sandwwich Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Pekne ale asi to tu nema co robit OMG ked mas problem s kablom tak to nedavaj do manualov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomis Pavel Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Juke.box. Díky za email.Byl jsi pohotový. A mám takovou otázku. Mám autom.diagnostiku VAG 5053. Není potřeba k tomu počitač.Zajímalo by mne jestli to někdo vlastní a jaké má zkušenosti. Link na tu diagnostiku posílám. http://www.motordiag.cz/produkt/vag5053can Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuareg1 Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Ahoj Potřeboval bych rovněž poradit ohledně VAG-COM 304 a Kabelu VAG-KKL.Koupil jsem si to tady prostřednictvím bazaru a nainstaloval do noťase. Když to chci vyzkoušet, zapojím kabel do auta(kontrolka na zástrčce svítí) ,klíček zapnutej. V tom základním menu mi to udělá LED test OK, a napíše to: COM Port status: OK, Interface status: 5- modem Když zadám třeba vyhledání řídících jednotek napíše mi to po chvíli : Adapter Status=5 adapter nepřipraven. Jelikož to používám poprvé nevím co s tím dál. Děkuji za případnou radu a pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Nezakládej nové téma - o pár řádek níže se to řeší. Nebo ti admin šoupne varování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Přesně tak - http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...37299&st=25 Ale to co tobě mi taky někdy dělá a stačí vytáhnout kabel z noťase, zase ho tam strčit, dát test kebelu a už to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuareg1 Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Nezakládej nové téma - o pár řádek níže se to řeší. Nebo ti admin šoupne varování. To je sice pěkná odpověď ale mě neřeší problém s VAGEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuareg1 Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 ahoj taky mam problem s VAC-COM 304 CZ a kabelem KKL USB ...... kdyz v nastaveni portu zvolim COM 1 nebo COM 2 nebo COM 4 tak mi to napise port nedostupny, kdyz zvolim port COM 3 tak napise: COM port status: OK Interface status = 5-modem! kdyz zkusim autoscan nebo hledani RJ tak mi to napise: Adapter status = 5 adapter nepripraven Jinak mam notebook s vistama 32 bit kabel pripojeny klicek zaonuty ale pise to to same i kdyz neni notebook pripojen k autu, kontrolka LED sviti. Uz vazne nevim co s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Tu je tema instalacne manualy!!! Tu sa davaju navody a nie prosby o pomoc. Chod do prislusnej kategorie a tam si tuto problematiku vyhladaj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 ahojtaky mam problem s VAC-COM 304 CZ a kabelem KKL USB ...... kdyz v nastaveni portu zvolim COM 1 nebo COM 2 nebo COM 4 tak mi to napise port nedostupny, kdyz zvolim port COM 3 tak napise: COM port status: OK Interface status = 5-modem! kdyz zkusim autoscan nebo hledani RJ tak mi to napise: Adapter status = 5 adapter nepripraven Jinak mam notebook s vistama 32 bit kabel pripojeny klicek zaonuty ale pise to to same i kdyz neni notebook pripojen k autu, kontrolka LED sviti. Uz vazne nevim co s tim Jestli to nemá souvislost s OS VISTA? Zkus to pročíst jestli ti to pomůže tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...11&hl=vista Ale stejně si myslím, že to bude v portech - po mých zkušenostech taky jsem měl z toho hlavu v pejru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 ahojtaky mam problem s VAC-COM 304 CZ a kabelem KKL USB ...... kdyz v nastaveni portu zvolim COM 1 nebo COM 2 nebo COM 4 tak mi to napise port nedostupny, kdyz zvolim port COM 3 tak napise: COM port status: OK Interface status = 5-modem! kdyz zkusim autoscan nebo hledani RJ tak mi to napise: Adapter status = 5 adapter nepripraven Jinak mam notebook s vistama 32 bit kabel pripojeny klicek zaonuty ale pise to to same i kdyz neni notebook pripojen k autu, kontrolka LED sviti. Uz vazne nevim co s tim Ještě bych vlezl do BIOSu toho notenbooku a tam bych zakázal integrovaný modem. Nebo alespoň ho zakázat ve správci zařízení ve windowsech, pak by se mohl ten port 3 uvolnit a použít ho pro kabel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuareg1 Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Tu je tema instalacne manualy!!!Tu sa davaju navody a nie prosby o pomoc. Chod do prislusnej kategorie a tam si tuto problematiku vyhladaj! Dík za radu opravdu k nezaplacení, když nevíš na co se ptám a nechceš nebo neumíš pomoci , raději mlč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuareg1 Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 No tak sem zakazal ten modem a ted mi to pise u vsech nedostupny .... jak mam udelat aby to USB bylo jeden z tech com portu ? Psali ste tu ze se to da nak ve spravci zarizeni prepsat no ale nejak sem na to neprisel ... predem dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuareg1 Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 uz jsem na to prisel tak uz nemusite odpovidat ále i tak diky ... byl to boj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuareg1 Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 (editace) No ještě napíšu jak jsem to vyřešil kdyby měl někdo podobnej problém takže sem zakázal ten modem ... což ani nebylo nutný no a pak sem stahl tohle: http://www.ftdichip.com/Drivers/CDM/CDM%202.04.06.exe tim sem vytvoril virtualni COM port u kteryho sem ve spravci zarizeni nastavil cislo na kolik sem potreboval (4) no a pak uz to bylo vlastne hotovy zejo podle me byl problem jen v tom ze kdyz sem pripojil ten kabel tak si visty sami nainstalovaly naky ovladace a pak uz se nechteli aktualizovat z tech co byli na tom CD takze sem nemel vlastne zadnej com port. No to je asi vse Editováno: 11. Květen 2008, autor: tuareg1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Hawk Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 ...ahoj, nemáte niekto český manuál na VAG COM 704.1 ?. ... mám anglickú verziu a nerád by som niečo pri diagnostike popsul... ďakujem za každú pomoc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.