Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobry den,

ako ste riesili zaslepenie dier v palubovke po napr. drziaku na mobil?

Peter.

Dobry den,

Peter.

Do dir jsem zašrouboval černé šrouby a vypadá to celkem v pohodě :palec2:

A nebo jestli sezenes urcity dil palubovky za prijatelnou cenu tak nejlepe vymenit cely.

vim ze se tu neco psalo ze to jde horkovzdusnou pistoli, ale asi to clovek musi umet:)

a co třeba nákou vkusnou samolepkou ? :palec2:

• Autor
vim ze se tu neco psalo ze to jde horkovzdusnou pistoli, ale asi to clovek musi umet:)

robil to niekto, len sa obavam, aby som nespravil este horsie

robil to niekto, len sa obavam, aby som nespravil este horsie

zkousel jsem to na kousku na zadnic tapecich a dopadlo to tak ,ze to dostalo lesklou barvu(cerne tepeci), takze az narazím na cerny v elektrice tak to vymením .

Horkovzduška je dobrá na ráhy atd., díry s její pomoci nezaděláš. Buď vyměnit díl palubovky, nebo se obrátit na firmy, ktří se tím živí. Dokáží takové díry zacelit jak v plastu, tak třeba i sedadla atd. Zkusím najít nějakej odkaz na nějakou firmičku.

Našel jsem, tak třeba: http://www.prag-info.cz/firma/martinjerab/

Upraveno od KaJe

Dobry den,

Peter.

mas facelift nebo predfacelift?kdyby pred tak o jaky dil se jedna,mam ji po predelani spodku palubky myslim krome jednoho vsechny a jen zavazi,kdybys chtel napis a domluvime se

Měnit díl jsem nechtěl, tak v černé palubce jsem to zalepil černým siliconem. Kdyby tomu bejvalej pán ty dirky mírně nedjehloval-nevím proč :-), tak by to nebylo skoro znát. Jinak není nad výměnu dílu, ale jsem línej ...

Nebo díry zaslepit držákem na mobil lol

• Autor
Nebo díry zaslepit držákem na mobil lol

To bude asi najpechodnejsie riesenie. Alebo co tak ich zapravit dakym tmelom a potom ten tmel nafarbit.

Proč barvit tmely se daj koupit v ruzných barvach,a pokud máš černou palubku tak kup černej jak napsal Dick

a co třeba nákou vkusnou samolepkou ? :palec2:

Tak jak se pise, jde to udelat horkovzduskou,ale velmi opatrne aby se ten matros moc nerozleptal,pak by se to muselo menit uz cele..... a jak uz se tady kdysi psalo ,a jak pise Adam ,hod tam nejakou samolepku .,, treba nejake pekne Berušky :D ...

to byl samozrejme vtipek ,,

Tak jak se pise, jde to udelat horkovzduskou,ale velmi opatrne aby se ten matros moc nerozleptal,pak by se to muselo menit uz cele..... a jak uz se tady kdysi psalo ,a jak pise Adam ,hod tam nejakou samolepku .,, treba nejake pekne Berušky :D ...

to byl samozrejme vtipek ,,

Jakej vtipek, já tam ty berušky mám :D :D :D posílal jsem i fotku.

Jakej vtipek, já tam ty berušky mám :D :D :D posílal jsem i fotku.

-_-:palec2:

• 4 týdny později...
-_-:palec2:

Podobnú tému som založil asi pred rokom a nápady na riešenie sa vôbec nezmenili...... :doh:blink::wacko:

Podobnú tému som založil asi pred rokom a nápady na riešenie sa vôbec nezmenili...... :doh:blink::wacko:

Však ja vím ... ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.