Bart246 Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Zdravím Vás, potřeboval bych poradit. Kamoš má Octu 1.9 TDi 66kW SLX r.v.98 má ji skoro v max. výbavě, ale přestala mu ukazovat vnější teplotu na MFA(display), když jsem ji připojil na Vag na nám dala chybu 00667(tedy myslí) zkrat na vedení k čidlu. To vše je mi jasné ale to čidlo jsem nenašli dle DP je svorka někde kolem AKU, ale nenašli!!! Levou část jsme prošasovali snad úplně(sundané kolo, plast, zrcátko) a nic poradťte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 čidlo se nachází pod L krytem nárazníku (mřížka) - opačná strana, než je tažné oko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart246 Vloženo 8. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2008 (editace) To jsem si také myslel. Na Felicii jsem to tak měl. Předek mu prý uplně vyměňovali, ale i potom mu to "prý" chodilo. Nikde jsme nenašli ani kousíček po těch dvou káblíků. Editováno: 9. Únor 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Je tam okolo klaksonu,vlavo v blatniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.