ma.li Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Potrebujem nejaku radu alebo popis.Kupil som si kabel KKL USB,v notebooku XP nainstaloval ovladac,Vag com z pribaleneho CD 409.1.....presedel pri tom par hodin,aj nejake diskusie cital...a vysledok nasledujuce hlasky: Pri teste kabla : Port status : OK Interface : FOUND TYPE : SERIAL PASS - THROUGH OPTO/ISO : NO ROSS TECH DESING : NO Ked dam skenovat tak napise : NO RESPONSE FROM CONTROLLER /BEZ ODEZVY OD RIADIACEJ JEDNOTKY/ Co sa s tym da robit,poradte? DIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Potrebujem nejaku radu alebo popis.Kupil som si kabel KKL USB,v notebooku XP nainstaloval ovladac,Vag com z pribaleneho CD 409.1.....presedel pri tom par hodin,aj nejake diskusie cital...a vysledok nasledujuce hlasky:Pri teste kabla : Port status : OK Interface : FOUND TYPE : SERIAL PASS - THROUGH OPTO/ISO : NO ROSS TECH DESING : NO Ked dam skenovat tak napise : NO RESPONSE FROM CONTROLLER /BEZ ODEZVY OD RIADIACEJ JEDNOTKY/ Co sa s tym da robit,poradte? DIK MÁŠ ZAPLEJ KLÍČEK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ma.li Vloženo 11. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2008 MÁŠ ZAPLEJ KLÍČEK? Kluč som mal zapnuty,a skusal som aj nastarovane.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ma.li Vloženo 12. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2008 Kluč som mal zapnuty,a skusal som aj nastarovane.... Troska som pocital,a pohral sa s nastavenim portov....KKL USB + vagcom 304 OK.Aka je najvyssia cz verzia Vag comu na tento kabel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 409.1 mám jí v anglině,ale ta 409.1cz chce rozhraní hex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto105L Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 409.1 mám jí v anglině,ale ta 409.1cz chce rozhraní hex Takze to znamena ze ta 409,1CZ je nepouziotelna? lebo na nej mi to nejde, na 409,1Anj to frci v pohode. A neviete aka je najnovsia verzia CZ, teda nizsia ako 409,1CZ ktora funguje? Dikes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 nižší je 304 máš to do USB ? nebo do COMky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto105L Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 (editace) nižší je 304 máš to do USB ? nebo do COMky Je to USB. Kde stiahnem tu 304ku? Editováno: 3. Únor 2008, autor: peto105L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 (editace) Je to USB. Kde stiahnem tu 304ku? a nemáš na tom převodník COM-USB ? nebo je to samostatnej kabel do USB ? podle mě pokud nejede 409 nepojede ani 304 Editováno: 4. Únor 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto105L Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 a nemáš na tom převodník COM-USB ? nebo je to samostatnej kabel do USB ?podle mě pokud nejede 409 nepojede ani 304 Je to bez prevodnika . Origo USB kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Je to USB. Kde stiahnem tu 304ku? Stiahni si ju tu je to v češtine aj VIS-2 smazan link na warez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto105L Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Stiahni si ju tu je to v češtine aj VIS-2smazan link na warez Diky moc , ale s tou rustinou si veru ja neporadim....nejak ma to blokuje a tomu fakt nerozumiem.... Ale dik vikino ze si napisal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Peto ak chceš pošlem ti to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto105L Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Peto ak chceš pošlem ti to OK to by bolo super. posli mi to ma mail - peto105L@centrum.sk - ..................... Diki moc: Dakedy zajdeme . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Mě taky 409 neběžela a 304 jede bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Chlapi, pomůžete? WIN Vista, kabel USB-OBDII - jaká verze VAGu v češtině bude fungovat a kde ho stáhnu (nebo nepošlete někdo prosím na mail?) Jak pročítám všechny ty diskuse, pokaždé se to tře mezi systémem, kabelem, a verzí VAGU. Budu vděčný za rady i tipy. