, že po roce 97 to Škodovka spravila, tak jsem myslel že jsem za vodou, ale jak vidím tak ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Právě že ty plastový lišty tam mám, ale zatím je to v pohodě, i když jsem měl puštěný vyhřívání a při tom jsem stál na semaforu na brzdě a ZATÍM to nic neudělalo a doufám že ani neudělá.Jinak tady psal KaJe, že po roce 97 to Škodovka spravila, tak jsem myslel že jsem za vodou, ale jak vidím tak ne. Tak pozor - 98 rocnik jeste furt ta zavada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Tak pozor - 98 rocnik jeste furt ta zavada OK díky, budu na to myslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Tak pozor - 98 rocnik jeste furt ta zavada Tak já si myslel, že tu závadu v 98 už odstranily a oni ne. takže aby to bylo jasné, jakej modelový rok má ty okna bezproblémové? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Co zpusobuje tuhle zavadu? To ze se vyhriva okno a zaroven sviti brzdovy svetlo? Nebo to zpomaleni pri zahratym okne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Co zpusobuje tuhle zavadu? To ze se vyhriva okno a zaroven sviti brzdovy svetlo? Nebo to zpomaleni pri zahratym okne? Mělo by to způsobovat současné vyhřívání okna a brždění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 sáňky borový, no štěstí že mám mladší model. Taky moc v autě netopím a proto využívám výhřev sedaček, teda hlaně moje polovička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Co zpusobuje tuhle zavadu? To ze se vyhriva okno a zaroven sviti brzdovy svetlo? Nebo to zpomaleni pri zahratym okne? V místě brzdovky se okno přehřeje a roztažností a vlastní vadou skla praskne, protože v sobě má moc vzduchových bublinek, výrobní vada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.