maros Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 ne ne..at pada ,vzdy uz budou vanoce..... tady ale nepada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Bre ranko To je žrádlo vstávat takhle v tuhle hodinu !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Bolííí mě hlava ... zdarec vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 copak Jery ? Jsi to vcera prepiskl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 copak Jery ? Jsi to vcera prepiskl To je slaby slovo ... rano jsem nevedel co se deje ...Vcer ajsem na dííze potkal Tazze z fora ,pozdravil me a nez se mi zaply ''gvinty'' kdo to vubec je ..panecku ,,mazec po dlouhe dobe krasny vylet ...koukam,ze jsem tu dokonce i posilal pivka néé,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 To je slaby slovo ... rano jsem nevedel co se deje ...Vcer ajsem na dííze potkal Tazze z fora ,pozdravil me a nez se mi zaply ''gvinty'' kdo to vubec je ..panecku ,,mazec po dlouhe dobe krasny vylet ...koukam,ze jsem tu dokonce i posilal pivka néé,, ty si zase musel vypadat kde si potkal Tazze??byl v 3nu nekde?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 (editace) ty si zase musel vypadat kde si potkal Tazze??byl v 3nu nekde?? Palo caues jo,ptal se me kde te mam rikam,ze nevim ,ze my spolu na akce jezdime autem :-D ,ale jelikoz jsem byl vypit tak ''kííla'' nikde ... V Carodejkach jsem se byl rozparadit ) Editováno: 20. Prosinec 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 (editace) Jj ja taky vcera mel mensi viliovku...to zase bylo kurna skoda ze jsem tam nebyl taky mohli jsme pokecat o nejakem tom mensim srazku treba po novem roce nekdy Editováno: 20. Prosinec 2008, autor: Killer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Hola hola,Armin van Buuren volá To zas bude v álejích nablito.....ale za tu muziku to stojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Hola hola,Armin van Buuren volá To zas bude v álejích nablito.....ale za tu muziku to stojí zdarec,, ani nemluv.)kdy to je ? ... Killer - No .rikal jsem mu,ze neco vymyslime ,ze tedko neni moc casu a pocasi na kokot ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 To byl zase dneska den... presolila sem testoviny, presladila sem caj, spalila vanilkove rohlicky a vubec nic sem doma nestihla uklidit bych ty pripravy na Vanoce uplne zrusila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Stane se .... a proto ... radsi nic dneska nebudu delat a du na pifko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Přeji dobrý večer všem ve spolek Jen prolítám před nočním pracovním řádění po Brně !!! PS: Odpovím zítra páč nestíhám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Stane se .... a proto ... radsi nic dneska nebudu delat a du na pifko Tak to jestli můžu tak si dej za mě aspoň štyry hérníčky lahodného moku páč jdu tvořit hodnoty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Tak at ti to utece ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Tak at ti to utece ! 21:15 - 6:45 Dííík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Stane se .... a proto ... radsi nic dneska nebudu delat a du na pifko tak to ja uz praci sabotovala a mam tady cervene vinko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Jake cervene vinko ? Ja prave prisel dom a premyslim co si dam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 já teď taky přišel a dám si leda tak postel, brou noc, teda spíš ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Mě to nedalo sem ještě nejít a koukám ste se nějak zapomněli 2:40, 4:00 a já v hokně - se to ale někdo měl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 zdarec tak opet zdravim z prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 I ja zdravim osazenstvo. Nadlabnuty ale nic moc vyspany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Ty seš nic moc a já vůbec sem se nějak zasek na skypu Pro mě večer ale pro všechny ostatní "dobré dopoledne hospodáři" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 I ja zdravim osazenstvo.Nadlabnuty ale nic moc vyspany no tak to si bez lehnout ne- co te brani? ja az prijedu odpo domu tak to zalomim na 2 hodky ihned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Teda nevím jak u Vás, ale pokud jsem neusnul a nezdá se mě o letní dovolené, tak venku svítí slunko !!! A jak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky