kemar Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 az bude cas tak se to pokusim vyfotit jak to vypadá a dam se foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 tak prikládám názorné foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tinima Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 mne zacalo vrzgat servo pri stati,takze idem reklamovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Zatékalo mi do levého blikacího zrcátka. Záruka neuznána - způsobeno vlastní vinou - prasklý plast. Na můj dotaz, zda-li tam je nějaký těsnění a praská to normálně mi odpověděli: Jo pane, to je normalní. To je daň za blikací zrcátka na O II Rozjížděli se mi vzadu plasty okolo parkovacího senzoru (po otevření kufru ty plasty na boku) - zacvaknuto zpátky v rámci práce technika za výměnu zrcátka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 (editace) tak prikládám názorné foto... takze reklamace uznana... podotykam ze auto zakoupeno 10/2005!!! vymena tesnicich gum zdarma nabidli mi dokonce i nalakovani tech orenych mist, ale radeji jsem s dikem odmitl, protoze jsem si nedokazal predsvit jak delaji na celem hoku a dverich zastriky a podobne,spoustu by toho museli rozebrat, s tim souvisi riziko ruzneho poskozeni a ulamani prichytek. ty oderky si opravim radeji sam lakotuzkou Editováno: 8. Červen 2008, autor: kemar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgesoft Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Zdravim, koukam, ze uz dlouho nikdo nenapsal. Mam novou octavii - r.v 2007, koupeno jako nove 06/2008. Abinente 1.9TDI Moje problemy - zatim 3000km - desne vrze vrchni prihradka - ne pri otevirani, ale zavrena - pri vybracich auta pri akceleraci.... - kdyz prijdu k auto po desti a otevru dvere ridice, zevnitr dveri mi dost dlouho tece voda - mam pocit ze dirkou na spodni casti dveri (nebo zpoza gumy?) - dosta casto se mi stava, ze mi jakoby nedovira okno u ridice (slyset jakoby vitr - jako by nebylo dovrene okno) - po instalaci tempomatu mam pocit, ze mi turbo zapina pozdeji (vice otacek) - je to mozne? Muze to mit spojitost? - dost casto mi jakoby vypne a hned se zapne radio - mezery ve vysilani to nejsou - mam klasicke radio pouze s CD (bez MP3) Na co se mam jeste zamerit? Jake jsou neduhy novych Octavii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 mě vržou obě madla v předních dveřích... takový to povrzávání za jízdy už ignoruju, to bych se zbláznil... na některých hrbolech to drnčí, jindy ne je to na palici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Majú mi meniť turbo, existuje nejaká garančná doba za ktorú musí súčiastka na výmenu prísť. alebo to môže trvať x dni.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Majú mi meniť turbo, existuje nejaká garančná doba za ktorú musí súčiastka na výmenu prísť. alebo to môže trvať x dni.? Tak díly ze škodovky většinou dorazej do 24h.....nikdy jsem se nesetkal s tim že bych čekal na díl déle.......Jinak závadu by měl servis odstranit max.do třech prac.dní....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Nemoze dojst ku sklzu? Pokial viem pre SR je centralny sklad v Trencine. Pokial oni pozadovanu suciastku nemaju.. nemoze to trvat dlhsie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 zatiaľ bolo všetko do tých 24h, aj kolegovi keď menili turbo, aj druhému keď menili hlavu na 2.0TDI, aj mne keď menili zotrvák a spojku. ale stať sa môže všetko, ale snáď to bude O.K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Tak dufam ze mi to turbo pride v pondelok.