Geoo Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Tady ještě prdelka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Jedno kombi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 (editace) Je to VT Je to na tom docela poznat Editováno: 25. Říjen 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Jedno kombi todle se mi libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Jedno kombi todle se mi libi Mě vůbec stejně jako vše co jde teď ze škodovky jako nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Mě jen štve a mrzí, že jsou ty auta stejná( společné díly).Jak F II a Roomster (předek a interiér). Viděl jsem nějaké fotky OII FL a předek vypadal jak Super II. Chápu to, že je to nestojí takové peníze, než kdyby vyvíjeli jednotlivé díly na jednotlivé auta zvlášť. Ale…… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Mě jen štve a mrzí, že jsou ty auta stejná( společné díly).Jak F II a Roomster (předek a interiér). Viděl jsem nějaké fotky OII FL a předek vypadal jak Super II. Chápu to, že je to nestojí takové peníze, než kdyby vyvíjeli jednotlivé díly na jednotlivé auta zvlášť. Ale…… ...je to trapny (bych osobne doplnil) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Tady ještě prdelka Je to jen muj pocit, mozna to tu nekdo uz rikal ale nepripomina Vam to CLSo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ph007 Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 asi vám zkazím radost - fotka Combi je fotomontáž... (zrcadlově otočeno, natočeno o 2°, a odstraněny barvy...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ph007 Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 ... ta fotka zadku taky není úplně "košér", jsou vidět retuše dolní části nárazníku, prostoru pro značku a koncovky výfuku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Však tyhle fotomontáže jsou ještě starší než ty snímky z blesku, takže někdo byl dobře informován, protože jsou velmi podobné realitě, ovšem rozdílů je tam spoustu a na první pohled je vidět, že to není úplně detailně doladěný, protože tam spoustu věcí nesedí a jsou velmi nahrubo udělané....v reálu bude prý vypadat trošku jinak, ovšem základní silueta zřejmě sedí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Mě jen štve a mrzí, že jsou ty auta stejná( společné díly).Jak F II a Roomster (předek a interiér). Viděl jsem nějaké fotky OII FL a předek vypadal jak Super II. Chápu to, že je to nestojí takové peníze, než kdyby vyvíjeli jednotlivé díly na jednotlivé auta zvlášť. Ale…… ...je to trapny (bych osobne doplnil) A ještě bych dodal, že mi všechny nové škodovky připomínají auto jiné automobilky uvedené už před lety... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Testy Superbu II v Death Valley: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 (editace) http://www.autocar.co.uk/News/NewsArticle/AllCars/228962/ http://www.autocar.co.uk/blogs/stillatthew...e-to-drive.aspx Komu se to nechce číst, tak ve zkratce: - první představení v Ženevě 2008 - kombi 12 měsíců poté - plán navýšit výrobu na 3násobek současné produkce - ve všech směrech větší než současná generace - 1.4 TSI 103kW - 1.8 TSI 118kW - 1.8 TSI 147kW - TDI výhradně CR - Nejsilnější nafta i benzin budou V6 - Již se testuje i RS (s pohonem 4x4) verze s 300koňovým 3.6FSI - První auto koncernu, využívající "Adjustable headlamps" The set-up uses the foglamps to illuminate the road during cornering and has swivelling main beam Xenon units that adjust the spread of light, depending on the car’s speed. -Dále se připravuje Full-size MPV a SUV Editováno: 1. Listopad 2007, autor: George Couser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 Testy Superbu II v Death Valley: nešlo by to bez těch kožených bra? to se tam fakt bude dávat 1,4 TSI jo? trochu malá kubatura na takovou limuzínu ne? sice to má slušnej výkon, ale chybí tam objem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 Mě jen štve a mrzí, že jsou ty auta stejná( společné díly).Jak F II a Roomster (předek a interiér). Viděl jsem nějaké fotky OII FL a předek vypadal jak Super II. Chápu to, že je to nestojí takové peníze, než kdyby vyvíjeli jednotlivé díly na jednotlivé auta zvlášť. Ale…… ...je to trapny (bych osobne doplnil) A ještě bych dodal, že mi všechny nové škodovky připomínají auto jiné automobilky uvedené už před lety... No ale to platí bohužel i o OII ve vztahu k Volvu, profil boků při pohledu zpředu a zezadu, stejně jako tvar světel vzadu u OII Combi. Prostě se tu a tam něco překreje, jinak už to nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 Testy Superbu II v Death Valley: nešlo by to bez těch kožených bra? to se tam fakt bude dávat 1,4 TSI jo? trochu malá kubatura na takovou limuzínu ne? sice to má slušnej výkon, ale chybí tam objem.... A 1.9 74 kW v Supu I byla nebyla pro smích? