Tlamovec Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Hoj všem jelikož už nevím kde hledat tak prosím o pomoc. Táta koupil Fabku 02 a při otočení klíčkem na 1 začne auto pípat(cinkat).Je to nějaká chyba lebo čo???Jak poznat oč jde?? Děkuji velice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typhoons Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Hoj všem jelikož už nevím kde hledat tak prosím o pomoc.Táta koupil Fabku 02 a při otočení klíčkem na 1 začne auto pípat(cinkat).Je to nějaká chyba lebo čo???Jak poznat oč jde?? Děkuji velice. Ze by otevrene dvere.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Hoj všem jelikož už nevím kde hledat tak prosím o pomoc.Táta koupil Fabku 02 a při otočení klíčkem na 1 začne auto pípat(cinkat).Je to nějaká chyba lebo čo???Jak poznat oč jde?? Děkuji velice. pípat a nebo to jen jednou pípne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendam Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 prázdná nádrž? dveře? pásy? námraza? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Jedná sa o novú fábiu teda FII alebo starú varobenú v roku 2002???? Máš tam palubný PC? čo ukazuje displej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mior Vloženo 24. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2012 Dobry den. Mam Fabiu 1.2 rocnik 2004. Vedel by mi niekto poradic co moze byt ked ked mi v aute nieco trikrat PIPA. Mam vsetky prevadzkove kvapaliny v poriadku aj vsetko ostatne takze nieco doliat nepomoze ;-). Zacalo to tak ze obcas sa ozvalo z palubovky 3x dlhe pipnutie pocase sa toto pipanie zacalo ozyvat castejsie a teraz to pipa skoro v kuse zaroven sa nerozsvecuje ziadna kontrolaka az doteraz teraz obcas s pipanim blikne aj vykricnik ako pri zatiahnutej rucnej brzde. Auto sme dali nacitat a neustale vypisuje chyby ze ma sporadicku komunikaciu s ABS palubnou doskou servom a este asi dve ci tri dalsie veci scim je kominukacia iba sporadicka. Hladali sme preto chybu v kabelazi ale vsetky kable sme rozobrali a prekontrolovali su ciste a niesu nikde poskodene ani mokre. Za kazdu radu dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 24. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2012 Super NAZOV TEMY!!! Malo brzdovej kvapaliny!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 24. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2012 co čidlo ABS na kole nebo na měření množství kapaliny. Respektive jejich konektory. Taky bych to typnul na množství brzdovky, ale z tohodle Mam vsetky prevadzkove kvapaliny v poriadku aj vsetko ostatne takze nieco doliat nepomoze předpokládám, že si to kontoloval a nikde ti neteče, aby jí tam zas bylo málo. Jinak souhlas sPROCHYm, že to je genialní název vlákna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaveloSK Vloženo 24. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2012 Hoď sem všetky chyby z VAGu, inak to bude len varenie z vody a nepovedie to nikam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mior Vloženo 25. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2012 Tak ja sa moc v autach nevyznam a neviem ako inak popisat tuto zavadu proste to pipa :-) inak auto normalne ide v pohode akurat ked mi v servise dali nacitat tie chyby tak tam vsade vyskakovala ziadna alebo len sporadicka komunikacia. Brzdovej kvapaliny mam dost aj oleja to som samozrejme kontroloval ako prve. Povedali mi ze v tychto autach byva problem s kablamui ze sa tam dostane voda a tak ale ked mi cele rozpitvali tak vsetky kable boli suche a neposkodene aj konektory v poriadku ziana voda ani oxidacia. Tak ja dnes skusim zohnat ten vypis z VAG mozno niekto podla toho bude vediet viac co sa deje a poradi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 Dobry den. Mam Fabiu 1.2 rocnik 2004. Vedel by mi niekto poradic co moze byt ked ked mi v aute nieco trikrat PIPA. Mam vsetky prevadzkove kvapaliny v poriadku aj vsetko ostatne takze nieco