Přejít na obsah

DNES 6.1.2007 MIMOŇ LETIŠTĚ

Doporučené příspěvky

vprdeli takovídle rychlofky, bobik volá ráno když sem byl ještě nalitej ze soboty a pak sem musel něco robit

pokud se pojede příští tejden, tak bych jel..

jinak sněhu tam bylo docela málo

bobika: voe co odpověd na sms? sereš na mě jo?!! lol

šněhu bylo tak akorát, víc by bylo už na škodu nižším autům :D

pardón, sem nějak opoměl odepsat. Ae vidím to velice velice bledě. Podle mě to tam už dnes stojí za prd a jsem do šera v práci a pak za tmy už by to nemělo cenu - bylo by to o ústa

Klaca:u bobíka je všechno rychlý :p má se oteplit,je to v hajzlu,jinak zima ještě nekončí,a třeba v pátek veřer napadne....

Nebuď drzej lol

Taky bych chtěl někam zajet, a nejblíž mám Milovice (letiště), víte někdo jaký je tam počasí? Jestli je tam sníh a tak. Dneska tam sněžilo nebo pršelo? Díky

Milovice bych na sněhu nedal ani za nádrž benzínu zdarma. Tam projíždím s odporem i v létě. Strašnej povrch.

Bobik: Japato si nedal tentokrát ten podstavec u hangárů? lol;)

Njn, podstavec už není pro mě. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky bych chtěl někam zajet, a nejblíž mám Milovice (letiště), víte někdo jaký je tam počasí? Jestli je tam sníh a tak. Dneska tam sněžilo nebo pršelo? Díky

já mám taky Milovice kousek,ale jezdím snima do Mimoně :palec2: jinak tyd v Kolíně docela brutus pršelo...

Odkaz ke komentáři

šněhu bylo tak akorát, víc by bylo už na škodu nižším autům :D

pardón, sem nějak opoměl odepsat. Ae vidím to velice velice bledě. Podle mě to tam už dnes stojí za prd a jsem do šera v práci a pak za tmy už by to nemělo cenu - bylo by to o ústa

tak uvidíme jak bude o víkendu, ale kua jel bych ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...