pavelkr Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Tak jsem se včera po dlouhé době odhodlal udělat pár foteček toho co jsem na podzim udělal za úpravu na dveřích,pro informaci repro průměr 28 cm hloubka 18 cm,nebylo to moc jednoduché ale úprava stála za to,sedí to tam přesně na milimetr co se týče hlouby víc už by se nevlezlo,bylo zapotřebí vyrobit podložky pod repro a poupravit vyplň dveří pro svoji velkou hloubku,když už jsem byl u toho vytlumil jsem trošku dveře,foceno telefonem,snad se setkám s kladným hodnocením Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bburago Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Tak jsem se včera po dlouhé době odhodlal udělat pár foteček toho co jsem na podzim udělal za úpravu na dveřích,pro informaci repro průměr 28 cm hloubka 18 cm,nebylo to moc jednoduché ale úprava stála za to,sedí to tam přesně na milimetr co se týče hlouby víc už by se nevlezlo,bylo zapotřebí vyrobit podložky pod repro a poupravit vyplň dveří pro svoji velkou hloubku,když už jsem byl u toho vytlumil jsem trošku dveře,foceno telefonem,snad se setkám s kladným hodnocením Tak doufám ,že ti to bude výborně hrát. Já stavím Feldu a v předních dveřích budu mít místo odkládačky 4 kusy 16,5 cm .Tak jsem taky zvědav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavelkr Posted January 7, 2008 Author Share Posted January 7, 2008 Tak doufám ,že ti to bude výborně hrát. Já stavím Feldu a v předních dveřích budu mít místo odkládačky 4 kusy 16,5 cm .Tak jsem taky zvědav. hraje to výborně ale potřebuju jěště přikrmit zesilovačem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bburago Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 hraje to výborně ale potřebuju jěště přikrmit zesilovačem Jó zesilovač je základ. Já mám do feldy zatím připraveny tři a bude to asi málo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luke288 Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 jo hoši, to byly časy, v bejvalým autě mi taky trůnily zesíky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavelkr Posted January 8, 2008 Author Share Posted January 8, 2008 nedávno jsem ještě říkal že nejsou potřeba ale columbus to neukrmí bohužel tak nezbyde jiná varianta.Dřív zesíky také byly a pořád upgrade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancarhifi Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 nedávno jsem ještě říkal že nejsou potřeba ale columbus to neukrmí bohužel tak nezbyde jiná varianta.Dřív zesíky také byly a pořád upgrade ...to jsou Carpower...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavelkr Posted January 8, 2008 Author Share Posted January 8, 2008 ...to jsou Carpower...?ano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts