camell.k Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 Nene nedival. urcite svoje know-how jen tak neprozradi. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 A za úplateček? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camell.k Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 Jooo to by ses musel zeptat ho :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 11. Květen 2012 Sdílet Vloženo 11. Květen 2012 (editace) Zdravím, existuji nějake vzpěry které jsou silnější? koupil jsem nové a nic moc hlavně potřebuju aby to šlo ztěží zavřít páč když se zapomenu a nebo tam leze někdo jiný a pustí to od pulky tak to udělá takou mrdu až se bojím že jednou vysklím sklo. + dobudoucna chci ješte křídlo a to taky cosi přidá na váze 5tých dveři. Edit. Až ted jsem si všiml že to je v sekci na combi ale já mám hatchback !!! Editováno: 11. Květen 2012, autor: DonnJarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Prostě se víc naplní a ty vzpěry by měly mít větší odpor. Takže buď renovace nebo zkusit někde pohledat na netu, ale s tím bude problém, protože kupovat jiné než origo je risk - buď to bude vystřelovat do vzduchu, nebo to půjde hodně slabě. Nejlépe je asi říct panu Gorčákovi o problému a on by si s tím měl pomoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 A jaký má nick tu na fóru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Tady má své stránky http://www.gorcak.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Díkes ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevinios Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 (editace) Zdravím, existuji nějake vzpěry které jsou silnější? koupil jsem nové a nic moc hlavně potřebuju aby to šlo ztěží zavřít páč když se zapomenu a nebo tam leze někdo jiný a pustí to od pulky tak to udělá takou mrdu až se bojím že jednou vysklím sklo. + dobudoucna chci ješte křídlo a to taky cosi přidá na váze 5tých dveři. Edit. Až ted jsem si všiml že to je v sekci na combi ale já mám hatchback !!! Nech si repasovat vzpěry + pridat silu...a nebo si muzes koupit rovnou nový - ale kup si vzpery vyrabene na RS...tam uz pocitaji i s vahou kridla http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1z5827550f-plynova-podpera-patych-dveri-rs-oe-8016.html Editováno: 21. leden 2013, autor: Kevinios Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 Na každé vzpěře ja zpravidla napsano na jakou sílu je určena. Např. F500N Pan Gorčák naplní dle požadavků na vyšší příp. nižní sílu. Když jsem potřeboval vzpěry na přední kapotu tak mi upravil délku (zkrátil) a sílu upravil z 500n na 300N Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evgeny Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 Zo Slovenska sa neoplatí posielať vzpery naopravu do Česka, síce Gorčak má jednotnú lákavú cenu na opravu, ale keď všetko dátedokopy , tak to nebude najjednoduchší a najlačnejší variant. Poslal somGorčakovi vzpery 5 dverí Octavia 1, tak cenovo mi to vyšlo: poštovné zoSlovenska- 5,-EUR (125 CZK), 300,-CZK – oprava, 350,- CZK balné a poštovne(!!)a nemilé prekvapenie 6,-EUR za dobierku na slovenskej pošte.Takže za 37,- EUR sa dá zohnať už nove. Skúpy dva razy kúpi. Moja chyba. Vzperypo oprave fungujú síce dobre, ale nie je to tak, ako bolo a je to furt ibarepas a nefungujú rovnako. Jedna je slabšia. Alebo ak už niekto chce zo Slovenska poslať,tak sa dopredu dohodnúť na konečnej cene za všetko a poslať peniaze Gorčakovispolu zo vzperami. Za týždeň to budete mať späť. Tak to je moja skúsenosť. Inačna Slovensku vyrábajú vzpery na objednávku. Na O1 stoji 13,- EUR/kus bez DPH. Nejakáfirma Setro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Nemohl by se mi prosím někdo podívat kdo má Octavii I combi poface, zda je na kastli nějaký protikus ke gumovým zarážkám? Mám na mysli ty gumové zarážky co josu v rozích na pátých dveřích, potřeboval bych vědět co je na kastli kam po zavření kufru dosednou. Já tam mám jen plast a nejsem si jist, zda tam neměla být i guma. Případně foto potěší, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 Tak si odpovím sám, u Octavie I tam gumové dorazy nejsou, jsou jen na rozích kufru. Mám opravené vzpěry, nahoře brzdí dobře, paté dveře nepadají, drží dobře, ale vždy když kufr zavírám tam to hrozně třískne. Čím ot může být? Začínám mít dojem že to nebude vzpěrama. Tak čím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOSER_ Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Ahoj všem, chci koupit tátovi k Vánocům nové vzpěry 5. dveří na OII předface liftback se stěračem, můžete mi nějaké doporučit, které fungují jako origo a především jistě pasují? Koukal jsem, že cena je od cca 130 až po 1000 Kč za 1ks. Děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poweron Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Ahoj mam spatne vzpery na OII combi, poslal jsem p.Gorcakovi na opravu ale volal mi, že jsou neopravidelne, že jsou prorezlé, že si mám koupit nové, nemáte někdo zkušenosti tady s těmito? http://www.cc-autodily.cz/podpera-plynova-5-dver-9 Origo mi příjdou předražené, ale zase nechci žádný šunt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poweron Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 Nakonec jsem sehnal vzpery Stabilus, vyrábí je pro škodovku i popisy jsou jak na originálech a funguji naprosto jak origo i s dojezdem mohu jen doporucit cena jedne vzpery 340kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 doporučit je může teprve po té, co s nimi zažiješ jak mrazy, tak parné léto. Teď funguje i Strarline... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex.333 Vloženo 14. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2019 (editace) V 18. 11. 2015 na 13:59, Wittmann napsal: doporučit je může teprve po té, co s nimi zažiješ jak mrazy, tak parné léto. Teď funguje i Strarline... Zajímalo by mě, jestli je někdo se Stabilusem nespokojený - právě dnes jsem jej objednal poté, co jsem vzkoušel Starline, který netlumí dojezd. Sice jsem teď někde četl, že se musí montovat naopak a pak teprve tlumí, ale to jsem zjistil bohužel pozdě. Editováno: 14. Říjen 2019, autor: alex.333 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.