Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chci se zeptat, chvilku mám octu 1.8 20V, 1997, SLX a teď v takové zimě mě napadlo, jestli jsou v mojem autíčku vyhřívané sedačky a jestli jo, kde se zapínají. Protože než se po rozjetí vyhřeje auto, to taky trvá a teplo ze sedaček by mohlo být dřív. Jinak to ani tak nepotřebuju, ale když už bych to tam měl, tak proč ne, že jo. Mám tam spínač jen na vyhřívání zadního skla-ale jestli se tím aktivujou i sedačky, nebo zpětná zrcátka (jestli teda jsou taky vyhřívaná), to nevím. A taky se bojím, že když ho zapnu, tak mi prdne zadní sklo, jak to je u Oct.1 známé.. Díky jinak za radu!

Chci se zeptat, chvilku mám octu 1.8 20V, 1997, SLX a teď v takové zimě mě napadlo, jestli jsou v mojem autíčku vyhřívané sedačky a jestli jo, kde se zapínají. Protože než se po rozjetí vyhřeje auto, to taky trvá a teplo ze sedaček by mohlo být dřív. Jinak to ani tak nepotřebuju, ale když už bych to tam měl, tak proč ne, že jo. Mám tam spínač jen na vyhřívání zadního skla-ale jestli se tím aktivujou i sedačky, nebo zpětná zrcátka (jestli teda jsou taky vyhřívaná), to nevím. A taky se bojím, že když ho zapnu, tak mi prdne zadní sklo, jak to je u Oct.1 známé.. Díky jinak za radu!

Tak to tě zklamu, vyhřívaný sedačky nemáš, je to nadstandartní výbava. Jinak zrcátka jsou vyhřívaná.

• Autor
Tak to tě zklamu, vyhřívaný sedačky nemáš, je to nadstandartní výbava. Jinak zrcátka jsou vyhřívaná.

A jak se zapínají aby vyhřívaly?

ovládání výhřevu sedaček

post-259-1198933098_thumb.jpg

• Autor
ovládání výhřevu sedaček

Tak všechno tam mám i climu, ale ten cuplík na sedačky bohužel..jinak díky všem

• Autor

Spíš jsem myslel jak se zapíná vyhřívání těch zpětných zrcátek...

Spíš jsem myslel jak se zapíná vyhřívání těch zpětných zrcátek...

U starýho modelu společně se zadním oknem.

• Autor
U starýho modelu společně se zadním oknem.

Ale to je zas riziko prdnutí zadního skla, jak už to tu několikrát bylo... :aggressive:

Ale to je zas riziko prdnutí zadního skla, jak už to tu několikrát bylo... :aggressive:

To bohužel je, když vyhříváš tak nebrzdit a když brzdíš tak nevyhřívat... ;)

Vyhřívaný sedačky to je v zimě k nezaplacení pánové, topí to prakticky okamžitě (cca 1 min). Každému doporučuji.

Vyhřívaný sedačky to je v zimě k nezaplacení pánové, topí to prakticky okamžitě (cca 1 min). Každému doporučuji.

Moje rec, ja v aute nesnasim vedro, tudiz topeni nejak moc nehrotim, ale na vyhrivane sedacky nedam dopustit !!!

To bohužel je, když vyhříváš tak nebrzdit a když brzdíš tak nevyhřívat... ;)

Chlapi to praskání zadního okna při zapnutém vyhřívání a součastném brždění je bolest všech ,nebo jen starších modelů?Já mám 2001 a vyhřívání skla používám hodně často.To mám zatím štěstí?

Chlapi to praskání zadního okna při zapnutém vyhřívání a součastném brždění je bolest všech ,nebo jen starších modelů?Já mám 2001 a vyhřívání skla používám hodně často.To mám zatím štěstí?

Skla praskala jen na prvních ročnících, rok 96 a 97. Pak to již Škodovka předělala.

Skla praskala jen na prvních ročnících, rok 96 a 97. Pak to již Škodovka předělala.

Díky bude se mě lepší spávat :palec2: :palec2: :palec2:

Takže když mám rok 98 tak můžu být v klidu jo?

Moje rec, ja v aute nesnasim vedro, tudiz topeni nejak moc nehrotim, ale na vyhrivane sedacky nedam dopustit !!!

Hmm a proto nekdo vyhrivany sedacky ma ale nefunguji mu :smich:

Takže když mám rok 98 tak můžu být v klidu jo?

Pokud má tvoje zadní okno na bocích plastový lišty, tak v klidu rozhodně ne:-)

Pokud má tvoje zadní okno na bocích plastový lišty, tak v klidu rozhodně ne:-)

Právě že ty plastový lišty tam mám, ale zatím je to v pohodě, i když jsem měl puštěný vyhřívání a při tom jsem stál na semaforu na brzdě a ZATÍM to nic neudělalo a doufám že ani neudělá.

Jinak tady psal KaJe, že po roce 97 to Škodovka spravila, tak jsem myslel že jsem za vodou, ale jak vidím tak ne.

Právě že ty plastový lišty tam mám, ale zatím je to v pohodě, i když jsem měl puštěný vyhřívání a při tom jsem stál na semaforu na brzdě a ZATÍM to nic neudělalo a doufám že ani neudělá.

Jinak tady psal KaJe, že po roce 97 to Škodovka spravila, tak jsem myslel že jsem za vodou, ale jak vidím tak ne.

Tak pozor - 98 rocnik jeste furt ta zavada

OK díky, budu na to myslet ;)

Tak já si myslel, že tu závadu v 98 už odstranily a oni ne. takže aby to bylo jasné, jakej modelový rok má ty okna bezproblémové?

Co zpusobuje tuhle zavadu? To ze se vyhriva okno a zaroven sviti brzdovy svetlo? Nebo to zpomaleni pri zahratym okne?

Co zpusobuje tuhle zavadu? To ze se vyhriva okno a zaroven sviti brzdovy svetlo? Nebo to zpomaleni pri zahratym okne?

Mělo by to způsobovat současné vyhřívání okna a brždění

sáňky borový, no štěstí že mám mladší model. Taky moc v autě netopím a proto využívám výhřev sedaček, teda hlaně moje polovička.

V místě brzdovky se okno přehřeje a roztažností a vlastní vadou skla praskne, protože v sobě má moc vzduchových bublinek, výrobní vada.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.