Tomas_ek Vloženo 6. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2008 i gumám se to líbilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Fakt super fotky... snad někdy příště no..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 vprdeli takovídle rychlofky, bobik volá ráno když sem byl ještě nalitej ze soboty a pak sem musel něco robit pokud se pojede příští tejden, tak bych jel.. jinak sněhu tam bylo docela málo bobika: voe co odpověd na sms? sereš na mě jo?!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 jéééééé to vypadá jako letiště! :D jinak sněhotrony jsou cool!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Klaca:u bobíka je všechno rychlý má se oteplit,je to v hajzlu,jinak zima ještě nekončí,a třeba v pátek veřer napadne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 jinak pro ty co minulý rok v ziměna letišti nět,tak se nás tam sešlo docela dost...nemám fotky....ale něco je z minulého roku zde tak snad se navnadíte http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...8903&st=100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 hoši krása - příště taky pojedu já trénoval na park. v Práglu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Taky bych chtěl někam zajet, a nejblíž mám Milovice (letiště), víte někdo jaký je tam počasí? Jestli je tam sníh a tak. Dneska tam sněžilo nebo pršelo? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Bobik: Japato si nedal tentokrát ten podstavec u hangárů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2008 vprdeli takovídle rychlofky, bobik volá ráno když sem byl ještě nalitej ze soboty a pak sem musel něco robitpokud se pojede příští tejden, tak bych jel.. jinak sněhu tam bylo docela málo bobika: voe co odpověd na sms? sereš na mě jo?!! šněhu bylo tak akorát, víc by bylo už na škodu nižším autům pardón, sem nějak opoměl odepsat. Ae vidím to velice velice bledě. Podle mě to tam už dnes stojí za prd a jsem do šera v práci a pak za tmy už by to nemělo cenu - bylo by to o ústa Klaca:u bobíka je všechno rychlý má se oteplit,je to v hajzlu,jinak zima ještě nekončí,a třeba v pátek veřer napadne.... Nebuď drzej Taky bych chtěl někam zajet, a nejblíž mám Milovice (letiště), víte někdo jaký je tam počasí? Jestli je tam sníh a tak. Dneska tam sněžilo nebo pršelo? Díky Milovice bych na sněhu nedal ani za nádrž benzínu zdarma. Tam projíždím s odporem i v létě. Strašnej povrch. Bobik: Japato si nedal tentokrát ten podstavec u hangárů? Njn, podstavec už není pro mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Taky bych chtěl někam zajet, a nejblíž mám Milovice (letiště), víte někdo jaký je tam počasí? Jestli je tam sníh a tak. Dneska tam sněžilo nebo pršelo? Díky já mám taky Milovice kousek,ale jezdím snima do Mimoně jinak tyd v Kolíně docela brutus pršelo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 já mám taky Milovice kousek,ale jezdím snima do Mimoně jinak tyd v Kolíně docela brutus pršelo... Tak díky Bobiku a Miro za info. Dneska řikali že v sobotu má sněžit skoro na celém uzemí ČR i v nížinách, tak snad.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Taky jste se pěkně vyblbli. Jako my v Kněžmostě . Tam je letiště sice menší, ale vyblbli jsme se dosyta a za barákem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 šněhu bylo tak akorát, víc by bylo už na škodu nižším autům pardón, sem nějak opoměl odepsat. Ae vidím to velice velice bledě. Podle mě to tam už dnes stojí za prd a jsem do šera v práci a pak za tmy už by to nemělo cenu - bylo by to o ústa tak uvidíme jak bude o víkendu, ale kua jel bych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2008 když bude obstejně, tak vyrazíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 U nás dneska celý den svítilo sluníčko a teď večer ta břečka zmrzla a podobný to bude asi i na letíšti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Jo jo taky bych celkem jel, ale počasí je zatím zřejmě proti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Musíme doufat že na sobotuz napadne zmrd bílej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Obávám se, že ten zm..d bílej asi nenapadne bude pršet takže autu obuju korčule. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Hmm,zátím to nevypadá...dneska ráno to fakt tady vypadalo na brusle a teď pomalu na plavky je asi 8stupňů...no pořád je čtvrtek...do soboty daleko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2008 sobota nereálná neděle jedu Bobískovi pro dáreček k Ježíškovi - konečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 sobota nereálnáneděle jedu Bobískovi pro dáreček k Ježíškovi - konečně Proč nereálná? , ty jsi už byl, tak můžou jet ostatní ale asi to nedopadne... špatné počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2008 absolutně nereálná - kde se jezdilo, budou zmrazky - takže všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 absolutně nereálná - kde se jezdilo, budou zmrazky - takže všude co bude mít Bob za dáreček? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2008 až bude, tak bude foto, odkládá se to né mojí vinou už od prosince, tak nechci zakřiknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.