doliat nepomoze ;-). Zacalo to tak ze obcas sa ozvalo z palubovky 3x dlhe pipnutie pocase sa toto pipanie zacalo ozyvat castejsie a teraz to pipa skoro v kuse zaroven sa nerozsvecuje ziadna kontrolaka az doteraz teraz obcas s pipanim blikne aj vykricnik ako pri zatiahnutej rucnej brzde. Auto sme dali nacitat a neustale vypisuje chyby ze ma sporadicku komunikaciu s ABS palubnou doskou servom a este asi dve ci tri dalsie veci scim je kominukacia iba sporadicka. Hladali sme preto chybu v kabelazi ale vsetky kable sme rozobrali a prekontrolovali su ciste a niesu nikde poskodene ani mokre. Za kazdu radu dakujem. a kontrolaval jsi konektor na ruční brzdě?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 taky mě to teď napadlo- ne úplně povolená ruční brzda. Ale to by měla svítit i kontrolka. Nebo není to ohlášení rezervní dávky paliva??? Já na svojí mám pípnutí, ale na firemní je gong až se vyděsím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mior Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 Zdravim no kukli sme tu brzdu ta to neni a palivo tiez nie mam skoro plnu a to sa mi ozve jednym pipnutim a toto su vzdy tri zasebou :-( . Nemam este ten log ale slubily ze mi ho poslu lebo ako vravim zakazdym tam vypise asi 5 chyb ze nekomunikuju riadiace jednotky alebo komunikacia sporadicka aj ked sa chyby zmazu okamzite znova vyskocia :-(. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 Neblbne ti cidlo venkovni teploty, ze by to hlasilo namrazu, ale zase si tetka nevzpomenu jestli to nahodou nepipa jenom jednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 Rozvítí se ti při tom nějaká kontrolka? Nebo pak tady je ještě poslední možnost? Co máš za rádio??? Už se tady pípání řešilo a bylo to rádio a nastavená nějaká funkce. To téma bych musel pohledat. Nějaký vlákna o pípání (jen narychlo) http://forum.skodahome.cz/topic/93384-necekane-pipani-v-octavii/page__hl__p%C3%ADp%C3%A1n%C3%AD__fromsearch__1 našel sem to RÁDIO: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laik76 Vloženo 14. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2017 (editace) Dobrý den, prosím o radu. V noci trochu mrzlo, ale zase žádný extrém. Stav nafty v nádrži to ukazuje dílek před rezervou. Ráno když jsem otočil klíčkem do polohy 1, se po pohasnutí kontrolek, ozvalo pípnutí a bliknul žlutě symbol paliva /symbol stojan - mezi budíky/, takto to probliklo a píplo několikrát /3 x ?/, po nastartování OK, za jízdy to nic nesignalizuje, nebliká, nepípá, rezerva nesvítí, auto jelo normálně. Zajímá mne co to signalizuje, děkuji za odpověď. Auto Škoda Fabia 1,4 TD, r.v.2004 Editováno: 14. Prosinec 2017, autor: Pawouk Upraven název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maka 123 Vloženo 14. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2017 Možná málo vody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 18. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2017 Voda má svoji vlastní kontrolku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boris Xoox Vloženo 12. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2019 Zdravim ked idem nastartovat a dam klucik do prvej polohy zrazu mi nieco raz pipne a neviem co ziadna kontrolka neostava svietit a ani rezervu nemam tu mam link na video ak by ste vedeli co to signalizuje bol by som rad lebo to robi pri kazdom starte https://www.youtube.com/watch?v=B1vWeq_zAsc diki za vsetky rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crow-x Vloženo 12. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2019 To by chtělo asi napojit na diagnostiku... ta ti řekne víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boris Xoox Vloženo 12. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2019 no len niesom momentalne doma som prec niekde som cital ze to moze robit bateria ze ked je slaba alebo zla neviem ci to je vobec pravda alebo mozne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.