Červenec 15, 200916 r mám možnost mít za dobrou cenu nové origo xeny, ale jak poznám jestli to není právě pro tu Anglickou vezi, aby mi pak pravej xenon nesvítil vejš a levej níž ?
Červenec 15, 200916 r Ako Cosby par prispevkov dozadu pise, treba 1U1 (lavostranne riadenie) 1U2 je pravostranne. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...st&p=635708
Červenec 15, 200916 r Tak to jě škoda, cena je docela lákavá, ale tohle předělat asi nebude nic jednoduchýho...
Červenec 16, 200916 r na predelani nic neni, jen prohodis cocky za levostranny, otazka je, jestli pujdou nekde sehnat ... ja kdyz jsem nedobrzdil, tak jsem taky koupil novy xenony na vraku a samozrejme az po namontovani jsem zjistil, ze jsou pravostranny .. nastesti po nehode jsem mel prasklej jen obal svetla a cocky byly ok, takze jsem to prehodil z puvodnich svetel a vse je ok
Březen 22, 20223 r Zdravím ja mam problém ze keď prepnem na diaľkové vypne mi xenon, je to možné nejak prepojiť aby to nevypinalo xenon pri diaľkovom.?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.