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 Testy Superbu II v Death Valley: nešlo by to bez těch kožených bra? to se tam fakt bude dávat 1,4 TSI jo? trochu malá kubatura na takovou limuzínu ne? sice to má slušnej výkon, ale chybí tam objem.... A 1.9 74 kW v Supu I byla nebyla pro smích? nevím, neměl sem tu čest se s tím svézt... ale tam je aspoň ten krouťák, tak by to mělo trochu jet, fakt nevim, nedokážu posoudit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 Testy Superbu II v Death Valley: nešlo by to bez těch kožených bra? to se tam fakt bude dávat 1,4 TSI jo? trochu malá kubatura na takovou limuzínu ne? sice to má slušnej výkon, ale chybí tam objem.... A 1.9 74 kW v Supu I byla nebyla pro smích? nevím, neměl sem tu čest se s tím svézt... ale tam je aspoň ten krouťák, tak by to mělo trochu jet, fakt nevim, nedokážu posoudit Tak já ti odpovím, byla a dost Já tu "čest" měl. Dneska třeba 1.6HDi v C6 nikoho nepřekvapí a myslim, že ta 1.4řka bude oki a hlavně, nikde není psáno, že bude mít 125kW, nebo kolik to je, můžou udělat další varianty s víc, ale i míň pěknýma hodnotama, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 Testy Superbu II v Death Valley: nešlo by to bez těch kožených bra? to se tam fakt bude dávat 1,4 TSI jo? trochu malá kubatura na takovou limuzínu ne? sice to má slušnej výkon, ale chybí tam objem.... A 1.9 74 kW v Supu I byla nebyla pro smích? nevím, neměl sem tu čest se s tím svézt... ale tam je aspoň ten krouťák, tak by to mělo trochu jet, fakt nevim, nedokážu posoudit Tak já ti odpovím, byla a dost Já tu "čest" měl. Dneska třeba 1.6HDi v C6 nikoho nepřekvapí a myslim, že ta 1.4řka bude oki a hlavně, nikde není psáno, že bude mít 125kW, nebo kolik to je, můžou udělat další varianty s víc, ale i míň pěknýma hodnotama, ne? noo, faktem je, že mě se to netýká, protože takový auto je pro mě nedostižný.. já se spokojím s nějakou jetou OII za 5let sem zvědavej potom na reference, až se někdo sveze se Supem II s 1,4TSI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Testy Superbu II v Death Valley: Super Georgi, opět jsi nezklamal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 http://www.autocar.co.uk/News/NewsArticle/AllCars/228962/http://www.autocar.co.uk/blogs/stillatthew...e-to-drive.aspx Komu se to nechce číst, tak ve zkratce: - první představení v Ženevě 2008 - kombi 12 měsíců poté - plán navýšit výrobu na 3násobek současné produkce - ve všech směrech větší než současná generace - 1.4 TSI 103kW - 1.8 TSI 118kW - 1.8 TSI 147kW - TDI výhradně CR - Nejsilnější nafta i benzin budou V6 - Již se testuje i RS (s pohonem 4x4) verze s 300koňovým 3.6FSI - První auto koncernu, využívající "Adjustable headlamps" The set-up uses the foglamps to illuminate the road during cornering and has swivelling main beam Xenon units that adjust the spread of light, depending on the car’s speed. -Dále se připravuje Full-size MPV a SUV Pašíku třes se ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Testy Superbu II v Death Valley: nešlo by to bez těch kožených bra? to se tam fakt bude dávat 1,4 TSI jo? trochu malá kubatura na takovou limuzínu ne? sice to má slušnej výkon, ale chybí tam objem.... Dakie, budou to prej cpát i do Passatu a jelikož to mám kroutící moment do 240 Nm, tak si myslím že to nbude tak špatný Jiná věc je životnost toho agregátu, zatím jsem nečetl nic o dlouhodobých testech tohoto engine Ale pokud by zvolen jako "Engine of year 2006", žádnej krám nespolehlivej to asi nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 http://www.autocar.co.uk/News/NewsArticle/AllCars/228962/http://www.autocar.co.uk/blogs/stillatthew...e-to-drive.aspx Komu se to nechce číst, tak ve zkratce: - první představení v Ženevě 2008 - kombi 12 měsíců poté - plán navýšit výrobu na 3násobek současné produkce - ve všech směrech větší než současná generace - 1.4 TSI 103kW - 1.8 TSI 118kW - 1.8 TSI 147kW- TDI výhradně CR - Nejsilnější nafta i benzin budou V6 - Již se testuje i RS (s pohonem 4x4) verze s 300koňovým 3.6FSI - První auto koncernu, využívající "Adjustable headlamps" The set-up uses the foglamps to illuminate the road during cornering and has swivelling main beam Xenon units that adjust the spread of light, depending on the car’s speed. -Dále se připravuje Full-size MPV a SUV Opravdu to bude 1.8 TSI 147 kW nebo se spletl a mělo to být 2.0 TFSI (podle toho výkonu)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 http://www.autocar.co.uk/News/NewsArticle/AllCars/228962/http://www.autocar.co.uk/blogs/stillatthew...e-to-drive.aspx Komu se to nechce číst, tak ve zkratce: - první představení v Ženevě 2008 - kombi 12 měsíců poté - plán navýšit výrobu na 3násobek současné produkce - ve všech směrech větší než současná generace - 1.4 TSI 103kW - 1.8 TSI 118kW - 1.8 TSI 147kW- TDI výhradně CR - Nejsilnější nafta i benzin budou V6 - Již se testuje i RS (s pohonem 4x4) verze s 300koňovým 3.6FSI - První auto koncernu, využívající "Adjustable headlamps" The set-up uses the foglamps to illuminate the road during cornering and has swivelling main beam Xenon units that adjust the spread of light, depending on the car’s speed. -Dále se připravuje Full-size MPV a SUV Opravdu to bude 1.8 TSI 147 kW nebo se spletl a mělo to být 2.0 TFSI (podle toho výkonu)? V tom článku to uvádí jako 1.8 TSI ve dvou výkonnových variantách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.