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Troska som pocital,a pohral sa s nastavenim portov....KKL USB + vagcom 304 OK.Aka je najvyssia cz verzia Vag comu na tento kabel? já mám úplně stejný problém - asi neumím nastavit ten správný port na notebuku XP - mám 4xUSB přípojky a když do některé z nich dám kabel tak ve vlastnostech PC...porty... se mi objevují jako COM20, 21, 22 a 23 - ale ve VAGCOMU při testu kabelu mám pouze porty COM1 až 4 - nejde ani VAG 304CZ ani 409US objevují se stejné hlášky - babo raď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 já mám úplně stejný problém - asi neumím nastavit ten správný port na notebuku XP - mám 4xUSB přípojky a když do některé z nich dám kabel tak ve vlastnostech PC...porty... se mi objevují jako COM20, 21, 22 a 23 - ale ve VAGCOMU při testu kabelu mám pouze porty COM1 až 4 - nejde ani VAG 304CZ ani 409US objevují se stejné hlášky - babo raď V těch vlastnostech portů ve správci zařízení se dá v jedné ze záložek změnit číslo com portu z té dvacítky na třeba 4, jen to určitě vyhodí hlášku že toto číslo je již obsazeno, stačí ji odkliknout a kabel je již na com4 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 (editace) V těch vlastnostech portů ve správci zařízení se dá v jedné ze záložek změnit číslo com portu z té dvacítky na třeba 4, jen to určitě vyhodí hlášku že toto číslo je již obsazeno, stačí ji odkliknout a kabel je již na com4 ... tak jsem ty USB serial porty ručně přepsal, ale test kabelu ve VAGu neúspěšný --------------------------- VAG-COM: Port Test --------------------------- COM Port Status: OK Interface Status: 3 - Nenalezen nebo nepřipraven! --------------------------- Editováno: 19. Březen 2008, autor: Ignác Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 tak jsem ty USB serial porty ručně přepsal, ale test kabelu ve VAGu neúspěšný --------------------------- VAG-COM: Port Test --------------------------- COM Port Status: OK Interface Status: 3 - Nenalezen nebo nepřipraven! --------------------------- A bylo to připojené k autu a zapnutý klíček? A na jakém portu to je nastavené? Dal bych to až na com 4 je možné že ty první budou obsazené nějakým zařízením ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Do třetice všeho dobrého a už to fachčí. Pánové děkuji za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olap Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Nemohol by mi niekto na email poslat VAG 304 CZ a VIS 2.0 spadol mi system a nemozem to nikde najst. email: jankechpavol@centrum.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 (editace) Nechcem zakladat druhu temu tak sa to spytam tu. Kamarat mi dal kabel tacho II interface a vystup to ma na rs232 ci com alebo ako sa to povie. Kupil som ktomu kabel com-usb (st-lab)a zapojil do notebooku nainstaloval ovladac kabla. Nainstaloval vag com 304 a v nastaveniach som zvolil com3 kabel odtestoval vsetko dalo ok okrem Interface Status: 3 - Nenalezen nebo nepřipraven! A ked dam citat napriklad jednotku motoru tak to odosiela a prijma aspon minutu a potom napisem ze nekomunikuje s jednotkou uz fakt neviem co stym. Ak sa stym niekto stretol nech poradi, diki Alebo by som aj prijal od niekoho nejake skolenie ohladom diagnostiky. Cenu potom dohodneme pri pivku . Co da sa nato niekto? Dik Poslite SZ A nie som Lama to sa tak len tvarim Editováno: 29. Duben 2008, autor: misom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomis Pavel Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Zdravím.Chlapi nemáte nekdo z vás diag.příručku VIS 2.0? Jsem lama a potřeboval bych si ji přečíst.Můj email tomis.pavel@homecity.cz Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Zdravím.Chlapi nemáte nekdo z vás diag.příručku VIS 2.0? Jsem lama a potřeboval bych si ji přečíst.Můj email tomis.pavel@homecity.cz Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.