Dave33 Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 absolutně nereálná - kde se jezdilo, budou zmrazky - takže všude jj auto by dostalo zabrat, spíš by to bylo poskakování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Klíííd.........třeba roztaje do soboty a napadne nový.....já jsem ale optimista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 Dnes jsem tam byl úpně sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Sám na celý letiště jůůůůůůůůůůů,bylo to nějaký mokrý....já jsem se vožral....musíme počkat až napadne pořádně...prý v unoruu má....padat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Dej pokoj uz at je jaro.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Ty jsi taky jaro ale zase na jednu stranu...taky bych jaro....to víš tady u nás v kolíně jsme si sněhu moc neužili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Bobi, nechceš si tohle kecací téma přesunout jinam? Furt se tu řešilo co do srazů patří a co ne a tohle s tím už nemá nic společného.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Ale jdi ty..v tématu srazu Ustí nad Labem se řeší co???taky jsem tak toho poslední dobou moc neřeší o srazu....tak proč přesouvat....ale když Bob uzná za vhodné..nubudu odporovat....jemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 To já jen tak, ti co se jich to týká znají i pozadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.