Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Nepovedl to mas recht,, maros chtel videt fotky :D tak jsem mu je sem prsknul... ono za ty prachy co do toho vrazil,se mohla udelat krasna decentni fabosenka ,ale jak rikas je to kazdyho vec ,,, dle chuti..

Já třeba teďka stavím Feldu a zatím vypadá po laku takto. Pravda zatím se není čím chlubit.

post-9896-1199645946_thumb.jpg

Já třeba teďka stavím Feldu a zatím vypadá po laku takto. Pravda zatím se není čím chlubit.

No vsak parada :palec2: , bude to pekny vozitko,, neplanujes(nebo uz mas) udelat nejake tema jak si zacal a jak pokracuje tva prace ? myslim ,zeby to radku lidi mohlo zajimat ... O podobnem projektu uvazuji ,ale zatim neni misto kde by se to dalo uskutecnit a potrebne groše ...

No vsak parada :palec2: , bude to pekny vozitko,, neplanujes(nebo uz mas) udelat nejake tema jak si zacal a jak pokracuje tva prace ? myslim ,zeby to radku lidi mohlo zajimat ... O podobnem projektu uvazuji ,ale zatim neni misto kde by se to dalo uskutecnit a potrebne groše ...

Jo o penězích mě povídej . Už jsem měl upravenou i Octavii 1 , ale to byly pouze laminátové doplňky (křídlo ,spojlery pod nárazníky a podobně). U Feldy jsem se do toho pustil stím ,že to prostě bude vypadat jinak než seriovka. Bohužel fotek moc není , spíš žádné.

Upraveno od Bburago

Ale ve finale bude urcite 100x hezci nez ta Fabie ;)

Upraveno od Cary_mary_fuck

Huste a pekne

Tak to taky doufám , koncem měsíce počítám ,že dám oflockovat celý interiér do béžové barvy . Teďka pomalu nastrojuji a tahám kabely . Nepotřebné kabely musím odstranit apod.

Tak to taky doufám , koncem měsíce počítám ,že dám oflockovat celý interiér do béžové barvy . Teďka pomalu nastrojuji a tahám kabely . Nepotřebné kabely musím odstranit apod.

Takze to budes mit akorat na srazy? Pac pochybuju ze s flockem by si to mel na kazdodenni jezdeni :) A co je v planu dal? Nemas foto zepredu?

Mnoho stastnych kilometrov vsetkym s OI

Tak urcite ,soudne dle vkusu to bude pekna fela !!. :) .. Ja treba nemuzu ze scoutů.,a to myslim vazne :palec2: ,mit cash tak bych vazne uvazoval jeslti si ho neporidit...

Taktez tobe od F :)

Takze to budes mit akorat na srazy? Pac pochybuju ze s flockem by si to mel na kazdodenni jezdeni :) A co je v planu dal? Nemas foto zepredu?

V létě stím počítám že budu jezdit pouze za pěkného počasí a hlavně srazy . Ta fotka je ještě před lakem , auto pouze v plniči.

post-9896-1199647112_thumb.jpg

Tak urcite ,soudne dle vkusu to bude pekna fela !!. :) .. Ja treba nemuzu ze scoutů.,a to myslim vazne :palec2: ,mit cash tak bych vazne uvazoval jeslti si ho neporidit...

Jo jo Scout je dost dobrý auto . Zatím jsem plně spokojený viz má stránka http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=31214

Caau dekujem napodobne :)

Jj to souhlas. Stejne tak se mi libi od Audi Allroad... :)

V létě stím počítám že budu jezdit pouze za pěkného počasí a hlavně srazy . Ta fotka je ještě před lakem , auto pouze v plniči.

Peeekne... tak to good luck at se vse povede. Zatim to vypada super ;)

Jj to souhlas. Stejne tak se mi libi od Audi Allroad... :)

No jo ale Allroad má trošku jinou cenu . Tak asi proto.

No jo ale Allroad má trošku jinou cenu . Tak asi proto.

No tak toe docela jasny.. :)

Peeekne... tak to good luck at se vse povede. Zatim to vypada super ;)

Díky za pochvalu . Už se teším až poprvé vyrazím . Tento rok to bude zatím bez hotového podvozku . To mě čeká až příští zimu. To víš manželka chce jet i na dovolenou.

Díky za pochvalu . Už se teším až poprvé vyrazím . Tento rok to bude zatím bez hotového podvozku . To mě čeká až příští zimu. To víš manželka chce jet i na dovolenou.

Jasny no.. zenska ma prednost :)

Jasny no.. zenska ma prednost :)

No ono hlavně celá rodina.

No ono hlavně celá rodina.

Vsak tak je to spravny :)

dobrá lidi ,,mizim dneska toho mam nejak všeho dost ., mejte se ! dobrou -_-

dobrá lidi ,,mizim dneska toho mam nejak všeho dost ., mejte se ! dobrou -_-

Broou ;)

Tak dobrou .

Co se tu deje ?

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.