PeterM Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Dobry den, ako ste riesili zaslepenie dier v palubovke po napr. drziaku na mobil? Peter. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Dobry den,ako ste riesili zaslepenie dier v palubovke po napr. drziaku na mobil? Peter. Do dir jsem zašrouboval černé šrouby a vypadá to celkem v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 A nebo jestli sezenes urcity dil palubovky za prijatelnou cenu tak nejlepe vymenit cely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 vim ze se tu neco psalo ze to jde horkovzdusnou pistoli, ale asi to clovek musi umet:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 a co třeba nákou vkusnou samolepkou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterM Vloženo 2. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2008 vim ze se tu neco psalo ze to jde horkovzdusnou pistoli, ale asi to clovek musi umet:) robil to niekto, len sa obavam, aby som nespravil este horsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 robil to niekto, len sa obavam, aby som nespravil este horsie zkousel jsem to na kousku na zadnic tapecich a dopadlo to tak ,ze to dostalo lesklou barvu(cerne tepeci), takze az narazím na cerny v elektrice tak to vymením . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 (editace) Horkovzduška je dobrá na ráhy atd., díry s její pomoci nezaděláš. Buď vyměnit díl palubovky, nebo se obrátit na firmy, ktří se tím živí. Dokáží takové díry zacelit jak v plastu, tak třeba i sedadla atd. Zkusím najít nějakej odkaz na nějakou firmičku. Našel jsem, tak třeba: http://www.prag-info.cz/firma/martinjerab/ Editováno: 2. leden 2008, autor: KaJe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Dobry den,ako ste riesili zaslepenie dier v palubovke po napr. drziaku na mobil? Peter. mas facelift nebo predfacelift?kdyby pred tak o jaky dil se jedna,mam ji po predelani spodku palubky myslim krome jednoho vsechny a jen zavazi,kdybys chtel napis a domluvime se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 http://www.autodoktor.cz/ osobní skušenost a maj za jedna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Měnit díl jsem nechtěl, tak v černé palubce jsem to zalepil černým siliconem. Kdyby tomu bejvalej pán ty dirky mírně nedjehloval-nevím proč :-), tak by to nebylo skoro znát. Jinak není nad výměnu dílu, ale jsem línej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Nebo díry zaslepit držákem na mobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterM Vloženo 3. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Nebo díry zaslepit držákem na mobil To bude asi najpechodnejsie riesenie. Alebo co tak ich zapravit dakym tmelom a potom ten tmel nafarbit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Proč barvit tmely se daj koupit v ruzných barvach,a pokud máš černou palubku tak kup černej jak napsal Dick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 a co třeba nákou vkusnou samolepkou ? Tak jak se pise, jde to udelat horkovzduskou,ale velmi opatrne aby se ten matros moc nerozleptal,pak by se to muselo menit uz cele..... a jak uz se tady kdysi psalo ,a jak pise Adam ,hod tam nejakou samolepku .,, treba nejake pekne Berušky ... to byl samozrejme vtipek ,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Tak jak se pise, jde to udelat horkovzduskou,ale velmi opatrne aby se ten matros moc nerozleptal,pak by se to muselo menit uz cele..... a jak uz se tady kdysi psalo ,a jak pise Adam ,hod tam nejakou samolepku .,, treba nejake pekne Berušky ... to byl samozrejme vtipek ,, Jakej vtipek, já tam ty berušky mám :D posílal jsem i fotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Jakej vtipek, já tam ty berušky mám :D posílal jsem i fotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lackoslav Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Podobnú tému som založil asi pred rokom a nápady na riešenie sa vôbec nezmenili...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Podobnú tému som založil asi pred rokom a nápady na riešenie sa vôbec nezmenili...... Však ja vím ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.