Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
kola jsou teď zrovna na autě to nejčistší :)

tak u me to nejspinavejsi.Navic vcera z nejakyho nakladaku spadla nejaka vazelina a jako naschval mi zadelala celej bok.Jsem zvedavej jak to budu dostavat dolu

Vloženo
vzdyt to tam pisu, ze na 10.km proste 1.shell na D1 smer z Prahy.

Jsem lama ale nejak se v tech km nevyznam.Budu najizdet na dalnici v Ricanech nebo v Mirosovicich,tak nevim kde je ten 10tej km

Vloženo
Čao Jero, pěknej humáč... :help:

Zdarec ....

No ,v noci jsem se probudil a snezilo i tady dole ,uz jsem myslel,ze to prislo,ale jeste chvili to snad v nizinach vydrzi bez snehu.,, jediny co je blyb,ze uz to zacina klouzat ...

Musel jsem to,provizorne vyfotit.,,

Vloženo
zdarec chlapi ,,, dame jedno ? -_- ... jsem byl dneska bez autaku panecku a odpocinuty jsem az az :D

Čao Jero, no minimálně jedno... ;)

Já su docela utahanej, lítal jsem po ouřadech a odpoledne po autobazarech. Ale teď už jen relax, koukám na óčko na Hitzone 80´s - tohle fakt můžu... :palec2:

Vloženo

mam docela chutě ...

Dneska jsem jen sedel u kompu doma,semtam jsem neco pokutil a zas dokola ...

Jirko uz jsi v CR ? ...

Spidi - koukas po nejakem aute na kseft ?

Vloženo
Čao Jero, no minimálně jedno... ;)

Já su docela utahanej, lítal jsem po ouřadech a odpoledne po autobazarech. Ale teď už jen relax, koukám na óčko na Hitzone 80´s - tohle fakt můžu... :palec2:

Taky jsem mel dneska litacku.No a taky jsem si na poste vyzvednul kliky v barve,ale nevim jestli se mam do vymeny poustet sam

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...