Spidi Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Bré večír kolegové hospodáři !!! Zdar jak sviňa busisto, kudla co je to u obchoďáků ve štatlu za manévry...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 v MB u obchoďáků už relativně klídek, asi už mají všichni nakoupíno. Alespoň tedy já ano a nakoupit si jdu i já cca za hodinku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 vítej zpět Pepi, ahoj Hrábě Ahoj panáčku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Zdar jak sviňa busisto, kudla co je to u obchoďáků ve štatlu za manévry...? To jsou žně pro naše .... spoluobčany Tam je lepší přes den nejezdit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 ... mají všichni nakoupíno. ... To tys taky nedávno nakupoval ve štyry ráno v hospodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 To jsou žně pro naše .... spoluobčany Tam je lepší přes den nejezdit. Já byl teď hodinu v Globusu a stačilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 To tys taky nedávno nakupoval ve štyry ráno v hospodě jj neděle ráno jsem v tolik dovalil domů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Doufám že to bylo příjemné a bezbolehlavové zaseknutí se !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Dobré odpoledne pánové! Taky jsem se právě vrátil z nákupů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Já byl teď hodinu v Globusu a stačilo... Tak to je myslím jediný zařízení kde jsem neutratil ani Kč páč jsem tam ještě ani nebyl. Je to pro mě trochu dost z ruky . Ale parking u Hypernovy dneska kolem 11.hoďky taky dóst přeplněnej. Ale to jsem nejel nakupovat, to bych se z toho tak nějak asi po... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Brej večír všem .,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Nápodobně Jeronymo Určitě se máš líp jak já kterej jdu ve 23.00 do hokny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Ja bych spal. Jinak cus kuci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Hrabe,ze se ti chce Do kolika budes tocit koleckem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 (editace) Zdar kluci: ) HF-Reknu ti ,zeby se mi nechtelo ,ale nenadelame nic co ... I tak ,ve 3 rano vstavam a delam sofera ... Editováno: 23. Prosinec 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Hrabe,ze se ti chce Do kolika budes tocit koleckem ? Spát se mě zatím nechce ale to taky příjde Nechce ale za ty love !!! Ráno končím v 7:01 ale večer místo na noční do kostela jdu od 18:45 - 6:44 vozit pytlovanej vzduch . Aspoň budu mět klid !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 ... Nějak zjišťuju že ty noční zase nejsou tak špatný. Už jenom ráno na vozovně když jdeš dom a ostatní nasr. že musej na to. A hlavně teď před vánocema ten klid na silnicích přes noc nemá chybu. Ale všude je něco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 (editace) Zitra jdu taky do kostela s rodinou,je to takova tradice ,ze na stedrej den vsichni vyrazime poslouchat koledy : ) ... To se mi taky libilo kdyz jsem sel ve ctvrtek v noci do prace a v patek rano krasa do pelechu ...ale nejak me to nicilo ,jeste ,ze se nemuselo chodit pravidelne : ) Jinak te provoz je asi jak kde, unas to dokonce i v noci celkem jezdi pac nam otevreli Tesco NON-STOP tak lidi nakoupujou a jezdi )... Dneska jsem byl jeste neco malo pred vanocema dodelat ,stoly ,nejake doplnky a pak ,ze se stavim na obed a je to hruza,,pochybi pres ty svatky tech parkplaců.-. ale conevidet to skonci Editováno: 23. Prosinec 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 To bych taky mohl obnovit. Vlastně mladej za těch 12.let tam ještě asi ani nebyl. Uvidíme co bude příští rok. Koledy se u nás odehráli dneska v 17:00 na návsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Nonstop Tesco je jenom na začátku D2 a tam se ten provoz vstřebá. Jedna pakárna zítra skončí a hned začne ta výprodejová ale to už nebude tak hrozný - doufám !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 (editace) No ,uz si preju aby zacalo jaro ., at to vsecko zase skonci .Rok co rok mi ty svatky lezou krkem a lidi jsou cim dal vic otravnejsi. Ale mozna to je kvuli tomu jaky jsem mel komplet tenhle rok,Moc se nedarilo,treba bude zarok lip Co se tyce koled na ty si cas najdu nekdy i doma,,mam takovy disko,r&b a ruzne mixiky a remixy ,to muzu ... Editováno: 23. Prosinec 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Jj. Začnou srazy a zase bude dobře. Letošní rok byl jak v čem dobrej. Každopádně doma nic moc tak uvidíme co bude dál a jestli bude líp - doufám že jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 No na sraz se tesim obzvlast ,,uz se konecne musim jak s tebou tak s bandou srazit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 To by se nám letos konečně mohlo povést - teda mělo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 (editace) Ono se to povede urcite :)vsak chybel kousek ... Editováno: 23. Prosinec 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky