O.v.i. Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 doufam, ze to takhle nebude pokracovat v novem roce :-) to vis a co asi tak mame v praci delat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 sand to nebude pokračovat, by mě to honem rychle přestalo bavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 si kuř jo toto je taky povedeny.... ale dal to.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 tady jeden Katky podpis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Kuci,tak ja jsem po O . Bramorova kase,volske oko,kecup ...mnamka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 tak to jsi si šmáknul, bych jen vynechal ten kečup já jsem taky po obědě, tvarohová buchta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 tady jeden Katky podpis presne konecne zacla s necim "lepsim" Kerndlovka ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 tady jeden Katky podpis tys mi to rek o to vic ja chtela .............. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Kuci,tak ja jsem po O . Bramorova kase,volske oko,kecup ...mnamka Mari ,,si teda davas do pupku .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Bobik tvarohovou buchtu bych si take dal...... doufam ze tvarohu bylo dosti Jery...davam,kdyz je moznost. ale cetl jsem,ze i ty nezahalsi a jen same dobroty soukas do sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 tak, tvarohu musí bejt hodně a tady něco veselejšího http://www.youtube.com/watch?v=PaMAIFdzhe0 http://www.youtube.com/watch?v=a2pgqQg2yPU...feature=related Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 tak devcata - jdu z prace prdim na to ..... takze vse best do toho novyho jaru a nenalejte.... znate se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 ...davam,kdyz je moznost. ale cetl jsem,ze i ty nezahalsi a jen same dobroty soukas do sebe Snazim se ,aby bylo všecko v cajku ... doufam,ze mi do vecera nebude blbe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 čau ovi, maj sa a taky vše best do nadcházejícího roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 -_- cest soudruzi!! letim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 ještě 3 hodiny, ale nějak to zmáknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 To už se zvládne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Bobik musi byt,ale vis jak to byva,tvarohu pramalo a clovek znechucen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 když je tvarohu v buchtě málo, tak to potom nejde jíst, je to suchý a lepí se to na patro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Tak,,,mam za sebou poslední oběd roku 08 ,,jde se odpocivat., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 odpočívám celej den nejhorší je, že už fakt nemám co dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 (editace) smakovalo ? Co bylo dobrego ? Editováno: 31. Prosinec 2008, autor: maros Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 (editace) Bobe - to se pak někdo má Mari - Chutnal ,,kuřecí zavítky -) ...mam docela dost Editováno: 31. Prosinec 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 bobik a co valstne delas,kdyz delas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky