ohajek Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 cca dva roky zpet jsem dal ty polaky, co ma Zabiak. Silenost... .( ze zacatku to nevypada spatne, sily maji hafo ale clovek je musi pridrzet na konci, jinak silene skubnou nejen dverma, ale i celym autem. je to tak extremni, ze se malinko popustily dvere nis (v pantech nahore) a zacli drit, takze NA PRD... v zadnem pripade nedoporucuju (usetrit, ale nakonec vas to stoji vic nez origo z autorizovanyho servisu)! :/ takze bud ORIGO nebo repase pres toho pana z Ostravy. zkrouceny panty za to nestojej!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korek_2003 Vloženo 19. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2010 Tak vám přátelé musím s těžkým srdcem oznámit, že firma pana GORČÁKA zanikla jediné co dělá je, že přijímá nabídky na odprodej KNOW-HOW na repas vzpěr.Tak dlouho jsem odkládal repasi těch mých až se jhich nedočkaly :-( Nemáte někdo podobný kontakt na takovou kvalitu jako byla tahle firma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza_4 Vloženo 16. Květen 2011 Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 (editace) Zdravím všechny....mám dotaz.....chci se zeptat na přesnou funkci vzpěr kufru......ja mi jasné,že musí kufr od určité polohy zvednout nahorů a držet.....a jak je to s tlumením při zavírání?Musím dveře rukou stáhnout až dolů a pak až dole pustit...kdybych je pustil z větší výšky,tak by asi upadly.Je to v pořádku,nebo by měly vzpěry stejně jako pomalu otevírají,tak i zavírat?Předem díky A když už o tom mluvíme,nemá někdo zkušenost s touto firmou v Brně: http://www.moliton.cz/ Psal jsem mail,jak je to s reklamací a kolik toho vydrží a toto mi odpověděli: "Naše vzpěry dřží 10.000 – 12.000 ciklů. Záruku na vzpěry dáváme 1 rok , tak jako jiný výrobce. Vzpěry prodáváme od roku 2007 a zatím máme 0,002 % reklamací ." Co myslíte? Editováno: 16. Květen 2011, autor: Honza_4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 16. Květen 2011 Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 Se vzpěrama to mám stějně jak Ty. Možná, že nejsou už v nejlepší kondici, ale aby i nové ubrzdily "letící" dveře, to ne. Stejné jsem to měl na Felicii. Ad: Záruku na vzpěry dáváme 1 rok , tak jako jiný výrobce. Nějak málo, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iwhy Vloženo 10. Září 2011 Sdílet Vloženo 10. Září 2011 Má niekto z vás kto menil vzpery skúsenosti so značkou FEBI? S poľskými vzperami som už tú česť mal a už na auto nepôjdu, tieto sú v cenovke na rozdiel od nich 5€ ku 30€, tak predpokladám, že by tomu mala odpovedať aj kvalita. Na druhú stranu, nechcem zas vyhodiť toľko za niečo čo nebude tie dvere spomaľovať v koncových polohách. Vďaka za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jetotak Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 Ahoj, koupil jsem si originální plynové vzpěry na Škodu Octavia combi. Myslel jsem si, že když úplně pustím dveře dolů - tak se dveře pomalu dovřou, ale není tomu tak. Nevíte, zda-li je to na reklamaci, nebo je tak správně? Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 Zajdi do prodejny Škoda a udělej to na novém autě. Myslím, že Tě vynesou v zubech. Ty vzpěry nikd nedokážou udržet dveře po celé dráze a pomalu je zavírat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 Tak tak to bys musel o pá levelů výš a tam už tuhle vymoženost možná auta mají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jetotak Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 Myslel jsem si to, ale nedalo mně to, abych to napsal ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 15. Únor 2012 Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 www.gorcak.cz již opět funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 16. Únor 2012 Sdílet Vloženo 16. Únor 2012 (editace) Sice nemám combi, ale hatchback OI, ale po zkoušení různých výrobků jsem zakotvil u vzpěry MAGNETI MARELLI, koupil jsem ji zde: http://www.autodily-...1106&nazev=177. I v krutých letošních mrazech FUNGOVALA jako originál. A přitom je levnější. Editováno: 16. Únor 2012, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 16. Únor 2012 Sdílet Vloženo 16. Únor 2012 Já jen upřesním pojmy. Hatchback je třeba Felda krátká. OI (ne kombi) je pak Liftback. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 16. Únor 2012 Sdílet Vloženo 16. Únor 2012 Jasne,liftback,spletl me ten popis na jejich strankach. Proste sedan s vyklopnymi patymi dvermi misto vika kufru :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomci Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 Dnes jsem navštívil pana Gorčáka. Za 2 hodiny jsem měl vzpěry zpátky i namontované. Vyrazil na ně datum kvůli jednoleté záruce. Spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek92 Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 Ja som kúpil vzpery v Autokelly za 7,72 Eur kus a zatial spokojnosť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 Nemá někdo návod, jak si to zrenovovat? Musí to být podle mě docela jednoduché... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 No to těžko uděláš doma....Nevím jak bys tam chtěl dostat tlak ...Pumpiškou?Nebo kompresorem?Vše slabé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 I tak by mě zajímal postup, jak se to dělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 No mě by zajímalo kudy se tam dopravuje ten vzduch..Neví někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Tam se plní nějaký plyn, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 A není tam jenom pružina, která vytlačuje píst a pak olej nebo vzduch, který se "přeléva" z prostoru před pístem do prostoru za píst? Velikost otvoru kterým se "přelévá" určuje tlumící účinek (aby nevystřelily moc velko silou). Síla pružiny se volí zase podle hmotnosti dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 To je dobrá myšlenka...Akorát,že to má své ALE...Nedávno jsem sundal z Fábie unavenou vzpěru..A ona měla pístnici úplně navolno...Tudíž žádná pružina..A jednou můj děda chtěl vzpěru rozmontovat pilkou a to se divil když mu olej pod velkým tlakem vylítal po garáži...A opět žádná pružina... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Trochu info ohledně vzpěr http://www.plynovevzpery.eu/funkce.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camell.k Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Byl jsem taky před pár dny u pana Gorcaka s origo vzperama a naprostá spokojenost s funkčností a rychlostí opravy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 A nedíval jsi se, jak to pan mistr renovuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.