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 a nepovedali ti kedy to bude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Vraj ked nepride do 3 dni od objednania .. tak vedia zistit cez cez nejaku databazu s centralnym skladom aky sklz suciastka ma.. a tyzden dodania.. Presne nevie nikto nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 hmm, tak to ti fakt ostáva asi len dúfať. tak nech ti to dobre dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Turbo prislo dnes.. na moje pocudovanie.. mam pocit teraz ze mam nizsiu spotrebu ako predtym.. /a dnes mi aj objednali zapalovac a lavu smerovku v spetnom zrkadle.. lebo nesvieti/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tinima Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 na axialne loziska do tlmicov na oct2 som cakal 40 dni,neboli na sklade ani v mladej boleslavi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 13. Září 2008 Sdílet Vloženo 13. Září 2008 Taka mala otazocka .. nevztahuje sa zakon o zaruke /resp. vybavenie zarucnej reklamacie .. odstranenie chyby.. vymena.. do 30 dni/ aj na hociaku vadu v aute? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Září 2008 Sdílet Vloženo 13. Září 2008 ano, vztahuje a doba se počítá od přijetí auta do servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 13. Září 2008 Sdílet Vloženo 13. Září 2008 Je normálne že niektoré diely nemajú hneď, ja som čakal na jeden konektor asi dva týždne a na odkladacviu schránku pod sedadlo asi tri. Buď je to tým že sa tie diely strašne míňajú a nestíhajú ich robiť (pri schránke pod sedadlo asi ťažko ) alebo tie diely čo tak nejdú alebo sú drahé na držanie na sklade sa proste objednajú u výrobcu až ked ich niekto chce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 To všetko je v poriadku... ale nezdá sa úplne normálne keď musíš čakať na niečo dlhšie než mesiac.. a ako skoro stále je to súčiastka ktorá sa často nekazí takže problém z výšením dopytom nie je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oc Co II 1.9 TDI PD Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Tak už mě také zlobý Zakoupen referent MR08 do provozu 9.2007, koupen 15.10.2008 s 26 000Km, dodělán Construct a hagusy. - Už po týdnu přestal fungovat Construct, prý se musí odvrtat zámek, objednáno na 20.11. - Včera (2o.ooh) jsem odemkl auto dálkáčem a nešel zasunout klíček do zapalování, volal jsem servis škoda 24h, kde mi bylo sděleno, že je to na výměnu zap. skříňky a odtah a také to že se s tím ještě nesetkali. Velká ochota servismana a možnost zapůjčení vozu. Nedalo mi to a volal jsem bývalému zaměstnanci fy FAB který se podílel na konstrukci zámků, do deseti minut odstraněno, mohl jsem dojet domů. - drnčení od výdechů větrání nad rádiem, ale jen tehdy jezdím li s rodinou, jakmile řídí technik Š-A tak je klid - pískající cvrčci odněkud z palubovky Jinak zatím O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 Dnes som bol aj ja už reklamovať, kúpené nové pred piatimi týždňami, zatiaľ najazdených 6000km a ešte minulý víkend som si všimol po otvorení dvierok na nádrž, že ten vnútorný plast na ktorom tie dvierka držia sa mi vysúva asi 1cm von od blatníka Tak mi to dnes niečím podlepili s tým, že ak to bude robiť aj ďalej tak to vymenia celé, ale aj s dvierkami, ktoré by museli samozrejme nastriekať... Uvidím, čo to bude ďalej robiť. A foto nemám, napadlo ma to až keď to už rozoberali... ;-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Na O Scoute zadné pravé ložisko 26.500 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 takze reklamace uznana... podotykam ze auto zakoupeno 10/2005!!!vymena tesnicich gum zdarma nabidli mi dokonce i nalakovani tech orenych mist, ale radeji jsem s dikem odmitl, protoze jsem si nedokazal predsvit jak delaji na celem hoku a dverich zastriky a podobne,spoustu by toho museli rozebrat, s tim souvisi riziko ruzneho poskozeni a ulamani prichytek. ty oderky si opravim radeji sam lakotuzkou Ahoj rěšil jsem uplně to samé ale ja to měl prodřený celý dokola až na kov!!!no a mazal jsem hned do servisu a za týden přišlo vyjádření z M.B.ŠPATNA TVRDOST LAKU výměna všech těsnění za výrazně měkčí a přelakování lakovali se kompletně oba boky no a už je to opravené cca rok a je to dobrý. A hodně mě potěšilo to nové těsnění dříve ty dveře při náklonu vrzaly a těd je ticho.Já jsem s opravou a novým lakem spokojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.